fakur1 10128 ارسال شده در 19 تیر، 2016 آخه کی تووی تصوراتش دوس داره فسیل بشه بلاخره یه فرقی بین من و قدیمی ترا هست دیگه ...که با لفظ فسیل مشخص شد راست میگی.ولی من به گفته خود شما اشاره داشتم که گفتی ، تبصره بزنید تا من خودمو فسیل تصور کنم. آره فرق هست.اونا خیلی برای انجمن زحمت کشیدن و همه سون پیشکسوت هستند و ما مدیونشون هستیم.یادشون گرامی باد 1
Farzaaneh 3058 ارسال شده در 19 تیر، 2016 راست میگی.ولی من به گفته خود شما اشاره داشتم که گفتی ، تبصره بزنید تا من خودمو فسیل تصور کنم. آره فرق هست.اونا خیلی برای انجمن زحمت کشیدن و همه سون پیشکسوت هستند و ما مدیونشون هستیم.یادشون گرامی باد نه منظورم از تبصره این بود که این مرز مشخص بشه همینطوره .. دستشون درد نکنه 1
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 20 تیر، 2016 سلام ای قدیمی نمیدونم شاید تا حالا باهم برخوردی نداشتیم 3
Cinderella 9897 ارسال شده در 20 تیر، 2016 سلام ای قدیمی نمیدونم شاید تا حالا باهم برخوردی نداشتیم آره شايد اوووف چقدر مدال داري 4
fakur1 10128 ارسال شده در 20 تیر، 2016 آره شايد اوووف چقدر مدال داري مدال ها رو میدن که بده به بچه ها.همشو برا خودش ورداشته 3
Cinderella 9897 ارسال شده در 20 تیر، 2016 مدال ها رو میدن که بده به بچه ها.همشو برا خودش ورداشته چقدر گداس 5
fakur1 10128 ارسال شده در 20 تیر، 2016 چقدر گداس نه .از بابت شیخ بودنشه. میگه من بلدم چه جوری اینا رو مطهر نگه شون دارم . کلکسیون زده برا خودش. 2
A.R-KH-A 4953 ارسال شده در 22 تیر، 2016 چ دوران خوبی بود و چقد زود گذشت یاد بچه های قدیم ک الان نمیدونم کجان و حتی خیلیاشونم یادمم رفتن بخیر.. چ میکنه گذر روزگار... هر جا هستین روزگارتون خوش باشه 5
fakur1 10128 ارسال شده در 22 تیر، 2016 چ دوران خوبی بودو چقد زود گذشت یاد بچه های قدیم ک الان نمیدونم کجان و حتی خیلیاشونم یادمم رفتن بخیر.. چ میکنه گذر روزگار... هر جا هستین روزگارتون خوش باشه سلام .خوش اومدی. راستش برای ما که هستیم اصلا هم این روزگار خوش تموم نشده و همچنان ادامه داره. خیلی از پیشکسوت ها هنوزم هستن و ما زیر سایه شون کیف روزگارو میبریم. ما که همینجاییم. برای شما هم هر جا که باشی آرزوی موفقیت داریم. 3
fakur1 10128 ارسال شده در 22 تیر، 2016 بر دوستان رفته چه افسوس میخورید ما خود مگر قرار اقامت گذیده ایم؟ هر کس به تمنایی رفتند به صحرایی مارا که تو منظوری خاطر نرود جایی 1
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 23 تیر، 2016 قدیمی اونایی هستند که قبلا هر روز آپ بودن و الانه فسیل شدن. منو میگه 3
تینا 15116 ارسال شده در 23 تیر، 2016 یادش بخیر یه دورانی شب و روز توانجمن بودیم دوستان خوبی داشتیم....سمانه ...محمد ...امید...مهناز ...عادل... شب که میشد میرفتیم پروفایل بچه ها دسته جمعی شلوغ بازی درمیاوردیم یادش بخیر 4
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 25 تیر، 2016 قدیمی اونایی هستند که قبلا هر روز آپ بودن و الانه فسیل شدن. :ws28: این فسیل همیشه منو یاد دوران ژوراسیک و عصر دایناسور میاندازه البته بلا نسبت دوستان با خودم هستم 3
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 25 تیر، 2016 چقدر گداس سیندی خوش اومدی چرا دیر به دیر اومدی زود به زود بیا و نرو بمون یکم عرق پیشانیت خشک شه 5
Cinderella 9897 ارسال شده در 27 تیر، 2016 سیندی خوش اومدی چرا دیر به دیر اومدی زود به زود بیا و نرو بمون یکم عرق پیشانیت خشک شه من چاكرخاتم مدير جوووون به روي چشم فرصت باشه حس و حال باشه رفقا باشن چرا نيام آخه :music: 3
تینا 15116 ارسال شده در 27 تیر، 2016 یادمه قبلا یه تایپیکی بود که بچه ها عکساشونو میذاشتن....کاش باز دایرش کنیم 4
fakur1 10128 ارسال شده در 27 تیر، 2016 یادمه قبلا یه تایپیکی بود که بچه ها عکساشونو میذاشتن....کاش باز دایرش کنیم حالا این چه ربطی به استقبال داغ از بچه های قدیمی خواهد داشت؟ 3
تینا 15116 ارسال شده در 27 تیر، 2016 حالا این چه ربطی به استقبال داغ از بچه های قدیمی خواهد داشت؟ دلم خواست بچه های قدیمی رو ببینم 4
fakur1 10128 ارسال شده در 27 تیر، 2016 دلم خواست بچه های قدیمی رو ببینم چی بگم ؟ وقتی اونا دلشون نمیخواد , دل خواستن ما که دردی رو دوا نمیکنه. ارزش دوستی ها رو میدونستن که ما رو تنها نمیذاشتن؟ آدم اگه تو سلول انفرادی هم باشه حداقل هفته ای ده دقیقه فرصت هواخوری داره . پس بیخودی بهونه میکنن که اله و بله شد و نمیتونیم بیایم. خودشون نمیان بعد میان میگن اگه دوستان بیان ما هم میایم. خوب شما خودت تا نیای , و اون یکی ها هم همین شرط رو بذارن که پارادوکس میشه . یعنی متن اون امضای شما قشنگه که میگه : هیچ گاه چشمانت را برای کسی که ارزش و معنی نگاهت رو نمی فهمه , گریان مکن. 3
ارسال های توصیه شده