Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۵ :a030: صرفا هوووودووووور. اصلا زد نابودم کردم:4564: پ.ن: خدا لعنت کنه این های اسپارو رو، دست لیتل فینگر رو از پشت بسته تو موزماری :icon_razz::icon_razz: بنظرم قسمت 5 یکی از بهترین قسمت هایی بوده که تا الان پخش شده خیلی موارد روشن شد 2 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۵ جالب بود، این چ تکینگی گرانشی بود خدا داند.هودرو! ولی خوشم اومد. نشون داد همچین سریال خاله زنکی نیست. این مادر اژدها چ میکنه؟ دوس داره بمیره ایا؟ من هنوز منتظرم ببینم جان اسنو، چ موقعی غیر عادی میشه نگاه های اون وحشی ه دوست اسنو ب اون شوالیه زن ه هم جالب توجه بود قسمت هودور بجز این اخرش خیلی خوشم نیومد یه مقدار هیجان کاذب بود بنظرم خیلی به گیم نمیخوره هیجان این جنسی. ولی خود هودور عالی بود خیلی تاثیرگذار بودش. درباره دنریس دیگه هرچی خاندان و نیرو بود جمع کرد دور خودش .پاشو برو بگیر 7اقلیمو دیگه:icon_razz: خیلی دیگه حماسیش کردن مخصوصا اخر قسمت 6:icon_razz:. هرچند همچنان دوسش میدارم. نگاه های معنا دار وحشیه به برین خیلی فانه یحتمل برن با هم. این جادوگر جدیده هم اضافه شده جالب داره میشه. بیصبرانه منتظر جنگ حرام زاده ها هستم به امید ترکیدن رمزی و بالاخره داستان اریا داره به یه جاهایی میرسه ازون ایستاییش داره در میاد خوبه بنظرم قسمت 5 یکی از بهترین قسمت هایی بوده که تا الان پخش شده خیلی موارد روشن شد اره درباره آدر ها یکم روشنگری کردن خوب بود. و اینکه بِرَن نقش فوق العاده کلیدی ای خواهد داشت مطمینا که اینجوری فرزندان جنگل و کلاغه خودشونو فدا کردن براش 2 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۵ قسمت هودور بجز این اخرش خیلی خوشم نیومد یه مقدار هیجان کاذب بود بنظرم خیلی به گیم نمیخوره هیجان این جنسی. ولی خود هودور عالی بود خیلی تاثیرگذار بودش.درباره دنریس دیگه هرچی خاندان و نیرو بود جمع کرد دور خودش .پاشو برو بگیر 7اقلیمو دیگه:icon_razz: خیلی دیگه حماسیش کردن مخصوصا اخر قسمت 6:icon_razz:. هرچند همچنان دوسش میدارم. نگاه های معنا دار وحشیه به برین خیلی فانه یحتمل برن با هم. این جادوگر جدیده هم اضافه شده جالب داره میشه. بیصبرانه منتظر جنگ حرام زاده ها هستم به امید ترکیدن رمزی و بالاخره داستان اریا داره به یه جاهایی میرسه ازون ایستاییش داره در میاد خوبه اره درباره آدر ها یکم روشنگری کردن خوب بود. و اینکه بِرَن نقش فوق العاده کلیدی ای خواهد داشت مطمینا که اینجوری فرزندان جنگل و کلاغه خودشونو فدا کردن براش اخه تا الان هر ک قدرت میگرفته می مرده :دی اینم باید بمیره دیگه ضد اتیش ه. ضد گلوله ک نیست رمزی چقد خوب تونسته تبدیل ب جافری بشه از لحاظ بیماری های روانی چ نامه ای داده بود ب جان اسنو من میگم این برن میره گذشته نمیزاره پاشاده تاریکی خلق بشه و کلا همه چیز اینده در یک نقطه عوض میشه! کلا خودش از بین میره چون دیگه اینده هم از بینرفته و اینام فلج نشده. در نتیجهیارو بهش گفت نمی تونی راه بری ولی چرواز می کنی. اینم میشه ی مفهوم شنور در مکان زمان رفت تو اینتراستالر 2 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۵ رمزی چقد خوب تونسته تبدیل ب جافری بشه از لحاظ بیماری های روانی چ نامه ای داده بود ب جان اسنو من میگم این برن میره گذشته نمیزاره پاشاده تاریکی خلق بشه و کلا همه چیز اینده در یک نقطه عوض میشه! کلا خودش از بین میره چون دیگه اینده هم از بینرفته و اینام فلج نشده. در نتیجه یارو بهش گفت نمی تونی راه بری ولی چرواز می کنی. اینم میشه ی مفهوم شنور در مکان زمان رفت تو اینتراستالر رمزی دست جافری رو بسته از پشت رسما! درباره نامه رمزی، اگر دقت کرده باشید یه جیزی گفت تو مایه های اینکه میام چشاتو در میارم ، دقیقا پوستر این فصل جان اسنو هست با جشمای خونی، فک کنم بزنه جش و جال بیجاره رو درآره، درباره برن هم آره، یه سری فرضیه هست همین رو میگه دقیقا که میره در گذشته و مانع کل این قضایا میشه،ولی خوب یکم دچار تناقض نمیشه؟! این سفر در زمان کلا مقوله ی خیلی چالشی ای هست، اگه بخوان زیادی روش مانور بدن یکم درهم برهم میشه. یکی دیگه از تئوری ها اینه که اصلا این بوده که باعث شده مَد کینگ مَد بشه یه اتفاقی افتاده این وسط بدست برن و ... باید دید چی میشه. در مورد پروازش هم یه عده میگن شاید وارگ میکنه به اژدها های دنریس ولی در کل حالا که به فصلای پایانی و نتیجه گیری نزدیک تر شدیم خیل جذاب تر شده سریال 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۵ 4 قسمت دیگه تمومه :| میره تــــــــااااا سال بعد :|| 2 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۵ رمزی دست جافری رو بسته از پشت رسما! درباره نامه رمزی، اگر دقت کرده باشید یه جیزی گفت تو مایه های اینکه میام چشاتو در میارم ، دقیقا پوستر این فصل جان اسنو هست با جشمای خونی، فک کنم بزنه جش و جال بیجاره رو درآره، درباره برن هم آره، یه سری فرضیه هست همین رو میگه دقیقا که میره در گذشته و مانع کل این قضایا میشه،ولی خوب یکم دچار تناقض نمیشه؟! این سفر در زمان کلا مقوله ی خیلی چالشی ای هست، اگه بخوان زیادی روش مانور بدن یکم درهم برهم میشه. یکی دیگه از تئوری ها اینه که اصلا این بوده که باعث شده مَد کینگ مَد بشه یه اتفاقی افتاده این وسط بدست برن و ... باید دید چی میشه. در مورد پروازش هم یه عده میگن شاید وارگ میکنه به اژدها های دنریس ولی در کل حالا که به فصلای پایانی و نتیجه گیری نزدیک تر شدیم خیل جذاب تر شده سریال بابا جان اسنو خدایی توسط این رمزی کور بشه خیلی ستمه! رمزی جنگنجو نبوده ک یارو زده وایت واکر کشته. بعد لردی کامندر بوده. خیل مسخره میشه. من میگم اون روحش امیخته میشه با دنیای مردگان. برا همین خو زده رو چشماش. کسی ک مرده دوباره نمی میره! این ی دیالوگی بود تو جزیره اهن. باخال بود. خوب. اره. سفر در زمان به گذشته؛ پر از پارادوکس ه. من پدر بزرگم خودم هستم! دانشمند دیوانه و غیره . اما این رو تو ایکس من سری اخرش و ترکیب با گریه شرودینگر خیلی خوب جمع کردن!!! من ک لذت بردم. بالاخره علیم تخیلی ه دیگه. ولی اون مد کینگ رو خوب اومدی. جالب بود 4 قسمت دیگه تمومه :| میره تــــــــااااا سال بعد :|| یعنی سال بعد هم هستی؟ 1 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۵ قسمت 9 گیم فوق العاده بود. یعنی جبران این جند قسمت رو کرد حسابی. کارگردانی و صحنه های نبرد عالی بود. لازم به ذکره کارگردان این قسمت همون کارگردان قسمت hard home بودش. قاب بندیا عالی برای اولین بار، من یه قسمت سریالی رو دو بار اونم کامل دیدم. امتیاز این قسمت همچنان 10 هست در imdb 1 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۵ بیگ بنگ تموم شد گیم هم تموم شد :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ فعلا خماری باید کشید :smiley (18): 1 لینک به دیدگاه
//\// 1806 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۵ بیگ بنگ تموم شدگیم هم تموم شد :icon_pf (34): بیگ بنگ همون بهتر که تموم شده ! تا اواخر فصل 8 رو دیدم ، رغبت نمی کنم بقیه شو ببینم ! How i met your mother خیلی بهتره ؛ به نظرم در نوع خودش بهترینه ! لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۵ بیگ بنگ همون بهتر که تموم شده ! تا اواخر فصل 8 رو دیدم ، رغبت نمی کنم بقیه شو ببینم ! How i met your mother خیلی بهتره ؛ به نظرم در نوع خودش بهترینه ! خداروشکر. یکی پیدا شد ازین سریال بدش بیاد دلایلت رو میشه بگی؟ مهمترین معیار اینکه هدف ما چیه؟ اگر هدف سرگرمی ه، درسته. شاید یکنواخت شده بود. اما جدا اگر کمی به حوزه علوم شناختی علاقه داشته باشین، تو هر سریال و فیلم نکات جالبی هست. ک جدا توی سریال بیگ بنگ موج میزنه. تمام بدی های شخصیت های خودمون رو می توینم به صورت بولد شده در کاراکترها ببینیم و این آیینه بسیار خوبی برای اصلاح رفتاره. لینک به دیدگاه
//\// 1806 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۵ خداروشکر. یکی پیدا شد ازین سریال بدش بیاد دلایلت رو میشه بگی؟ مهمترین معیار اینکه هدف ما چیه؟ اگر هدف سرگرمی ه، درسته. شاید یکنواخت شده بود. اما جدا اگر کمی به حوزه علوم شناختی علاقه داشته باشین، تو هر سریال و فیلم نکات جالبی هست. ک جدا توی سریال بیگ بنگ موج میزنه. تمام بدی های شخصیت های خودمون رو می توینم به صورت بولد شده در کاراکترها ببینیم و این آیینه بسیار خوبی برای اصلاح رفتاره. همینطوره ، خوب و بد رو هدف تعیین میکنه . البته چیزی که در مورد این نوع سریال ها وجود داره فرهنگ مردمیه که داره نشون میده و چون سبک فرهنگ (نه خود فرهنگ) آمریکا چند سال از بقیه کشورها جلوتره سریال های روز کمی برای ما نا مأنوسه ! لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ شما سریالاتونو از کجا میگیرین من هرجا میرم میگه نداریم لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ شما سریالاتونو از کجا میگیرین من هرجا میرم میگه نداریم فلش بیار بدم بهت. مشهدم تا اخر تابستون. راه حل دوم ک پدر اون نت یونی رو بسوزنی :دی. اسم سریال بگو لینکش بدم بهت 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ فلش بیار بدم بهت. مشهدم تا اخر تابستون.راه حل دوم ک پدر اون نت یونی رو بسوزنی :دی. اسم سریال بگو لینکش بدم بهت راه حل دومشو که بلدم ولی پدر نت میسوزه Game of trones Teen wolves 1 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ راه حل دومشو که بلدم ولی پدر نت میسوزه Game of trones Teen wolves ندارم. گیم رو میبینم پاک میکنم. حرصم میگیره دومی هم ندیدم. بابا برو یونی دیگ. الان مگه 12 گیگ نیست؟ ی باگی رایجی هست تو این شبکه های یونی ها. پ خ میکنم برات. دیگه محدودیت حجم نخواهی داشت 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده