fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ چه روز خوبی بوده امروز می بینم که چندتا از دوستای قدیمی خوبمون هم اومدن خوش اومدین همگی [TABLE] [TR] [TD=class: b]آب زنید راه را هین که نگار میرسد[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]مژده دهید باغ را بوی بهار میرسد[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]راه دهید یار را آن مه ده چهار را[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]کز رخ نوربخش او نور نثار میرسد[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]چاک شدست آسمان غلغلهایست در جهان[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]عنبر و مشک میدمد سنجق یار میرسد[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]رونق باغ میرسد چشم و چراغ میرسد[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]غم به کناره میرود مه به کنار میرسد[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]تیر روانه میرود سوی نشانه میرود[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]ما چه نشستهایم پس شه ز شکار میرسد[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]باغ سلام میکند سرو قیام میکند[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]سبزه پیاده میرود غنچه سوار میرسد[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]خلوتیان آسمان تا چه شراب میخورند[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]روح خراب و مست شد عقل خمار میرسد[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]چون برسی به کوی ما خامشی است خوی ما[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]زان که ز گفت و گوی ما گرد و غبار میرسد[/TD] [/TR] [/TABLE] 5 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ [TABLE][TR] [TD=class: b]آب زنید راه را هین که نگار میرسد [/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]مژده دهید باغ را بوی بهار میرسد [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]راه دهید یار را آن مه ده چهار را [/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]کز رخ نوربخش او نور نثار میرسد [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]چاک شدست آسمان غلغلهایست در جهان [/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]عنبر و مشک میدمد سنجق یار میرسد [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]رونق باغ میرسد چشم و چراغ میرسد [/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]غم به کناره میرود مه به کنار میرسد [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]تیر روانه میرود سوی نشانه میرود [/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]ما چه نشستهایم پس شه ز شکار میرسد [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]باغ سلام میکند سرو قیام میکند [/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]سبزه پیاده میرود غنچه سوار میرسد [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]خلوتیان آسمان تا چه شراب میخورند [/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]روح خراب و مست شد عقل خمار میرسد [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]چون برسی به کوی ما خامشی است خوی ما [/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]زان که ز گفت و گوی ما گرد و غبار میرسد [/TD] [/TR] [/TABLE] ریتم آهنگش تو ذهنم تداعی شد....ممنون شعر بسیار زیبای هستش..... 5 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ ریتم آهنگش تو ذهنم تداعی شد....ممنون شعر بسیار زیبای هستش..... دیدم یکی یکی از راه رسیدین , گفتم با این شعر جشن حضور شما رو اعلام کنم. مرسی 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۳ ریتم آهنگش تو ذهنم تداعی شد....ممنون شعر بسیار زیبای هستش..... خیلی خوش اومدین دوست قدیمی 4 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۳ تا صفحه 12 بیشتر نخوندم چقدر زیاده وقت و فرصت دلیل عمده من هست که دیگه کمتر میام دلیل دیگه تأهل هست که نمیتونم زیاد پای سیستم باشم چون از صبح تا شب خونه نیستم شب هم بیام نت؟حق داره بنده خدا مخالفت کنه اما تاپیک خوبی بود ...به نوستالژی به تمام معنا 5 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۳ ما هم حاضر که خیلیم قدیمی هستیم 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۳ از من استقبال کنین :4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۳ اینجا چی میدن؟؟ وایییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی خدای مننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن ببین کی اینجاستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت:hapydancsmil: سلام شیطون غایب بی مرام مهربون یدونه کجایی توووووووووو؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۳ واییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییخدای مننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن ببین کی اینجاستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت:hapydancsmil: سلام شیطون غایب بی مرام مهربون یدونه کجایی توووووووووو؟؟؟ سلااااااااااااام:hapydancsmil: چطوری ؟؟؟ دلمان تنگیده بود :5c6ipag2mnshmsf5ju3 اومدم زنبیل بذارم:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۳ سلااااااااااااام:hapydancsmil:چطوری ؟؟؟ دلمان تنگیده بود :5c6ipag2mnshmsf5ju3 اومدم زنبیل بذارم:hapydancsmil: ما هم همینطور زود برگردددددد افرین قاقا لی لی میدیم ها باریکلا 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۳ ما هم همینطور زود برگردددددد افرین قاقا لی لی میدیم ها باریکلا فصل امتحاناست:icon_razz: همچنان در سنگر علم و دانشیم لواشک هم میدین؟ شاروک بیا اسپم :| 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۳ خیلی جالبه . خودشون نمیان , هر وقت هم که میان میگن : اینجا چقد ساکته. 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۳ فصل امتحاناست:icon_razz: همچنان در سنگر علم و دانشیملواشک هم میدین؟ شاروک بیا اسپم :| تو درست بشو نیستی؟ :vahidrk: فصل امتحاناس پیدات شد؟ 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۳ فصل امتحاناست:icon_razz: همچنان در سنگر علم و دانشیملواشک هم میدین؟ شاروک بیا اسپم :| الـــــــــــکی اسم من بد در رفته من و اسپم ؟؟؟ عمــــــرا به من نمیخوره این حرفااااا تو درست بشو نیستی؟ :vahidrk:فصل امتحاناس پیدات شد؟ محمد چطوری؟؟؟ کی جلسه مدیراست بگوو منم بیام 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۳ الـــــــــــکی اسم من بد در رفته من و اسپم ؟؟؟ عمــــــرا به من نمیخوره این حرفااااا محمد چطوری؟؟؟ کی جلسه مدیراست بگوو منم بیام اصلاً این حرفا بهت نمیخوره مرسی. فعلاً خبری نیست. سرده هوا میخوای وسط جلسه بیای اسپم کنی؟ 3 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۳ همه خوبا همه قدیمیا دلم برا همه تنگ شده واسه اون شیطونیا واسه کل کلا ... 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۳ اصلاً این حرفا بهت نمیخوره مرسی. فعلاً خبری نیست. سرده هوا میخوای وسط جلسه بیای اسپم کنی؟ چشمت درآد میخواستم واستون شیرینی بیارم که دیگه نمیارم اصلا من و اسپم راهمون از هم جداست 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده