masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ حالا بزنن یا نزنن زیاد فرقی نداره در حالی که زنده هارو به انحاء مختلف تحقیر میکنن دیگه عکس مرده زدن یا نزدن زیاد مهم نیست مهمه..... من میخوام مردم عکسمو بزنننمیخوام یه عکس فشن بزارماونم تو ایران لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ مهمه..... من میخوام مردم عکسمو بزنننمیخوام یه عکس فشن بزارماونم تو ایران شما عجالتا اینو تحویل بگیر تا بعد:vahidrk: لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ به نظر من چون دختران همیشه زنده اند و یادشان در قلبها جاودانست لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ به نظر من چون دختران همیشه زنده اند و یادشان در قلبها جاودانست اون که بعلههههه لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ شما عجالتا اینو تحویل بگیر تا بعد:vahidrk: :imoksmiley::wavesmile::girlhi: لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ اون که بعلههههه والا بخدا فکر کنم این آقایان چشم چران بعد از مرگم دست از سر ما برنمیدارن لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ والا بخدا فکر کنم این آقایان چشم چران بعد از مرگم دست از سر ما برنمیدارن وای الان اسم اقایون رو اوردی همه اقایون تعصبی میشن.. بعضی اقایون بابا.. لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ وای الان اسم اقایون رو اوردی همه اقایون تعصبی میشن.. بعضی اقایون بابا.. آقایون چشم چرون میشن بعضیاشون دیگهحالا ببینیم کیا تعصبی میشن لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ آقایون چشم چرون میشن بعضیاشون دیگهحالا ببینیم کیا تعصبی میشن :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ بله درسته منم فقط تو شمال دیدم تو لاهیجان من دیدم عکس مادر بزرگمم ک فوت کرده بودن رو هم چاپ کردیم خدا رحمت کنه مادر بزرگتونو. هر کی میخواد عکسش تو اعلامیه ش باشه باید مراسمشو تو شمال بگیره تا اندکی از اعلامیه هاش عکس دار باشه. لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ من در مشهد بهشت رضا هم دیدم عکس خانومارو لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۳ من در مشهد بهشت رضا هم دیدم عکس خانومارو فکر کنم اکثر شهرستانها به اینصورت باشه که عکس رو چاپ کنن...ولی تهران این اجازه رو نمیدن من تحقیق کردم لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ مگه اقایون معروف میشن خب بالاخره کل محل عکس طرفو میبینن دیگه لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ خب بالاخره کل محل عکس طرفو میبینن دیگه کل محل که هیچ کل منطقه بگو ! با این بنر هایی که عکس طرفُ میزنن روش زیرش هم مینویسن : بچه ها y هم رفت ! دوباره زیرش مینویسن ( از جانب صاحب عکس ) : بچه ها حلال کنید ! :| لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ کل محل که هیچ کل منطقه بگو !با این بنر هایی که عکس طرفُ میزنن روش زیرش هم مینویسن : بچه ها y هم رفت ! دوباره زیرش مینویسن ( از جانب صاحب عکس ) : بچه ها حلال کنید ! :| اره دقیقاااااا لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۳ کل محل که هیچ کل منطقه بگو !با این بنر هایی که عکس طرفُ میزنن روش زیرش هم مینویسن : بچه ها y هم رفت ! دوباره زیرش مینویسن ( از جانب صاحب عکس ) : بچه ها حلال کنید ! :| والا همونو بگو بچه ها حلال کنیدو خوب اومدی لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۳ والا همونو بگو بچه ها حلال کنیدو خوب اومدی لینک به دیدگاه
reza-khan 647 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۳ اصلا خود خانما اجازه نمیدن بدون اینکه عکس رو خودشون تایید کنن پخش کنن جایی لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۳ اگه بحث سراعلامیه هست یک راه حل ساده است اون اینه که عکس شوهر-برادر- یایک مممممممممممممممردخانواده رابندازیم وبگیم مرحومه دختر یاخواهر این مرداست. و... لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۳ من تا چند وقت پیش به این موضوع دقت نکرده بودم به نظرم اثر سنتهای قدیمیهاست که الان در حال کمرنگ شدنه این تعصباتی که عکس خانم نباید تو خیابون و اینها باشه به شیوههای دیگه هم هست مثلا بعضیها تعصب دارن که اسم خانومشونو جایی نگن یا حتی اسم فامیلشو در این جور مواقع خیلی شیک و مجلسی خانومشونو منزل خطاب میکنن که واقعا واقعیت خنده دار و گریه داریه اما مسلما همهی اینا با گذشت زمان و روی کار اومدن نسل جوون تر تعدیل میشه پس برای همین است که بابامم هروقت می خوادصدای مادرم کنه می گه مادرش یا میگه علی!:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده