soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ یادش بخیر یه زمانی با یوزای خدا نیامرز سر این مسئله خیلی بحث کردیم با اجازه از میلاد عزیز مادرتونو بیشتر دوست دارید یا خدا تونو؟ جواب کلیشه ای ندید واقعا بین این دو اگه انتخابی باشه کدومو انتخاب میکنید؟:w00: کدموشونو بیشتر دوست دارید؟ سوال بچگانه ولی جواب حکیمانه میتونه داشته باشه منتظر پستای خوشگلتون هستم 32 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ پدرمو اول شما بگو مرغ یا تخم مرغ؟؟؟؟ سوالو چرا میپیچونید؟ 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ سوالو چرا میپیچونید؟ حالا بعد از پدرم مادرم بعدش داداشم در آخر هم خدا 5 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ نه من جدی گفتم........از چه لحاظ ؟؟؟؟ اگه از لحاظ معنوی بگی که هیچ موجودی بالاتر از خدا نیست.......اگه بیای پایین تر خوب مادرتو میبینی ..کسی که تورو زایییده.....بزرگت کرده و.......... و............. واسه اینه که میگم مرغ یا تخم مرغ:ws2: 5 لینک به دیدگاه
رهگذر 521 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ با اینکه تو دنیا هیچ کسو به اندازه مادرم دوست ندارم, ولی خدامو انتخاب میکنم! جوابمم اصلا و ابدا ربطی به کلیشه و ازینجور حرفا نداشت... 9 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ خدا کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ یه موجود بیکار که فقط نشسته زجر کشیدن آدما رو ببینه یکی به من بگه اون آفریقایی بدبخت که سال به سال رنگ آب رو هم نمیبینه گناهش چیه؟؟؟؟؟؟ من مادرم رو از همه بیشتر دوس دارم از همه!!!!!!!! 10 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ مامانم همیشه غمخواره منه....:girl_yes2:به فکره منه.....:girl_yes2:نگرونمه.... :girl_yes2: به حرفام گوش میده.....:girl_yes2: :flowerysmile:مامان جونم خیلییییییییی دوست دارم......خیلییییییییی........ :flowerysmile: ولی من همیشه برا خدام درددل میکنم.....:girl_blush2:هر چی دلم میخواد بهش میگم.....:girl_blush2:خواستنی هامو از اون میخوام.....اگه داد که هیچی....حتی وختی یه چیزی میخوامو بهم نمیده اینقدر آرومم که قشنگ حس میکنم که یه چیزی توش دیده که بهم نداده.....این اطمینان خاطری که همیشه تو همه لحظات زندگیم بهم میده برا من خیلی دوست داشتنییه......:girl_yes2: اِمممممممممممممم...... :JC_thinking: من خدامو بیشتر دوس دارم.....:girl_blush2::girl_blush2: 15 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ خدا کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ یه موجود بیکار که فقط نشسته زجر کشیدن آدما رو ببینه یکی به من بگه اون آفریقایی بدبخت که سال به سال رنگ آب رو هم نمیبینه گناهش چیه؟؟؟؟؟؟ من مادرم رو از همه بیشتر دوس دارم از همه!!!!!!!! چه ربطی داره؟؟؟؟؟؟؟ این موقعیت اقتصادیه کشورشون چه ربطی بهنشستن خدا داره:w00: 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ چه ربطی داره؟؟؟؟؟؟؟ این موقعیت اقتصادیه کشورشون چه ربطی بهنشستن خدا داره:w00: آخه یکی ادعا داره که رحمن و رحیمه و براش هیچکس فرق نداره ولی تو واقعیت ایجور بگذریم ------------------------------------------------------ اونا که میگن خدا رو یعنی اگه خدا بگه مادرتوو بکشید که منو داشته باشید همچین کاری مکنید؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ مادرمو... بعد پدرمو... بعد داداشمو... بعد خواهرمو... بعد بچه های خواهرمو... بعد هرکسی که باهاش ارتباط دارمو... بعد انجمن نواندیشان رو... آخر آخر بعد از همه ی چیزا اگه دیگه هیچی تو دنیا نباشه از خوراکی و از دیدنی و از هر چیزی که فکرشو بکنید اونوقت تازه . . . باشگاه مهندسان ایران رو خدا هم دیگه نمیدونم... 5 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ آخه یکی ادعا داره که رحمن و رحیمه و براش هیچکس فرق ندارهولی تو واقعیت ایجور بگذریم ------------------------------------------------------ اونا که میگن خدا رو یعنی اگه خدا بگه مادرتوو بکشید که منو داشته باشید همچین کاری مکنید؟؟؟ میلاد اگه منو نمیزنی....:banel_smiley_52:یه سوال داشتم....:banel_smiley_52:تو چرا همش اینجورییی؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ میلاد اگه منو نمیزنی....:banel_smiley_52:یه سوال داشتم....:banel_smiley_52:تو چرا همش اینجورییی؟؟؟ قبلنا شکلکای اینجا کم بود همین 5 تا رو برگزیده کردم :ws54: همینو دارم خوب باید برم ویرایش شکلکهای برگزیده عوضشون کنم حسسسش نیست 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ قبلنا شکلکای اینجا کم بود همین 5 تا رو برگزیده کردم:ws54: همینو دارم خوب باید برم ویرایش شکلکهای برگزیده عوضشون کنم حسسسش نیست خوب پس به خاطر کمبود امکانات بوده....گفتم جوون مملکت ازدست رفته هاااا....:obm: 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ چه ربطی داره؟؟؟؟؟؟؟ این موقعیت اقتصادیه کشورشون چه ربطی بهنشستن خدا داره:w00: موقعیت اقتصادی میگه سالی ۵mm بارون بیاد؟ 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ جفتشونو یه اندازه دوست دارم:babygirl: 1 لینک به دیدگاه
خانومي 808 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ خدا رو چون یه چیزایی بینمون هست که کسی نمیدونه 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده