آریودخت 43941 ارسال شده در 4 دی، 2014 پس چرا اینقدر توضیحاتی که از یک اسفندی داده بود با تو سنخیت داشت مثلا کدومش؟ 1
آریودخت 43941 ارسال شده در 4 دی، 2014 احتمالا اولين چيزي كه در يك مرد متولد دي نظر شما را به خود جلب مي كند، زبان نيش دار اوست تو نیش دار نیستی که 2
Lean 56970 سازنده ارسال شده در 4 دی، 2014 تو نیش دار نیستی که مطمئنی؟ هستی و فرنوشی که چیز دیگه ای میگن شاید تاحالا بچه خوبی بودی واسه همون 1
شقایق31 40377 ارسال شده در 4 دی، 2014 بیچاره فاطمه زهرش کجا بود شقی عه من فکر کردم تو نیش داری فاطمه ک جیگره:hapydancsmil: 2
saghar... 6666 ارسال شده در 4 دی، 2014 من مهر ماهی هستم و تقریبا 90 درصدش درست بود فقط این قسمتش کاملا تضاد داره بامن زن متولد مهر ماه استخوان بندي درشتي خواهد داشت و نسبتا سنگين وزن خواهد بود. این تنها طالع بینی هست که من بهش اعتقاد دارم وقبلا هم خونده بودمش. فقط یه سوال:چرا همش نکات مثبت رو گفته و هیچ چیز بدی نگفته بود؟؟؟ 4
آریودخت 43941 ارسال شده در 4 دی، 2014 عه من فکر کردم تو نیش داریفاطمه ک جیگره:hapydancsmil: درست متوجه شدی مامانی . واسه مهدی نوشته نیش داره مطمئنی؟ هستی و فرنوشی که چیز دیگه ای میگن شاید تاحالا بچه خوبی بودی واسه همون ینی چی تا حالا ؟!!! ینی از حالا به بعد بدم؟!! 3
ali jaafari 1206 ارسال شده در 4 دی، 2014 (مرد متولد آذر صادق و راستگو ،دمدمي مزاج،خوشبين،رك گو. مرد متولد آذر صاحب بزرگترين كلكسيون دوست و آشنا در دنياست) اينها درسته/(كنجكاوي مرد متولد آذر و بي قراري او در فيصله دادن هر چه زودتر مشكلات چنان زياد است كه به راستي گاهي نمي توان حدي براي آن قائل شد.خوش شانس،بدون سياست و ملاحظه كلمات را از چله كمان دهان رها مي سازد. )اينها غلط 5
زفسنجانی 7100 ارسال شده در 4 دی، 2014 نمیدونم این خصوصیاته من بود یا سنگمرسی ساغرجان از دعوتت مگه تو چه ماهی متولد شدین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 6
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری