zzahra 4750 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۱ من اینقده دوس دارم یه اکانت توی توییتر داشته باشم و هی پشتِ سرهم توییت کنم و بغلش یه عکسی از خودم بزارم و ملت برام نظر بزارن و یه عالمه هم دنبال کننده هم داشته باشم ،که نگووووو!!!! چطوری تو خانوم؟ :heartshape2: خوب چرا نمیکنی؟ خیلی خوبه مثل یه دفترخاطرات لحظه ای میمونه 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۱ خب برو یه اکانت بساز هی پشت سرهم توییت کن بعد هی معروف شو بعد بیا هی پز بده اصلا میخوای اکانتمو بدم بهت برو توییترو بترکون چطوری تو خانوم؟ خوب چرا نمیکنی؟ خیلی خوبه مثل یه دفترخاطرات لحظه ای میمونه سلام سلاااااااااااااام میسی خوبم شوما خوبی؟خوشی؟:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v پاسخ به هردو نقل قول : واقعا مرسی از پیشنهاداتتون!این کار به فکره خودم رسید!!! اکانتم ساختم ولی ماشالا با این سرعتُ فیلتـرینگُ اینا دیگه نمیتونم برم!!! پاسخ به اسپاو: ممنون میشم اکانتتُ بدی! خیلی حال میده با ماله یکی دیگه بریُ کلی توییت کنیُ بعد دیگه هیچی!!! پس زود تند سریع !!! 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۱ سلام سلااااااااااااااممیسی خوبم شوما خوبی؟خوشی؟:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v پاسخ به هردو نقل قول : واقعا مرسی از پیشنهاداتتون!این کار به فکره خودم رسید!!! اکانتم ساختم ولی ماشالا با این سرعتُ فیلتـرینگُ اینا دیگه نمیتونم برم!!! پاسخ به اسپاو: ممنون میشم اکانتتُ بدی! خیلی حال میده با ماله یکی دیگه بریُ کلی توییت کنیُ بعد دیگه هیچی!!! پس زود تند سریع !!! یه وی پی ان درست درمون بگیر سرعتت تغییری نمیکنه اکانت من یوزر : اسپاو پس : بیست ودو بقیشو بدو بیست بیست بقیشم نیست 2 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۱ هــــــــــــــی روزگار وقتی برمیگردی به گذشته ها و هرچی میگردی می بینی نتیجه ی اون همه تلاش و سختی با امروزت جور در نمیاد ،ساکت میشی و خیلی سخته این سکوت .... خیلی خیلی تلخه... به خودت میگی : چی فکر می کردیم و چی شد ...! . . . زﻧﺪﻩ ام, ﻧﻪ از ﺟﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﻣﺎﻧﺪﻩ ... از اﺳﺘﺨﻮان ﻫﺎی ﻟﺠﺒﺎزی ﮐﻪ روی ﻫﻢ اﯾﺴﺘﺎدﻩ اﻧﺪ و ﮐﻮﺗﺎﻩ ﻧﻤﯽ آﯾﻨﺪ...!!! 3 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۱ میگم آدما دو دسته اند ، باشعور و بی شعور اونایی که بی شعورن خب بی شعورن (انواع و اقسام مختلف دسته بندی می شن) ولی در نهایت بی شعورن اونایی که با شعورن 2 دسته تقسیم میشن ... اونایی که از شعورشون استفاده می کنن و اونایی که این شعور رو کلهم آک بند نگه داشتن حالا بیا خداوکیلی پیش خودت حساب کتاب کن ببین جزو کدوم دسته ای 2 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ چرا بازم میام اینجا؟ حتی اگر ماه ها گذشته باشه،بازم روشنایی ای تو ذهنم جرقه میزنه که بیام اینجارو چک کم،انگار بخشی از شکل گرفتن شخصیتم رو مدیون اینجام...دوستایی که باهاشون آشنا شدم؛خاطراتی که باهاشون داشتم و دارم... حالا هم که اومدم میبینم همه ی پیامای قبلیم پاک شده....چرا بازم میام اینجا....؟ 1 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ همیشه برای دلسرد شدن زود است، ادامه دادن را ادامه دهیم... 2 لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ آرامش،شادی،تفکر،کار .یعنی آدم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده