spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ "طاس" هر وقت سری میدید با موهای پرپشت "سرگیجه " میگرفت !! 6 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ لباسهای شهردار کهنه بود به نوسازی راهش ندادند !! 5 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ عوارض شهرداری را پرداخت نکرد با صدها عارضه شهری مواجهش کردند !! 5 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ سکوت من مملو از فریاد است گریه هایم پر از حرف دل است کجاست ان گوش شنوا که فقط بشنود این حرف دل را... 9 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ از یه سنی به بعد آدما دنبال حل مشکلاشون نیستن؛ دنبال مشکل میگردن برا راهحلهایی که بلدن... 9 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ زندگی اگر بالا و پایین دارد ؛ داستان عرش و فرش نیست ؛ قصّه ی چاله و چاه است ... 6 لینک به دیدگاه
jo0ojo0o 482 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ روزی میرسد که شیطان خواهد گفت: آدمی پیدا کنید سجده خواهم کرد 5 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ دوستم...کاش درک میکـردی... سردم هست... گرمای رفاقتت کجاست؟! 4 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ زهرا هر جایی می رود یه تویتر راه می اندازد دستش طلا 4 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ یه روزی وقتی احساس کردم خیلی بزرگ شدم تصمیم گرفتم دیگه نخندم و فقط لبخند بزنم وقتی بزرگتر شدم فهمیدم فقط باید خندید............. 5 لینک به دیدگاه
PinkGirl 1453 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ تنها زمانی که همه ی لیوانهای نیمه پر ِ دنیا کنار ِ هم باشند می شود فهمید که آب چقدر کم بوده. 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ درسرزمین شغال ها روباه شخصیت قابل توجهی است! 4 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۱ اا یکی اومده بود تشکر زده بود،بازش کردم دیدم این تاپیکه ! یادش به خیر چه روزایی داشتیم اینجا تو این سایت....! 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۱ اا یکی اومده بود تشکر زده بود،بازش کردم دیدم این تاپیکه ! یادش به خیر چه روزایی داشتیم اینجا تو این سایت....! ما حتی با ایمیل های ویروسی دوستانی که دیر به دیر یادمان میکنند هم خوشحال میشویم ما اوج نوستالژی تاریخ هستیم 3 لینک به دیدگاه
ShaMoh 3002 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۱ دمش گرم اونی که تشکر زده بود تا ... در هیاهو گم شدم در نظر نا پیدا کیستم ؟ چیستم ؟ من ؟؟ در میان جمع ام کز میان آن ها جدای از هدف جا مانده ، از زمان دور افتادم کیستم ؟ چیستم ؟ من ؟؟؟ در خودم نمیبینم روح جاویدان را .. در سرم شوری نیست ، در دلم شوقی نیست ... در هوای او نیستم ... از خودم در تاریخ 90/10/29 3 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۱ عالی ای یعنی تو داداش سجاد یکی یدونه ی من :hapydancsmil: :aghosh: 3 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۱ دمش گرم اونی که تشکر زده بود تا ...در هیاهو گم شدم در نظر نا پیدا کیستم ؟ چیستم ؟ من ؟؟ در میان جمع ام کز میان آن ها جدای از هدف جا مانده ، از زمان دور افتادم کیستم ؟ چیستم ؟ من ؟؟؟ در خودم نمیبینم روح جاویدان را .. در سرم شوری نیست ، در دلم شوقی نیست ... در هوای او نیستم ... از خودم در تاریخ 90/10/29 آره دمش گرم ایشون بودن....> Marx 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۱ من اینقده دوس دارم یه اکانت توی توییتر داشته باشم و هی پشتِ سرهم توییت کنم و بغلش یه عکسی از خودم بزارم و ملت برام نظر بزارن و یه عالمه هم دنبال کننده هم داشته باشم ،که نگووووو!!!! 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۱ من اینقده دوس دارم یه اکانت توی توییتر داشته باشم و هی پشتِ سرهم توییت کنم و بغلش یه عکسی از خودم بزارم و ملت برام نظر بزارن و یه عالمه هم دنبال کننده هم داشته باشم ،که نگووووو!!!! خب برو یه اکانت بساز هی پشت سرهم توییت کن بعد هی معروف شو بعد بیا هی پز بده اصلا میخوای اکانتمو بدم بهت برو توییترو بترکون 3 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۱ به بعضیا باس گفت تو ﮐﻪ ﺍﯾﻨﻘﺪ ﺑﺎﺭﺗﻪ، ﺩﯾﺴﮏ ﮐﻤﺮ ﻧﮕﯿﺮﯼیهو... یعنی من اینقده بدم میاد از اینا .... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده