ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۳ مردم قبیله ای در اندونزی سنت سالانه عجیبی دارند که بسیار ترسناک و حتی چندش آور به نظر می رسد. آنها به صورت سالانه جنازه عزیزان خود را از قبرها خارج کرده و آنها را تمییز میکنند و لباس نو می پوشانند. این افراد میگویند زندگی بعد از مرگ را باور دارند و به همین دلیل به ظاهر مردگان اهمیت میدهند. آنها بعد از خارج کردن مرده ها از قبر و تمیز کردن آنها لباس های نو به تن مردگان کرده و آنها را تابوت های جدید قرار میدهند. این اتفاق اوایل ماه " آگوست " هر سال تکرار میشود. طبق عقاید این قبیله که "توروجان" نام دارند روح افراد مرده به قبیله خود سر میزنند و طبق همین عقیده آنها هر سال جنازه ها را به قبیله خود باز میگردانند. 17 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۳ البته تو ایران اینکارو نمی کنن ولی مرده ها خیلی عزیز میشن بعد مردن نه دوستان اینطوری نیست؟؟؟ مهمه این موضوع 10 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۳ چه بسیار کسانی که امروز ستاره ایرانن ولی مردم نمی شناسند و بعد مردن اسمشون می ره بالای تابلو مدرسه ای دانشگاهی و یا خیابونی همین ما مرده پرستیم دوستان والسلام 9 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۳ چه مرده های خوش هیکلی! :(87): هیکدوم شکم و چربی اضافه ندارن...همشون مانکنن... لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۳ اونی که شلوار لی تنشه خیلی باحاله 8 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۳ خيلي جالب ! وقتي اعتقادات قوم هاي مختلف رو ميبينم تو فكر ميرم : وقتي به عنوان شخص ثالث از بالاي كره زمين به آدما نگاه ميكني ! خنده ات ميگيره فرهنگ ، آداب و اعتقادات مختلف ميبيني ! همه هم مطمئنن كه راه درست راه اوناست ! بقيه اشتباه ميرن و كافر هستند ! و عاقبت در خشم خدا ميسوزند ! همه فكر ميكنند خدا با اوناست ! و بهشت ميرن ! بعد توي بهشت هر غلطي بخوان ميتونند بكنند ... و همه منتظرن تا آخرش يكي بياد نجاتشون بده ! اما نسل هاست ! كه همه نابود شدن و حق ها خورده شد و كسي نجاتشون نداد ! همديگرو كشتند و بيشتر در آتش حماقت خودشون سوختند تا خشم خداشون ! مفهومي ساده تر از مرگ وجود نداره ! اما نميدونم چرا ادما انقدر پيچيده اش ميكنند ! علي اي حال اينا حرفاي يك افكار گسيخته مثل منه ! كه قطعا مثل هميشه كلي مخالف پيدا ميكنه و همه منو غير متخصص و بي منطق خطاب ميكنند 11 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۳ خيلي جالب ! وقتي اعتقادات قوم هاي مختلف رو ميبينم تو فكر ميرم : وقتي به عنوان شخص ثالث از بالاي كره زمين به آدما نگاه ميكني ! خنده ات ميگيره فرهنگ ، آداب و اعتقادات مختلف ميبيني ! همه هم مطمئنن كه راه درست راه اوناست ! بقيه اشتباه ميرن و كافر هستند ! و عاقبت در خشم خدا ميسوزند ! همه فكر ميكنند خدا با اوناست ! و بهشت ميرن ! بعد توي بهشت هر غلطي بخوان ميتونند بكنند ... و همه منتظرن تا آخرش يكي بياد نجاتشون بده ! اما نسل هاست ! كه همه نابود شدن و حق ها خورده شد و كسي نجاتشون نداد ! همديگرو كشتند و بيشتر در آتش حماقت خودشون سوختند تا خشم خداشون ! مفهومي ساده تر از مرگ وجود نداره ! اما نميدونم چرا ادما انقدر پيچيده اش ميكنند ! علي اي حال اينا حرفاي يك افكار گسيخته مثل منه ! كه قطعا مثل هميشه كلي مخالف پيدا ميكنه و همه منو غير متخصص و بي منطق خطاب ميكنند :icon_gol::icon_gol: 8 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۳ درایه 169سوره ال عمران: ولا تحسبن الذین قتلو فی سبیل الله امواتا بل احیا عند ربهم یوزقون... اگر عمق تفکرات افزایش پیدا کنه هرگز دچار این شبهات نخواهیم شد و نخواهند شد.... بازهم اعتقادات هر ملل قابل احترام ..... . . . . . . ولی خدایی یعنی چی.... . . . . نمیدونم قابل درک نیست... . . . ولی این سنت در مردم کل جهان متفاوته.. همنطور که در تایلند.. دختران رو قربانی میکنن برای حفظ مردم منطقه و دوری از افات و بیماریها.... . . . فقط میشه برگشت به این قاعده... اگر عمق تفکرات افزایش پیدا کنه هرگز دچار این شبهات نخواهیم شد و نخواهند شد.... 7 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۳ یعنی بعد یه سال انقدر جنازه سالم میمونه؟؟؟؟ مگه نمیگن که بعد چند ماه کلا استخونا هم پوسیده میشن فکر کنم اینا جنسون اصله 9 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۳ چه بسیار کسانی که امروز ستاره ایرانن ولی مردم نمی شناسند و بعد مردن اسمشون می ره بالای تابلو مدرسه ای دانشگاهی و یا خیابونی همین ما مرده پرستیم دوستان والسلام ستاره ها رو بیخیال. همین اطرافیان پره دیگه. تو همین فک و فامیل و آشناها. طرفو 20 ساله نه دیدی نه خبری ازش گرفتی، همین که میمیره، تازه یادش میفتی. 8 لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۳ اونی که شلوار لی تنشه خیلی باحاله نخند شب میاد تو خوابت ، حالا از ما گفتن بود 3 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۳ نخند شب میاد تو خوابت ، حالا از ما گفتن بود من خودم روح سیارم .خخخخخ 2 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۳ یا خدا، این چه کاریه آخه :banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۳ ستاره ها رو بیخیال. همین اطرافیان پره دیگه.تو همین فک و فامیل و آشناها. طرفو 20 ساله نه دیدی نه خبری ازش گرفتی، همین که میمیره، تازه یادش میفتی. موافقم متاسفانه همینطوره لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۳ یعنی بعد یه سال انقدر جنازه سالم میمونه؟؟؟؟مگه نمیگن که بعد چند ماه کلا استخونا هم پوسیده میشن فکر کنم اینا جنسون اصله منم همین سوالا دارم مگه مفصلا جدا نمیشه؟ بببین شیر میهن خوردنا 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۳ درایه 169سوره ال عمران:ولا تحسبن الذین قتلو فی سبیل الله امواتا بل احیا عند ربهم یوزقون... اگر عمق تفکرات افزایش پیدا کنه هرگز دچار این شبهات نخواهیم شد و نخواهند شد.... بازهم اعتقادات هر ملل قابل احترام ..... . . . . . . ولی خدایی یعنی چی.... . . . . نمیدونم قابل درک نیست... . . . ولی این سنت در مردم کل جهان متفاوته.. همنطور که در تایلند.. دختران رو قربانی میکنن برای حفظ مردم منطقه و دوری از افات و بیماریها.... . . . فقط میشه برگشت به این قاعده... اگر عمق تفکرات افزایش پیدا کنه هرگز دچار این شبهات نخواهیم شد و نخواهند شد.... .خیال پردازی نه قانون دارد ونه می توان بافرد خیالپرداز سخن از حق وبرهان گفت، چرا که خیال پرداز سعی دارد جهان تابع او با شد نه اوتابع قوانین جهان وخدای خیال باف هم خدای مخصوص بخود او است واگر تمام عقلای بشربگویند وهزار ویگ برهان بیا ورند که خدا نمی تواند شاخ داشته باشد.ولی اگر یک انسان خیال پرداز پا توی یک کفش کند و بگوید: من می گویم و می خواهم کهباید خدا شاخ داشته باشد وخدای که شاخ نداشته باشد من به خداییش قبول ندارم»چه کسی می تواند به او بقبولاند که نه؟ 4 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۳ من از اینا میترسمممم فکر کنم تو اندونزی سرگرمی کمه اومدن سراغ این چیزا بسی جای تامل داره این کوته فکریها و جاهلیت 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۳ دوستان عزیزم مورد بحث همون نام تاپیک بود نمی دونم دقت کردین یا نه مرده پرستی رو منظورم بود تا این عکسو دیدم گفتم بزارم و مورد بحث قرار بگیره که چرا مرده پرستی عادت شده ایران چرا؟؟؟ ممنون از شرکت خوبتون در این موضوع 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۳ چهار تا ملا ببرن ارشادشون کنن حله 1 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۳ دوستان عزیزم مورد بحث همون نام تاپیک بود نمی دونم دقت کردین یا نهمرده پرستی رو منظورم بود تا این عکسو دیدم گفتم بزارم و مورد بحث قرار بگیره که چرا مرده پرستی عادت شده ایران چرا؟؟؟ ممنون از شرکت خوبتون در این موضوع منظورتون متين. اما خب يه عكس ميذاشتيد ادم نظرش بياد... انقدر وحشتناكن دو كيلومتري تاپيك هم نميام:icon_pf (34): كلا دوست داريم حسرت بخوريم..از صبح تا شب از تولد تا مرگ از مدرسه و تحصيل و كار تا بازنشستگي همه درحال حسرت خوردنن، هنوز حسرت قرارداد تركمنچاي و اون يكيا و حمله متفقين رو ميخوريم ، تاريخ حسرت خور زده مون كرده.....مرده پرستي هم نشأت گرفته از همين خصوصيت ه خب. مرسي 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده