faranak123susmar 541 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2011 به ریسکش نمی ارزه کاری نداره که! تا اول اسفند نمیرم،بعد اگه استادا گفتن چرا نیومدی؟میگم:کنکور ارشد داشتم!داشتم مرور می کردم! 1
mim-shimi 25686 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2011 برا ما که معلومه کیا کنکورین! استادای ما هم گوششون به این حرفا بدهکار نیست 1
faranak123susmar 541 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2011 برا ما که معلومه کیا کنکورین!استادای ما هم گوششون به این حرفا بدهکار نیست شما اسم ننوشتی؟ 1
mim-shimi 25686 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2011 اسم که نوشتم اما نخوندم ایشالله سال دیگه درست و حسابی 1
soheiiil 24251 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2011 ما از 10 اسفند میریم دانشگاه شما چرا اینقدر زود میرین؟ 3
faranak123susmar 541 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2011 اسم که نوشتماما نخوندم ایشالله سال دیگه درست و حسابی خو منم نخوندم...امسال آزمایشیه دیگه! 2
faranak123susmar 541 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2011 ما از 10 اسفند میریم دانشگاهشما چرا اینقدر زود میرین؟ ای ول...آزاد هستین؟ 3
mim-shimi 25686 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2011 ما از 10 اسفند میریم دانشگاهشما چرا اینقدر زود میرین؟ استادا زود میان ما هم مجبوریم 10 اسفند که رفتن نداره 3
soheiiil 24251 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2011 ای ول...آزاد هستین؟ بله آزاد تبریز والا سراسری که من همش اونجا پلاسم هم اینجوریه شما ها تو ام آی تی میخونین؟ استادا زود میانما هم مجبوریم 10 اسفند که رفتن نداره 10 اسفند میریم تا 20 ام:دی 3
faranak123susmar 541 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2011 بله آزاد تبریزوالا سراسری که من همش اونجا پلاسم هم اینجوریه شما ها تو ام آی تی میخونین؟ 10 اسفند میریم تا 20 ام:دی اره!!! واغعن رفتن نداره! میرید فقت به استادا سلام بگین! 1
محمــد 4415 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2011 سلام بر تمام مدعوین عزیز به گردهمایی بزرگ مهندسان شیمی خوش آمدید هدف از این گردهمایی سازماندهی و جذب مهندسان شیمی حاضر در انجمن است. همانطور که می دانيد با وجود اینکه تعداد بچه های مهندسی شیمی در انجمن زیاده ولی اين تالار کاربر فعالی ندارد و این امر رسیدن به هدف انجمن را با مشکلاتی مواجه کرده و توان رقابت با تالارهای فنی انجمن ( از لحاظ تعداد کاربر و فعالیت) را ندارد که این مساله برای تالار مهندسی شیمی که در همه ی انجمن ها به عنوان فعال ترین تالار شناخته می شود شایسته نیست. با توجه به بررسی های انجام شده، مشخص شده که از تمام گرایشهای مهندسی شیمی در این انجمن حضور دارند ولی هیچ کدام از آن ها در تالار مختص به رشته ی خودشان فعالیتی ندارند که این امر به ضرر تالار تمام شده است . هدف از اين گردهمايي دعوت به همكاري از شما عزيزان است که سود این همکاری در مرحله ی اول نصیب خود شخص ، سپس نصیب تالار و انجمن می شود و راه رسیدن به اهداف انجمن، که همان علمی شدن در تمام سطوح است را هموار میکند. دوستان می توانند در رابطه با گرایشهاشون در تالار فعالیت کنند و سطح علمی تالار را در مقايسه با انجمن های دیگر و همچنين تالارهای فنی انجمن بالا ببرند منتظر شنیدن نظرات و پیشنهادات شما دوستان عزیز هستیم تا راه سازنده ای برای پیشرفت تالار به وجود آید تیم مدیریت مهندسی شیمی 11
JU JU 7193 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2011 با تشکر موافقم م.شیمی زیاد وجود داره و کسایی هم که فعالیتی ندارند تعدادشون کم نیست اما به نظرم هر شخص، به دلایلی شخصی در بخش مربوطه به طور کلی، بخش مهندسی شیمی شرکت نمیکنه و دلایل شخصی هم به دلیل شخصی بودنش نمیشه گفت شرمنده از حضورم در این تاپیک و البته بخش مهندسی شیمی براتون آرزوی موفقیت دارم [گل] 6
محمــد 4415 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2011 با تشکرموافقم م.شیمی زیاد وجود داره و کسایی هم که فعالیتی ندارند تعدادشون کم نیست اما به نظرم هر شخص، به دلایلی شخصی در بخش مربوطه به طور کلی، بخش مهندسی شیمی شرکت نمیکنه و دلایل شخصی هم به دلیل شخصی بودنش نمیشه گفت شرمنده از حضورم در این تاپیک و البته بخش مهندسی شیمی براتون آرزوی موفقیت دارم [گل] دوست عزيز ممنون از نظرتون:w139: 2
کتایون 15176 ارسال شده در 1 خرداد، 2011 راستش من دلیلی فعالیت نکردنم اینه که بعد از فارغ التحصیلیم از محیط حرفه ای این رشته دور بودم...چون کارم چیز دیگه ای بود و................اما خب از مهر که برم دانشگاه دوباره دوست دارم که با هم تبادل اطلاعات داشته باشیم... 4
محمــد 4415 ارسال شده در 1 خرداد، 2011 راستش من دلیلی فعالیت نکردنم اینه که بعد از فارغ التحصیلیم از محیط حرفه ای این رشته دور بودم...چون کارم چیز دیگه ای بود و................اما خب از مهر که برم دانشگاه دوباره دوست دارم که با هم تبادل اطلاعات داشته باشیم... کسایی که فارغ التحصیل شدن گنج های گرانبهایی هستن چرا که اطلاعاتشون کامله ما تو سایت شق القمر نمیکنیم بیشتر مطالبمون هم از سایت های معتبر علمی تغذیه میشه ولی باز ممنون از اینکه نظرتون رو اعلام کردین:w139: 4
کتایون 15176 ارسال شده در 1 خرداد، 2011 کسایی که فارغ التحصیل شدن گنج های گرانبهایی هستن چرا که اطلاعاتشون کاملهما تو سایت شق القمر نمیکنیم بیشتر مطالبمون هم از سایت های معتبر علمی تغذیه میشه ولی باز ممنون از اینکه نظرتون رو اعلام کردین:w139: چشم حتما خدمت میرسم... 3
محمــد 4415 ارسال شده در 1 خرداد، 2011 خوشحال می شم کاری از دستم بربیاد. تالار مهندسی شیمی با بچه های مهندسی شیمی میتونه پیشرفت کنه منتظر فعالیت های خوبتون در این تالار هستیم:w139: 4
ارسال های توصیه شده