fanous 11130 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ اين مطلب رو در جايي خواندم: زني رو مي شناسم كه به مردش خيانت كرده و مرد هم بعد از 4 ماه فهميد اما مرد تنها به خاطر فرزندي كه اين ميان است سكوت كرده و زن قول داده كه ديگه تكرار نمي شه البته زن بر اين باوره كه خيانت نكرده فقط با مرد ديگري دوست بوده دوستي با عنوان جديدي به نام دوست اجتماعي اين قابل پذيرش هست؟ مي خوام مرداي انجمن جوابم رو بدن مي تونيد بپذيريد كه همسرتون 4 ماه با مرد ديگري دوست باشه تنها براي درد دل؟ مرد در حال شكستن است و مي سوزد وقتي دليل سكوتش را مي پرسم در جوابم تنها مي گويد كه با گفتن اين موضوع قبل از همه خودم و غرورم خورد خواهد شد... و دليل ادامه دادن زندگي را تنها فرزندش مي داند.مرد ميگفت كه وقتي دليل اين كار رو از همسرم پرسيدم جز گريه و اشك جوابي براي من نداشت... گفتم بگو كه چرا؟كجا كم گذاشتم... مرد افسرده و تنها روزهاشو داره سپري مي كنه... چه چيزي غرور خورد شده اش رو التيام مي بخشه... 4 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ اين مطلب رو در جايي خواندم: زني رو مي شناسم كه به مردش خيانت كرده و مرد هم بعد از 4 ماه فهميد اما مرد تنها به خاطر فرزندي كه اين ميان است سكوت كرده و زن قول داده كه ديگه تكرار نمي شه البته زن بر اين باوره كه خيانت نكرده فقط با مرد ديگري دوست بوده دوستي با عنوان جديدي به نام دوست اجتماعي اين قابل پذيرش هست؟ مي خوام مرداي انجمن جوابم رو بدن مي تونيد بپذيريد كه همسرتون 4 ماه با مرد ديگري دوست باشه تنها براي درد دل؟ مرد در حال شكستن است و مي سوزد وقتي دليل سكوتش را مي پرسم در جوابم تنها مي گويد كه با گفتن اين موضوع قبل از همه خودم و غرورم خورد خواهد شد... و دليل ادامه دادن زندگي را تنها فرزندش مي داند.مرد ميگفت كه وقتي دليل اين كار رو از همسرم پرسيدم جز گريه و اشك جوابي براي من نداشت... گفتم بگو كه چرا؟كجا كم گذاشتم... مرد افسرده و تنها روزهاشو داره سپري مي كنه... چه چيزي غرور خورد شده اش رو التيام مي بخشه... دلم براش سوخت....طفلی...گریه 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ خیانت از معانی های آن میشه پیمان شکنی، نقض عهد و بی وفایی و یا عدم رعایت امانت رو شمرد ... و کسی که فاعل آن باشه خائن تلقی میشه ... به نظرم جاهای مختلف معانی های مختلف داشته باشه ... و باز هم به نظر من خیانت 2 حالت داره! یکی خیانت به خود و دیگری خیانت به دیگری ... 2 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ اين مطلب رو در جايي خواندم: زني رو مي شناسم كه به مردش خيانت كرده و مرد هم بعد از 4 ماه فهميد اما مرد تنها به خاطر فرزندي كه اين ميان است سكوت كرده و زن قول داده كه ديگه تكرار نمي شه البته زن بر اين باوره كه خيانت نكرده فقط با مرد ديگري دوست بوده دوستي با عنوان جديدي به نام دوست اجتماعي اين قابل پذيرش هست؟ مي خوام مرداي انجمن جوابم رو بدن مي تونيد بپذيريد كه همسرتون 4 ماه با مرد ديگري دوست باشه تنها براي درد دل؟ مرد در حال شكستن است و مي سوزد وقتي دليل سكوتش را مي پرسم در جوابم تنها مي گويد كه با گفتن اين موضوع قبل از همه خودم و غرورم خورد خواهد شد... و دليل ادامه دادن زندگي را تنها فرزندش مي داند.مرد ميگفت كه وقتي دليل اين كار رو از همسرم پرسيدم جز گريه و اشك جوابي براي من نداشت... گفتم بگو كه چرا؟كجا كم گذاشتم... مرد افسرده و تنها روزهاشو داره سپري مي كنه... چه چيزي غرور خورد شده اش رو التيام مي بخشه... :ws44::ws44: من اگه جای مرد بودم حتما طلاق میدادم. چون مطمئنا دوباره تیچرار میشه چون قبح عمل شکسته و نمیشه باور کرد که یه زن با یکی دوست باشه فقط برا درد دل!!! من که تحمل نمیکردم.. البته الان من دارم از بیرون گود نظر میدم شاید تو اون موقعت نشه طلاق داد... 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ من خائنم، تو خائنی، ما خائنیم اگر خیانت ببینیم و سکوت کنیم!!!!!!! 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ با اين حرف موافق نيستمنيستم و نمي توانم بپذيرم همه چيز نسبي ست با اين حال با اينكه من خودم زن هستم اما در جامعه ي اطرافم ميزان خيانت زنان به مردان را بيشتر مي بينم اين به خاطر محيطي ست كه من در اطرافم مي بينم و حس مي كنم با اين حال بحث جنسيت نيست بحث سر اصل ماجراست چرا خيانت؟اگر با توجه به صحبت بعضي از دوستان كمبودي در زندگي وجود دارد چرا اين زندگي رو ادامه مي دهند؟آيا اين توجيح خوبي ست؟كه چون شخص مقابم در اين زمينه براي من كم مي گذارد من به روحش به وجودش خيانت كنم و شخصيت و زندگي اش رو نابود كنم؟ ميزان تاثير اين شكست تا چه حد به روح و جان و جسم انسان لطمه وارد مي كند من معتقدم در صورتي كه طرف مقابل آن چيزي نيستكه من انتظارش را دارم بهتر است با احترام از زندگي آن شخص خارج شوم و آن موقع آزادم و مي توان هر كاري بكنم اماحرمت زندگي زنا شويي ام را از بين نخواهم برد نمیشه چون طرف دلبستگی مثل بچه داره و بغضی ها هم نمیتونن به خانوادشون بگن که میخان طلاق بگیرن چون بهونه ای ندارن اين مطلب رو در جايي خواندم: زني رو مي شناسم كه به مردش خيانت كرده و مرد هم بعد از 4 ماه فهميد اما مرد تنها به خاطر فرزندي كه اين ميان است سكوت كرده و زن قول داده كه ديگه تكرار نمي شه البته زن بر اين باوره كه خيانت نكرده فقط با مرد ديگري دوست بوده دوستي با عنوان جديدي به نام دوست اجتماعي اين قابل پذيرش هست؟ مي خوام مرداي انجمن جوابم رو بدن مي تونيد بپذيريد كه همسرتون 4 ماه با مرد ديگري دوست باشه تنها براي درد دل؟ مرد در حال شكستن است و مي سوزد وقتي دليل سكوتش را مي پرسم در جوابم تنها مي گويد كه با گفتن اين موضوع قبل از همه خودم و غرورم خورد خواهد شد... و دليل ادامه دادن زندگي را تنها فرزندش مي داند.مرد ميگفت كه وقتي دليل اين كار رو از همسرم پرسيدم جز گريه و اشك جوابي براي من نداشت... گفتم بگو كه چرا؟كجا كم گذاشتم... مرد افسرده و تنها روزهاشو داره سپري مي كنه... چه چيزي غرور خورد شده اش رو التيام مي بخشه... اشتباه میکنه منم یه زنه رو میشناسم که با یه خونواده محترم ازدواج کرد بعد واسه خودش شیشه مصرف کرد مرد فهمید زنسم اون موقع باردار بود کلی زحمت کشید تا زنه ترک کرد بعد بچش 6 ماه داشت زنه رفت با یه مردی که شایستش بود مثل خودش عوضی بود دوست شد مرد فهمید بازم سعی کرد بخاطر بچش زنه رو اصلاح کنه از در میگرفتش از پنجره در میرفت زن طلاق داد بچه هم پیش مرده رفت با همون که دوست بود ازدواج کرد 1 ماه نگدشت اون مرد که اول دوستش بود سرش هوو اورد ولش کرد میگم دنیا دار مکافاته دیگهخیانت کرد خیانت دیددلم خنک شد 1 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ خیانت بدترین کاریه که کسی میتونه در حق کسی که بهش اعتماد داره انجام بده. کسی که خیانت میکنه قطعا خیانتم میبینه. خیانت فقط این نیست که اگه ازدواج کردی با کس دیگه ای دوست شی. حتی اگه تو فکرتم بخوای همچین کاری کنی یا به کس دیگه ای فکر کنی از نظر من خائنی. 1 لینک به دیدگاه
nikaaa 4299 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ خیانت معنی گسترده ای داره خیانت به خود خیانت به اخلاقیات خیانت در امانت خیانت به عهد و پیمان خیانت به اعتماد طرف مقابل از نگاهی خیانت به دو دسته کلی تقسیم میشه: 1 . خیانت دانسته: شخص میدونه که داره خیانت میکنه این از ادمای پست سر میزنه 2. خیانت نادانسته: شخص نمیدونه که کارش خیانته این از ادمای احمق سر میزنه یک قانون کلی وجود داره در خیانت دانسته شخص خائن اول به خودش خیانت میکنه بعد به دیگری در حقیقت ابتدا باید به شرف و وجود خودت خیانت کنی قانون دیگه اینه که هیچ خیانت دانسته ای با یقین انجام نمیشه و همواره شک و پشیمانی همراه شخص خائن هست شخص خائن هیچگاه از عذاب وجدان راحت نخواهد شد اکثر کسایی که خیانت میکنند همیشه دوست دارن بعد از مدتی کاری کنن که جبران بکنند خیانتشون رو البته افرادی هستند که ذاتا پست میباشند و همیشه از خیانت خود لذت میبرند اصولا خیانت از ادم ضعیف سر میزنه نه از ادم قوی خیانت زن به مرد:حتما باید یه مشکلی باشه...مثلا عدم وجه مرد به او یا ارضا جنسی نشدن یا ... خیانت مرد به زن: هیچ دلیل خاصی نمیخواد.اکثر مرد ها اگه پاش بیفته خیانت میکنن.یه سری ها که خیانت نکردن موقعتش پیش نیومده یعنی نتونستن مخ بزنن. تعداد مرد هایی که میتونن ولی خیانت نمیکنن خیلی کمن! فقط کافیه یه نگاهی به اطرافمو بندازیم همش خیانت و خائن میبینیم با این نظرات موافقم لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۱ من میخواستم یک تاپیک در این باره بزنم اما چون جستجو کردم و دیدم مشابهش هست، گفتم این رو آپ کنم بهتره. یک سئوالی که به شدت ذهن من رو چند وقتی هست درگیر کرده، عکس العمل ما نسبت به یک خائن هست. بعضی ها معتقدند خائن رو باید کامل حذف کرد چون کسیکه یکبار خیانت کرده باز هم خیانت میکنه. بعضی ها معتقدند هیچکس هیولا نیست و به همه فرصتی برای جبرای خیانت باید داده شود. بعضی ها هم نه به حذف معتقدند نه فرصت، به منزوی کردن خائن معتقدند. به نظر شما بهترین عکس العمل در برابر یک خائن چیه و شما تا به حال کدامیک رو تجربه کردین؟ 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۱ من مخالف حذف خائن یا هر رفتار نامناسب دیگه ای باهشم هیچ دلیلی ام ندارم برا مخالفتم 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۱ من مخالف حذف خائن یا هر رفتار نامناسب دیگه ای باهشم هیچ دلیلی ام ندارم برا مخالفتم این رو به عنوان یک آدم خارج از گود میگی یا بوده اند خائنینی که بهت خیانت کردن و تو گذشتی؟ نظر بدون تجربه شخصی فایده نداره ها، اون تجربه هست که یک حرف ارزشی میسازه. نام کاربریت هم اینقدر عجیبه آدم نمیتونه با یک اسمی خطابت کنه. 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۱ این رو به عنوان یک آدم خارج از گود میگی یا بوده اند خائنینی که بهت خیانت کردن و تو گذشتی؟ نظر بدون تجربه شخصی فایده نداره ها، اون تجربه هست که یک حرف ارزشی میسازه. نام کاربریت هم اینقدر عجیبه آدم نمیتونه با یک اسمی خطابت کنه. اینکه بهم خیانت شده باشه نه تجربه شو ندارم ولی با یه آدم خائن رابطه داشتم و از دید و نظر شخصی اونو لایق هیچ رفتار نامناسبی از طرف دیگران ندیدم امشبم 20 بار بنویس mission.impossible تا یاد بگیری 2 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۱ من میخواستم یک تاپیک در این باره بزنم اما چون جستجو کردم و دیدم مشابهش هست، گفتم این رو آپ کنم بهتره. یک سئوالی که به شدت ذهن من رو چند وقتی هست درگیر کرده، عکس العمل ما نسبت به یک خائن هست. بعضی ها معتقدند خائن رو باید کامل حذف کرد چون کسیکه یکبار خیانت کرده باز هم خیانت میکنه. بعضی ها معتقدند هیچکس هیولا نیست و به همه فرصتی برای جبرای خیانت باید داده شود. بعضی ها هم نه به حذف معتقدند نه فرصت، به منزوی کردن خائن معتقدند. به نظر شما بهترین عکس العمل در برابر یک خائن چیه و شما تا به حال کدامیک رو تجربه کردین؟ به نظر من نباید گفت هرکی یه بار خیانت کرده حتما بازم تکرارش میکنه.(اینو درباره ی همه ی اشتباهات هم میگم) بستگی به شخصیت اون خائن سابق داره.اگه واقعا پشیمون شده و داره جبران میکنه میشه بهش یه فرصت دیگه داد ولی فقط یه فرصت. ولی خوب تا حالا خیانتی رو تجربه نکردم که بخوام یکی از این عکس العمل ها رو داشته باشم و بگم که کدومش نتیجه ی بهتری میده ولی در مورد تمام اشتباهات این نظرو دارم (اشتباهات خیلی خیلی بزرگ نه هااااااااااا) 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده