Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۳ سلام دوستان گلم امیدوارم ایام به کام باشه و بهترین روزها رو تو این روزهای داغ تابستونی تجربه کنید این تاپیک برای تحلیل کردن و تحلیل شدن و...هستش اصلا بیاید اینقد انتقاد کنید تا ذوب بشم اصلا هم نگران نباشید نه دادگاهی در کاره نه تنبیهی..خودتون میدونید دیگه من چقدر رئوفم همه دعوتین..تعارف و رودبایستی ام بذارید کنار هرچی دوست دارین بگین پیشاپیش ممنونم از حضورتون 45 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۳ سلااااااااااااااااام ببخشید من بدون اجازه اومدمدلم خواست:lol: گندم خانم جدی بگم اصلا تا بحال ازت بدی ندیدم دختر بسیار با معرفت.مهربون و با شخصیت امیدوارم همیشه هر جا هستی موفق باشی 21 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۳ اوه اوه گندم خانم ممنون از دعوتت گندم جون دختر مهربون و گلیه حرف نداری دختر........ هرچند منو نبرد اون دادگاهش.قول داده بودا ولی نبرد:icon_razz: سلامت باشی خواهر گلم 18 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۳ hi] گندم؟کی هستن ایشون؟به جا نمیارم یه دختر خوب که دوس داره تو رشته ی تحصیلیش موفق باشه سخت کوش مهربون پایه ی شلوغی کردن یه کوچلو مرموز در کل یه دختر خوب و باحال 17 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۳ با سلام انچه در ذهنم شكل بسته. با معرفت، مهربان. براي جمع و دوستان ارزش و احترام زيادي قائل هستيد. براين اساس حدس ميزنم باس روابط اجتماعي خوبي داشته باشيد. فقط به نظرم مياد به كم بي اعصابيد.. يعني اينا تو ذهنم بود از شخصيت شما. :5c6ipag2mnshmsf5ju3 15 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۳ سلام این گندم کیه کی نیست گله چون دخمل منه شیطون و بلا سرشاز از انرزی مثل باباش اعتماد به سقفش چسبیده به اسمون مثل باباش درسخون و بی ادعا مهربون و یار همیشه بچه ها مدافع سرسخت خانوما و کبنده اقایون مخصوصا بعضیعا چی بگم اخه ادم که از دخترش تعریف نمیکنه ایشالله عروسیش سوماخپالاندا سو داشییاجایام من امیدوارم هرچی هر کی تو دلته به اون برسی اینم دعای بابا در حق دخترش شخصیتت تحلیل نداره تقدیر داره 17 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۳ تایپیک تحلیل شخصیت نیست که تایپیکه باز کردنه در نوشابه س خانم گندم به نظر من انشالله که یک دانه دختر خوب و مهربان و کوشا و زحمت کش و بامعرفت تشریف داشته باشن، آمین گفتم انشالله چون اصلا نمیشه دخترا رو شناخت 18 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۳ سلام گندم جون با اینکه خیلی وقت نیست می شناسمش ولی یه دختر خیلی مهربون، دوست داشتنی ، باحال و اما مهمتر از همه اهل کل کل با آقایون موفق باشی 13 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۳ تحلیل چی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینجا چه خبره بابا!!! ده بار مدیران تذکر دادن که تاپیک ها مناسب با زیر گروه ها زده بشه.....آخه این تاپیک جاش اینجاس؟؟؟؟؟این که تاپیک نمیخواست!!! میتونه یه پست تو خنده بازار باشه نهایتا!!! خو حالا چون بقیه هم گفتن منم یه چیزایی میگم: گندم خانم یه دختر خوب و مودب و شوخ و باجنبه هستن...دل گنده ای دارن و از آدما دلگیر نمیشن....:icon_gol: بسیار عاقل هستن و هیچ کاری رو بدون فکر انجام نمیدن و همیشه سنجیده حرف میزنن(البته این حس من از پست های ایشون هست....) مسلط به رشته تحصیلی خودشون هستن و انسان موفقی تو این زمینه خواهند بود به یاری خدا... اما خوب یه کم احساس میکنم انسان ساده ای هستن و ممکنه زود باور باشن....(البته سادگی خوبه ها....اونایی که راه راهن مشکل دارن ) تا حدی هم مستبد و زوگو!!مدافع همیشگی حقوق نانوشته و غیر واقعی زنان!!! همیشه این شکلین!!!!:167: همچنین یه استقلالی (همون شیش تاییاش!!!) هستن.... یه ایراد بارزی که دارن و تقریبا نمیشه از اون چشم پوشی کرد متاسفانه دهه هفتادی بودن ایشون هست که به تمامی فاکتور های خوب فوق غلبه میکنه.. من برم گور خودمو بکنم!!!!حلال کنید منو دوستان.... 15 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۳ سلام دوستان گلم امیدوارم ایام به کام باشه و بهترین روزها رو تو این روزهای داغ تابستونی تجربه کنید این تاپیک برای تحلیل کردن و تحلیل شدن و...هستش اصلا بیاید اینقد انتقاد کنید تا ذوب بشم اصلا هم نگران نباشید نه دادگاهی در کاره نه تنبیهی..خودتون میدونید دیگه من چقدر رئوفم همه دعوتین..تعراف و رودبایستی ام بذارید کنار هرچی دوست دارین بگین پیشاپیش ممنونم از حضورتون رئوفففف؟؟؟؟:184: خب اگه بخوام از ایشون یه داوری منصفانه داشته باشم اول باید بگم که خیلی فعال و پر تلاش هستن البته کلا قشر آذری زبان اینجوری هستن مث ما نیستن که بگن حسش نیست عین یه مررررررررد میرن تو دل کار دوم اینکه دل بزرگی دارن و قلبشون عین گنجیشک بدی ازش ندیدم ولی خوبی زیاد دیدم راستش هرچی الان فکر میکنم بدی ای یادم نمیاد که بخوام بگم 11 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۳ سلام گندمی ممنون بابت دعوتت خیلی خلاصه میگم چون می دونم همه بهش اشاره می کنن: مهربون، سخت کوش، باهوش، با معرفت، با جنبه، شوخ:دی، جدی!،.. خلاصه خوبی دوست دارم 11 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۳ سلام... تا اونجا که من برخورد داشتم و کم و بیش پستاتونو خوندم این بوده که: یه دختر خانوم خوب و با معرفت با حوصله که همیشه با سوالام مزاحم شدم و با حوصله توضیح دادی... یه دختر قاطع و فک میکنم یه کوچولو عصبی که این خوب مودب و متین و با تعصب.... تنها ایرادی که من دیدم ازتون این بوده که یه استقلالی هستین که اصن ازتون انتظار نداشتمآخه رو چه حساب 11 لینک به دیدگاه
ms13 1488 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۳ چه مهربونه گندم!:ha5t4lmd53df3cpu2lq 6 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۳ سلام گندمی به نظرم مهمترین ویژگیات که از بقیه متمایزت میکنه اینه که بسییییار دست و دل باز و سخاوتمندی. که در واقع از برخوردایی که تو دنیای وافعی بات داشتم فهمیدم خیلی ام مهربون و با معرفتی واسه دوستات وقت ویژه اختصاص میدی. با آدما زود دوست میشی البته با هر کسی صمیمی نمیشی! و کلا آدم معتدلی هم هستی اینم که بعضیا گفتن یه کم عصبی و اینا همش دروغه واقعیت که اصلا این جوری نیستی. چون برداشتی که ما اینجا از آدما داریم با خود واقعی شون خیلی فرق داره و این که به نظرم یه روز آدم موفقی میشی تو رشته ات انشالا 9 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۳ یه کلا م یه دونه ای.. همین عزیزدلمی 10 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۳ خب من که خرم از پل گذشته و قبلاً دادگاهی شدم :gnugghender: به نظرم یکی از بارزترین خصوصیتات بامعرفت بودنته و بعدش مهربون بودن. خیلی واسه دوستات ارزش قائلی و کمکی هم از دستت بر بیاد دریغ نمی کنی شوخ و صمیمی هستی ولی به اندازه خودش. حد و حدودا و احتراما رو حفظ میکنی تو کارت سر سخت و با پشتکاری و البته به نظرم رو حرفتم سرسخت باشی و سخت از حرفت یا نظرت برگردی خب حالا اصلش :gnugghender: خیلی علاقه به کل کل داری ولی خب نمی تونی مگه مجبوری؟ سلیقه خوبی مشخصه که نداری (از رو تیم های مورد علاقت مشخصه ) بسه دیگه حالا 11 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۳ میبینم که تاحالا یه چندتایی حبسی داریم ویه چندتا هم اعدامی خدایی بچه های انجمن بااین هوش ذکاوتشون اینجا یه دستی خوردن ...اونم از بانوی حقووووووووووووووووووووووووووووووق دان انجمن ....آخه کی میاد از یکی که قدرت حقوقی داره انتقاد کنه ؟ یعنی شک نکنید هرکدوم از دوستان رو که تو این تاپیک شرکت کردن از این به بعد ندید .سراغشونو از گندوم خانوم بگیرید بهتون میگه کجا دارن آب خنک میخورن اما بریم سر اصل مطلب :icon_pf (34): گندم خانوم یه کاربر بسیار مودب وباشخصیت .. مهربون وبامعرفت فکر نکنم تاحالا بیشتر از سه چهارتا حکم اعدام صادر کرده باشه ..بقیه رو با رافت خاص وسیاستی که داشتن از نعمت زندگی محروم نکردن وبه حبس ابد دلشادشون کردن اما یه چیزی که من تو خصویات ایشون حس کردم علی رقم اینکه بسیار بااحساسات هستند معمولن کمتر اونو بانوع فعالیتهای حقوقیشون قاطی میکنن ...اینو میشه از تو پستهایی که تو تاپیکهای ادبی وحقوقی میزارن به راحتی تشخیص داد ... به طور کلی حس میکنم یه مشاور حقوقی ووکیل بسیار خوبی میشن ..انشا...اما فک کنم قاضی شدن وقضاوت بااحساسات گرم وخوبی که دارن یه کم براشون مشکل باشه خیلی براشون مهمه اطرافیانشونو به مباحث مهم وکاربردی حقوقی آگاه کنن ...مخصوصن حقوق زنان به طور کلی ایشون یکی از شخصیتهای محبوب انجمن هستن .. 12 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۳ آبجی گلم گندم جوووووووووون:hapydancsmil: مهربون خیلی بامعرفت یه کوچولو حساس و شیطون 8 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۳ سلام این گندم منو یادشخصیت گندم رمان مودب پور میندازه بنظر من آدم منطقی هستش اصلانم شلوغ نیست 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده