سنا سادات 2449 ارسال شده در 4 دی، 2014 مگه مردا سنگن نمي دانم به كسي كه عاشق يك چنين زني باشد ، بايد تبريك گفت و يا به حالش متاسف بود .:ws28: 2
pari.v 10304 ارسال شده در 4 دی، 2014 چرا واسه همه درسته الا من ؟وسوسه شدم دوباره بخونمش به نظرم واسه تو هم درسته فاطی جونم 2
Lean 56970 سازنده ارسال شده در 4 دی، 2014 تو متن این جور نوشته ها فک کنم یه حقه یا ترفندی هست که به نوعی به خواننده تلقین میکنه صحت داره اونچه که می خونه به هر حال گمان نمیکنم هیچ دلیل علمی برای این قضیه باشه کما اینکه جستجویی که کردم در این زمینه نمونه گیری های اماری زیادی انجام شده که هیچ نوع همبستگی بین تاریخ تولد و خصوصیت های شخصیتی اثبات نشده 3
saba mn 20993 ارسال شده در 4 دی، 2014 تو متن این جور نوشته ها فک کنم یه حقه یا ترفندی هست که به نوعی به خواننده تلقین میکنه صحت داره اونچه که می خونه به هر حال گمان نمیکنم هیچ دلیل علمی برای این قضیه باشه کما اینکه جستجویی که کردم در این زمینه نمونه گیری های اماری زیادی انجام شده که هیچ نوع همبستگی بین تاریخ تولد و خصوصیت های شخصیتی اثبات نشده خب نمیشه گفتم کامل خصوصیاتتو بیان میکنند ولی مثلا از چندتاش یکی درسته واسه اینه ما همون درستا رو در نظر میگیریم و با غلطا کاری نداریم 2
Lean 56970 سازنده ارسال شده در 4 دی، 2014 خب نمیشه گفتم کامل خصوصیاتتو بیان میکنند ولی مثلا از چندتاش یکی درسته واسه اینه ما همون درستا رو در نظر میگیریم و با غلطا کاری نداریم مسئله اینه که یک خصوصیت خیلی ویژه مطرح میشه که تو سایر ماه ها نیست و نمیدونم تصادفی بودن این رو میشه اثبات کرد یا نه 5
saba mn 20993 ارسال شده در 4 دی، 2014 مسئله اینه که یک خصوصیت خیلی ویژه مطرح میشه که تو سایر ماه ها نیست و نمیدونم تصادفی بودن این رو میشه اثبات کرد یا نه شاید درمورد اون خصوصیت خیلی ویژه تحقیق کردن 3
آریودخت 43941 ارسال شده در 4 دی، 2014 دوستان طالع بینی رو با فال قاطی نکنید لطفا میشه با تعریفتون از هر کدوم این دو رو واسمون باز کنید؟ 3
saghar... 6666 ارسال شده در 4 دی، 2014 نگین دختر دیگه بگین مرد عزیزم تو به این با احساسی و لطافت حتما اشتباهی شده 2
Shiva-M 8295 ارسال شده در 5 دی، 2014 به نظرم هر ماهی یه خصوصیات و ویژگی های شخصیتی خاصی داره، خودم خردادیم در جریان ویژگی های خردادی ها هستم، حداقل 70% 60% صفات مشترک تو همه خردادی ها هست، همینطور بقیه ماه ها مثل مرداد، آبان، مهر و ... خیلی وقت ها شده بدون دونستن ماه تولد طرف مقابل بر اساس خلق و خوش حدس زدم ماه تولدش رو و درست هم دراومده. البته صد در صد که همه ش درست نیست ولی خوب یه بخشیش مشترکه بین ماه تولد و شخصیت فرد البته من اعتقادی به انواع فال و این چیزا ندارم ولی بین ماه تولد و شخصیت فرد یک رابطه ی مستقیمی برقرار است 5
Mina Yousefi 24162 ارسال شده در 5 دی، 2014 میشه با تعریفتون از هر کدوم این دو رو واسمون باز کنید؟ من بگم 2
Mina Yousefi 24162 ارسال شده در 5 دی، 2014 چرا واسه همه درسته الا من ؟وسوسه شدم دوباره بخونمش برای من هم درست نبود دوباره تفاهم 2
Mina Yousefi 24162 ارسال شده در 5 دی، 2014 تو بگو عشقم :girl_blush2:داغونتم اصن فدااتم:boos: ---- با اجازه مهند البته خودش بیاد توضیح میده اما منم اشاره ای کوتاه میکنم طالع بینی یه جورایی علم محسوب میشه که مرتبط با نجوم و ستارگانُ ، ماه و... و روابط بین این هاس و یسری خصوصیت بارز هر ماه و برحسب اون روابط در میارن و ارائه میدن ... اما فال مثل قهوه ، کف ، و... یسری حدس و گمانِ که به طیقه خوندن اون فرد بستگی داره و دید اش (البته کف هم نوعی علم شده در عصر جدید هر یک از خطوط دست معنایی داره ) امیدوارم منظور رسونده باشم 4
آریودخت 43941 ارسال شده در 5 دی، 2014 اصن فدااتم:boos: ---- با اجازه مهند البته خودش بیاد توضیح میده اما منم اشاره ای کوتاه میکنم طالع بینی یه جورایی علم محسوب میشه که مرتبط با نجوم و ستارگانُ ، ماه و... و روابط بین این هاس و یسری خصوصیت بارز هر ماه و برحسب اون روابط در میارن و ارائه میدن ... اما فال مثل قهوه ، کف ، و... یسری حدس و گمانِ که به طیقه خوندن اون فرد بستگی داره و دید اش (البته کف هم نوعی علم شده در عصر جدید هر یک از خطوط دست معنایی داره ) امیدوارم منظور رسونده باشم عالی بود ، گرفتم 2
Mina Yousefi 24162 ارسال شده در 5 دی، 2014 خرداد نابوده چرت گفته تا الان برای فاطمه و من و خودت درست در نیومده بقیه مثل اینکه راضی هستند 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری