Lean 56968 ارسال شده در 3 دی، 2014 میخوایم این مورد رو تو جامعه اماری انجمن تست کنیم ببینیم چقدر صحت داره لطفا به لینک زیر برید خصوصیات خودتون رو بخونید و بگید چقدر درسته ماه تولدتون رو هم بگید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 23
Lean 56968 مالک ارسال شده در 3 دی، 2014 جواب من منفی است. اینا یه جور تفریح و سرگرمیه. انسانها همه خصوصیات انسانی رو کم و بیش دارند. طراحان این نوع بازی ها برای هر ماهی بخشی از خصوصیات رو قرار میدن و کسی که میخونه ممکنه یکم قانع بشه. کلا خصوصیات انسانها به کد های وراثتی و ژنتیکی و نوع تربیتشون مربوط میشه. منظورم اینه بر اساس آماره ای که طراحی شده آزمون کنی نه تفسیر کنی 4
آریودخت 43941 ارسال شده در 3 دی، 2014 معمولا استارت رو باید استارتر بزنه من: اسفند اینو خوندم بنظرم زیاد صجت نداره امــــــــــــــــــا یه طالع بینی تو فیس بوق بود عجب درست میگفتااااااااااااااا ینی از تعجب اینجوری میشدم عاشقش شده بودم بصورت معتاد بعد نمیدونم چرا پرید یه چند وقتیه در به در دنبالشم نیست از هر کی هم پرسیدم تازگیا ندیدتش 4
pari.v 10304 ارسال شده در 3 دی، 2014 من اینو قبلا خونده بودم.. و به شدت فک می کنم درسته. هم واسه خودم هم واسه اطرافیان و کسایی که میشناسم! (90 درصد. اون ده درصد دیگه هم به خاطر شرایط دیگه زندگی) چون اعتقاد دارم که موقعیت قرار گیری ستاره ها و سیارات در شکل گیری انرژی ها تاثیر دارند. ممنون آقا مهدی راستی من آبانیم 6
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 3 دی، 2014 من قبلا هم خونده بودم ازینا تقریبا همیشه 99درصد راسته اون یه درصد هم محض خالی نبودن عریضه :دی 6
Lean 56968 مالک ارسال شده در 3 دی، 2014 معمولا استارت رو باید استارتر بزنه من: اسفند اینو خوندم بنظرم زیاد صجت نداره امــــــــــــــــــا یه طالع بینی تو فیس بوق بود عجب درست میگفتااااااااااااااا ینی از تعجب اینجوری میشدم عاشقش شده بودم بصورت معتاد بعد نمیدونم چرا پرید یه چند وقتیه در به در دنبالشم نیست از هر کی هم پرسیدم تازگیا ندیدتش منم میگم بعدا میخوام ببینم بقیه چقدر فک میکنن این حرفا درسته توام نگفتی چقد به نظرت درسته 2
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 3 دی، 2014 فکر کنم اینا میان آمار میگیرن،اون ویژگی هایی رو که اغلب دارن در نظر میگیرنمن خیلیا رو هم میشناسم که میگن اصن دربارشون صادق نیستمن واسه سرگرمی دوست دارماما خب فقط واسه سرگرمی :) 5
pari.v 10304 ارسال شده در 3 دی، 2014 معمولا استارت رو باید استارتر بزنه من: اسفند اینو خوندم بنظرم زیاد صجت نداره امــــــــــــــــــا یه طالع بینی تو فیس بوق بود عجب درست میگفتااااااااااااااا ینی از تعجب اینجوری میشدم عاشقش شده بودم بصورت معتاد بعد نمیدونم چرا پرید یه چند وقتیه در به در دنبالشم نیست از هر کی هم پرسیدم تازگیا ندیدتش فاطی جونم شبیهت بود که 3
maryam39 8211 ارسال شده در 3 دی، 2014 موضوع جالبی رو انتخاب کردید من قبلا فکر میکردم این چیزها خرافاته یا به قول بعضی ها چون خصوصیاتی که برای افراد ماههای مختلف میگن آش همه چی قاطیه پس حداقل چند تاش درستن ولی جدیدا دقت که میکنم میبینم واقعا ۹۰ درصد درسته!!! از ماه ما هم خیلی تعریف کرده بود دستش درد نکنه ۹۰ درصد هم درست بود 6
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 3 دی، 2014 بله بستگی داره ، به نظر من یه رابطه علمی وجود داره ولی فعلا شناخته شده نیست ... اما مطمئنم که خرافات نیست 7
memmar 6829 ارسال شده در 3 دی، 2014 بیشترش واسه ما درست بود پ.ن:قبلا هم خونده بودمش وبراساس این خودمو معرفی کردم به یکی 5
Lean 56968 مالک ارسال شده در 4 دی، 2014 راستش خودم فک میکنم اینجور طالع بینی خرافاته دلیل هم این بوده یک سری خصوصیات روانشناسی رو تو همه مطالب می گنجونن تا واسه همه مصداق پیدا کنه ، اما در این مورد به نکات جالبی برخوردم چند خصوصیت رو دیدم واقعا از صفات بارز منه و تو ماه های دیگه اینارو ندیدم ، همچنین یکی دو نفر از بچه ها رو ماه تولدشون رو میدونستم توضیحاتی که داده همون موردی بود که فک میکردم حالا میتونم بگم که نه میتونم قبول کنم نه میتونم رد کنم میخوام ببینم بقیه دوستان هم همین نتیجه رو میگیرن یا نه و آیا راهی برای رد یا اثبات این قضیه به صورت علمی هست یا نه؟ 5
آریودخت 43941 ارسال شده در 4 دی، 2014 منم میگم بعدا میخوام ببینم بقیه چقدر فک میکنن این حرفا درسته توام نگفتی چقد به نظرت درسته اینی که میگم واقعا درست بودا بنظرم اینا فقط نوشتس. ادما خودشون زندگی خودشونو میسازن .نه فالی هست نه تقدیری نه رقم زدن روزگار و امثال اینا . حالا این گاهی میشه یه انرژی مثبت ، یه انگیزه و یا یه دلگرمی فاطی جونم شبیهت بود که واقعا؟ نبودا 3
آریودخت 43941 ارسال شده در 4 دی، 2014 یه سوال : چر هیچوقت توی این فالها و طالع بینی ها از خصوصیات بد ادمها چیزی نمیگن ؟!!! 3
Lean 56968 مالک ارسال شده در 4 دی، 2014 اینی که میگم واقعا درست بودا بنظرم اینا فقط نوشتس. ادما خودشون زندگی خودشونو میسازن .نه فالی هست نه تقدیری نه رقم زدن روزگار و امثال اینا . حالا این گاهی میشه یه انرژی مثبت ، یه انگیزه و یا یه دلگرمی واقعا؟ نبودا پس چرا اینقدر توضیحاتی که از یک اسفندی داده بود با تو سنخیت داشت 2
Lean 56968 مالک ارسال شده در 4 دی، 2014 یه سوال :چر هیچوقت توی این فالها و طالع بینی ها از خصوصیات بد ادمها چیزی نمیگن ؟!!! احتمالا اولين چيزي كه در يك مرد متولد دي نظر شما را به خود جلب مي كند، زبان نيش دار اوست 2
ارسال های توصیه شده