fakur1 10128 ارسال شده در 15 اسفند، 2014 چه روز خوبی بوده امروز می بینم که چندتا از دوستای قدیمی خوبمون هم اومدن خوش اومدین همگی [TABLE] [TR] [TD=class: b]آب زنید راه را هین که نگار میرسد[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]مژده دهید باغ را بوی بهار میرسد[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]راه دهید یار را آن مه ده چهار را[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]کز رخ نوربخش او نور نثار میرسد[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]چاک شدست آسمان غلغلهایست در جهان[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]عنبر و مشک میدمد سنجق یار میرسد[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]رونق باغ میرسد چشم و چراغ میرسد[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]غم به کناره میرود مه به کنار میرسد[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]تیر روانه میرود سوی نشانه میرود[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]ما چه نشستهایم پس شه ز شکار میرسد[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]باغ سلام میکند سرو قیام میکند[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]سبزه پیاده میرود غنچه سوار میرسد[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]خلوتیان آسمان تا چه شراب میخورند[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]روح خراب و مست شد عقل خمار میرسد[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]چون برسی به کوی ما خامشی است خوی ما[/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]زان که ز گفت و گوی ما گرد و غبار میرسد[/TD] [/TR] [/TABLE] 5
Astraea 25351 ارسال شده در 15 اسفند، 2014 [TABLE][TR] [TD=class: b]آب زنید راه را هین که نگار میرسد [/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]مژده دهید باغ را بوی بهار میرسد [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]راه دهید یار را آن مه ده چهار را [/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]کز رخ نوربخش او نور نثار میرسد [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]چاک شدست آسمان غلغلهایست در جهان [/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]عنبر و مشک میدمد سنجق یار میرسد [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]رونق باغ میرسد چشم و چراغ میرسد [/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]غم به کناره میرود مه به کنار میرسد [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]تیر روانه میرود سوی نشانه میرود [/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]ما چه نشستهایم پس شه ز شکار میرسد [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]باغ سلام میکند سرو قیام میکند [/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]سبزه پیاده میرود غنچه سوار میرسد [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]خلوتیان آسمان تا چه شراب میخورند [/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]روح خراب و مست شد عقل خمار میرسد [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: b]چون برسی به کوی ما خامشی است خوی ما [/TD] [TD][/TD] [TD=class: b]زان که ز گفت و گوی ما گرد و غبار میرسد [/TD] [/TR] [/TABLE] ریتم آهنگش تو ذهنم تداعی شد....ممنون شعر بسیار زیبای هستش..... 5
fakur1 10128 ارسال شده در 15 اسفند، 2014 ریتم آهنگش تو ذهنم تداعی شد....ممنون شعر بسیار زیبای هستش..... دیدم یکی یکی از راه رسیدین , گفتم با این شعر جشن حضور شما رو اعلام کنم. مرسی 4
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 22 اسفند، 2014 ریتم آهنگش تو ذهنم تداعی شد....ممنون شعر بسیار زیبای هستش..... خیلی خوش اومدین دوست قدیمی 4
peyman sadeghian 30244 ارسال شده در 25 اسفند، 2014 تا صفحه 12 بیشتر نخوندم چقدر زیاده وقت و فرصت دلیل عمده من هست که دیگه کمتر میام دلیل دیگه تأهل هست که نمیتونم زیاد پای سیستم باشم چون از صبح تا شب خونه نیستم شب هم بیام نت؟حق داره بنده خدا مخالفت کنه اما تاپیک خوبی بود ...به نوستالژی به تمام معنا 5
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 28 اسفند، 2014 اینجا چی میدن؟؟ وایییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی خدای مننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن ببین کی اینجاستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت:hapydancsmil: سلام شیطون غایب بی مرام مهربون یدونه کجایی توووووووووو؟؟؟ 3
not found 16275 ارسال شده در 28 اسفند، 2014 واییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییخدای مننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن ببین کی اینجاستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت:hapydancsmil: سلام شیطون غایب بی مرام مهربون یدونه کجایی توووووووووو؟؟؟ سلااااااااااااام:hapydancsmil: چطوری ؟؟؟ دلمان تنگیده بود :5c6ipag2mnshmsf5ju3 اومدم زنبیل بذارم:hapydancsmil: 3
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 28 اسفند، 2014 سلااااااااااااام:hapydancsmil:چطوری ؟؟؟ دلمان تنگیده بود :5c6ipag2mnshmsf5ju3 اومدم زنبیل بذارم:hapydancsmil: ما هم همینطور زود برگردددددد افرین قاقا لی لی میدیم ها باریکلا 2
not found 16275 ارسال شده در 28 اسفند، 2014 ما هم همینطور زود برگردددددد افرین قاقا لی لی میدیم ها باریکلا فصل امتحاناست:icon_razz: همچنان در سنگر علم و دانشیم لواشک هم میدین؟ شاروک بیا اسپم :| 3
fakur1 10128 ارسال شده در 28 اسفند، 2014 خیلی جالبه . خودشون نمیان , هر وقت هم که میان میگن : اینجا چقد ساکته. 3
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 30 اسفند، 2014 فصل امتحاناست:icon_razz: همچنان در سنگر علم و دانشیملواشک هم میدین؟ شاروک بیا اسپم :| تو درست بشو نیستی؟ :vahidrk: فصل امتحاناس پیدات شد؟ 4
شــاروک 30242 ارسال شده در 30 اسفند، 2014 فصل امتحاناست:icon_razz: همچنان در سنگر علم و دانشیملواشک هم میدین؟ شاروک بیا اسپم :| الـــــــــــکی اسم من بد در رفته من و اسپم ؟؟؟ عمــــــرا به من نمیخوره این حرفااااا تو درست بشو نیستی؟ :vahidrk:فصل امتحاناس پیدات شد؟ محمد چطوری؟؟؟ کی جلسه مدیراست بگوو منم بیام 4
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 31 اسفند، 2014 الـــــــــــکی اسم من بد در رفته من و اسپم ؟؟؟ عمــــــرا به من نمیخوره این حرفااااا محمد چطوری؟؟؟ کی جلسه مدیراست بگوو منم بیام اصلاً این حرفا بهت نمیخوره مرسی. فعلاً خبری نیست. سرده هوا میخوای وسط جلسه بیای اسپم کنی؟ 3
Cinderella 9897 ارسال شده در 1 فروردین، 2015 همه خوبا همه قدیمیا دلم برا همه تنگ شده واسه اون شیطونیا واسه کل کلا ... 4
شــاروک 30242 ارسال شده در 3 فروردین، 2015 اصلاً این حرفا بهت نمیخوره مرسی. فعلاً خبری نیست. سرده هوا میخوای وسط جلسه بیای اسپم کنی؟ چشمت درآد میخواستم واستون شیرینی بیارم که دیگه نمیارم اصلا من و اسپم راهمون از هم جداست 3
ارسال های توصیه شده