memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۳ سلام یه دونه واسه نمونه >>>>>>>>>>خلاص تاجاییکه میشناسم مهربون.باحال....خوش سروزبون.......مدافع بانوان....اهل شیطنت........جدیدا مشکوک موفق وشاد باشی همیشه 9 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۳ سلام گندم بچه خوبی هستی مهربون با معرفت همشه منو با کارات شرمنده کردی بچه پررو:vahidrk: و خواهر همیشگی من اولین دوستم یکی از اولین دوستام تو انجمن هستی که باهام صمیمی شدیم 9 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۳ سلام حقیقتشو بگم اوایل فکر میکردم از اوناس که زیاد باکسی حرف نمیزنه. اخه آدمای که میرن با قانون سروکار دارن یه جورین خیلی خشک،قانون مدار،آدم میبیندشون میگه رو شم کاری به کارم نداشته باشه والا هزارتا ماده تبصره واست میاد.... ولی از آنجا که ما همساده میباشیم در رفت آمدهای متعدد دیدیم این تفکر بسی اشتباه بوده است،من چقد ناراحت شدم از تفکرم. گندم یه دختر فوق العاده مهربون،برخلاف اون آواتارای که میزاره آدم قلبش مهمون دندوناش میشه خونگرم،بهت کمک میکنه اگه ازش کمک بخوای،هرچند کم میاد دیدنمون،شاید بخاطر مشغله ست. دیگه ببخشید من از تعریف الکی خوشم نمیاد،اینای که گفتم حس کردم.ناراحت نشین از دستم منو محاکمه کنین ها... ولی همساده خوبیه دوستان،واسمون آش میاره منو شرمنده میکنه دیگه...دیگه هیچی همینا کافیه. بسی خوشحال شدم از دیدنتون همساده عزیزم موفق باشین 9 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۳ به ببین کی اینجاست زهرا جونم یه دختر کوشا و با معرفته، همیشه تا جایی که من دیدم به همه کمک کرده خانوم وکیل خیلی خوبیه و به ما هم یاد میده قانونمند باشیم خلاصه دیگه تهشه، من تا حالا هرچی ازش دیدم خوبی بوده امیدوارم همیشه موفق باشی عزیزم 7 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۳ سلام عزیزممن با اینکه زیاد برخوردی نداشتم اما ازت خوشم میادچون هم مهربونی هم اینکه از کل کلایی که میکنی خوشم میادبا توجه به حرفای دوستان یه دونهههههههههههه ای... 8 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۳ به به عزیز خودم تنهاا اصلا گندمی تورو که میبینم هااااایاد خودم میفتم....مهربون.با معرفت.عزیز...دیگه یه کلااام همه چی تمومصادقانه ادم باید حرفاشو بزنه.البته اگه ریا نشه ولی اینا دروغ بود راستش بخوای من همیشه به با معرفتیت و مهربونید حسودیم میشه.خداییش تو این دوتا تکی...شلوغی هااا ولی ساکتی.دست و دلبازم هسی یکسری ویژگی ها هم هس که بایدحضوری خدمت برسیم ببینیم چطوری:gnugghender:............... ولی در حرفت ادمه موفقی خواهی شد چون اطلاعات خوبی داری و رشتت دوست داری این یه ویژگی مثبته دیگه ...کلیتش اینه که ما دوست داریمچون لیاقتش داری:hapydancsmil: 8 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۳ به قول اون پیام بازرگانیه ما که کتکه رو خوردیم سیگاررم بکشیم که بی حساب بشیم نکته ای که فراموش شدم بگم اینه که اگه جاستین بیبر ایرانی بود الان دهه هفتادی حساب میشد فلذا بنده تحلیل دوستان دهه هفتادی را مکروه اعلام میکنم و از شما نیز تقاضا دارم از تحلیل بیشتر برائت نمایید آخرین باری که من دیده شدم همین الان بود البته به جز دفعات قبل تر دوستان اگه بنده طلوع خورشید فردا صبح رو دیدیم که خوش به حالتون میشه 10 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۳ به قول دوستان دهه هفتادی!!! تحلیل شخصیت مجازی یا حقیقی؟؟؟ تاپیک شبهه داره دوست داری صادقانه بگم چقدر زجر کشم می کنی؟؟؟مخصوصآ این روزااااااا!!! تاپیک تحلیل شخصیت وسط امتحانات!!!تازه بعد از یک روز با ترس و لرز منو دعوت می کنی!!! گندم یا همون زهرای خودمونهمکار پرتلاش و خوش بیان آینده خودمالبته اگه تا اون موقع از دستت سکته نکرده باشم اعتراف می کنم:هم مثل خواهرم هستی و هم بهترین دوستمانقدر خوبی ازت دیدم که نمی دونم کدومشو بنویسمخداروشکر که دوست خوبی مثل تو دارم بزرگ که میشیم می فهمیم دوستای واقعی اطرافمون با وجود تعداد زیادشون چقدر کم هستن!!دوستی که کنارت باشه و شخصیتت براش مهم باشه و معرفت داشته باشهتحلیل شخصیت کسی که مثل خواهرت تو ناراحتی ها کنارته باهات اشک میریزه و می خندونتت راحت نیست روز اولی که دیدمت انقدر بچه هارو خندونده بودی که ناخوداگاه همش از بچه ها سراغ اون دختر شاد می گرفتم و مجذوبت شدمکلی دوست اطرافم بودن ولی تو با همشون فرق داشتی نکات اخلاقی مثبتت که منو جذب کرد: تقوای درونی .....شاد بودنت....پاکی....دورو نبودنت....بی ریا بودنت...دلسوزیت ...مهربونیت و و وووووووو...... نکات حقوقی مثبتت:بیان فوق العاده و شجاعتت هست نکات منفی اخلاقیت:اینکه برای همه دلسوزی انقدر که به سلامتیت اهمیت نمیدی و اعصاب قلب دومت از بین می بریو دکتر نمیریتعادل حفظ کنی تو زندگیت خیلی خوبه در کل اخلاقت دوست دارم و همیشه بهترین هارو برات آرزو دارم 8 لینک به دیدگاه
parisa.na 1558 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۳ سیلااام!می بینم که نوبت تحلیل گندمی رسیده! حقیقتوبگم خیلی دخترمهربون وباجنبه وشادیه! کلن دوست داشنیه خیلیم زیاد 7 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۳ سلاااااااااااااام به گندمی خودمون. یه دختر شاد و پر انرژی. تعادلو رعایت میکنی.گاهی جدی هستی و گاهی شوخ. اهل کل کل و مدافع حقوق زنان.خوشم میاد که تحت هیچ شرایطی کم نمیاری. فعالیت ها و تاپیک هایی که میزنی رو دوست دارم.(البته بعضیاشو اینقدر طولانیه نمیخونم:icon_pf (34):) در کل مهربون و دوست داشتنی هستی . از دوستی باهات خوشحالم.:aghosh: امیدوارم همیشه شاد و پرانرژی باشی. بابت دعوتم ممنون.:icon_gol: 6 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۳ من خیلی تو رو دوست دارم بدی ای هم ازت ندیدم 8 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۳ سلام دختر یک دونه وتک و مهربون عاقل و بااستعداد ولی نمیدونم چرا عموشو فراموش کرده و سراغی ازش نمیگیره 7 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۳ سلااااااااااااااام مرسی از دعوتت گندم جوووووون یک بار دیدمت...برای همینم هر چی که دیدم ازتو میگم یه دختر خوب و خانــم...تا حدودی آروم...مهربون..اجتماعی...فک میکنم بار اطلاعاتی خوبی داشته باشی...ینی توو جمع همیشه حرف برای گفتن داری تازه فامیلم که هستیم مرسی عزیززم..امیدوارم همیشه شــــاد باشی و پر از انرژی 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۳ سلام....خوبید.... بامعرف... یکی از بهترینای انجمن... . 4 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۳ بدی که ندیدیم ازت....ولی فکر نکن خوبی هم دیدیم!!! سلامت باشی..... 4 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۳ صفات خوبی که داری رو همه بهش اشاره کردن، من هم جز خوبی چیزی ازت ندیدم. سخت کوشی و مهربونی از جمله مهمترین ویزگیهایی هستش که زهرا جان ازت دیدم. اینکه بعضیا هم میگن استقلالی هستی بدسلیقه هستی، خودشون بدسلیقه هستن، گوش نده راستی خیلی کم پیدا شدی ...شاید هم به خاطر جو انجمن هستش ممنون از دعوتت:icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
mahyar4 280 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۳ در یه کلمه خیلی گلی عمرت مثل گل نباشه 5 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۳ سلااااااااااااااااام ببخشید من بدون اجازه اومدمدلم خواست:lol: گندم خانم جدی بگم اصلا تا بحال ازت بدی ندیدم دختر بسیار با معرفت.مهربون و با شخصیت امیدوارم همیشه هر جا هستی موفق باشی سلاااااام گلمممممممممم خوش اودمی اجازه ماهم دست شوماس ممنونم گلم شرمنده م کردی اوه اوه گندم خانمممنون از دعوتت گندم جون دختر مهربون و گلیه حرف نداری دختر........ هرچند منو نبرد اون دادگاهش.قول داده بودا ولی نبرد:icon_razz: سلامت باشی خواهر گلم اوه اوه؟؟ شرمنده محبتت کردی منو خواهری اون دادگاهم قولش پابرجاس منتظر متهمم یه دونه ای اسما جون hi]گندم؟کی هستن ایشون؟به جا نمیارم یه دختر خوب که دوس داره تو رشته ی تحصیلیش موفق باشه سخت کوش مهربون پایه ی شلوغی کردن یه کوچلو مرموز در کل یه دختر خوب و باحال سلامممم آجی منم دیگه عزیزمییییی..شرمنده کردی عزیزم شلوغی ام هستم تا آخرش با سلامانچه در ذهنم شكل بسته. با معرفت، مهربان. براي جمع و دوستان ارزش و احترام زيادي قائل هستيد. براين اساس حدس ميزنم باس روابط اجتماعي خوبي داشته باشيد. فقط به نظرم مياد به كم بي اعصابيد.. يعني اينا تو ذهنم بود از شخصيت شما. :5c6ipag2mnshmsf5ju3 سلام ممنون از نظر لطفتون..حتما بی اعصابی را اصلاح خواهیم کرد اگر اینطور حس کردین خوشحالم کردین ممنون سلاماین گندم کیه کی نیست گله چون دخمل منه شیطون و بلا سرشاز از انرزی مثل باباش اعتماد به سقفش چسبیده به اسمون مثل باباش درسخون و بی ادعا مهربون و یار همیشه بچه ها مدافع سرسخت خانوما و کبنده اقایون مخصوصا بعضیعا چی بگم اخه ادم که از دخترش تعریف نمیکنه ایشالله عروسیش سوماخپالاندا سو داشییاجایام من امیدوارم هرچی هر کی تو دلته به اون برسی اینم دعای بابا در حق دخترش شخصیتت تحلیل نداره تقدیر داره بابایییییییی ممنووووووووووون شرمنده نفرمایین خب بعضی وقتا لازمه یه نفر این آقایونو ادب کنه دیگه مرسی بابایی امیدوارم به بهترینا برسی ممنون از دعای قشنگت تایپیک تحلیل شخصیت نیست که تایپیکه باز کردنه در نوشابه سخانم گندم به نظر من انشالله که یک دانه دختر خوب و مهربان و کوشا و زحمت کش و بامعرفت تشریف داشته باشن، آمین گفتم انشالله چون اصلا نمیشه دخترا رو شناخت والا آمیــــــن:girl_angel:آقا جوزفم ایشالا به راه راست هدایت شه اینقدر به خانوما گیر نده ممنون از اینکه اومدین سلام گندم جون با اینکه خیلی وقت نیست می شناسمش ولی یه دختر خیلی مهربون، دوست داشتنی ، باحال و اما مهمتر از همه اهل کل کل با آقایون موفق باشی سلام عزیزم ممنون از نظر لطفت گلم..کل کل بسی لذت بخش است ممنون همچنین خانومی 6 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۳ تحلیل چی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینجا چه خبره بابا!!! ده بار مدیران تذکر دادن که تاپیک ها مناسب با زیر گروه ها زده بشه.....آخه این تاپیک جاش اینجاس؟؟؟؟؟این که تاپیک نمیخواست!!! میتونه یه پست تو خنده بازار باشه نهایتا!!! خو حالا چون بقیه هم گفتن منم یه چیزایی میگم: گندم خانم یه دختر خوب و مودب و شوخ و باجنبه هستن...دل گنده ای دارن و از آدما دلگیر نمیشن....:icon_gol: بسیار عاقل هستن و هیچ کاری رو بدون فکر انجام نمیدن و همیشه سنجیده حرف میزنن(البته این حس من از پست های ایشون هست....) مسلط به رشته تحصیلی خودشون هستن و انسان موفقی تو این زمینه خواهند بود به یاری خدا... اما خوب یه کم احساس میکنم انسان ساده ای هستن و ممکنه زود باور باشن....(البته سادگی خوبه ها....اونایی که راه راهن مشکل دارن ) تا حدی هم مستبد و زوگو!!مدافع همیشگی حقوق نانوشته و غیر واقعی زنان!!! همیشه این شکلین!!!!:167: همچنین یه استقلالی (همون شیش تاییاش!!!) هستن.... یه ایراد بارزی که دارن و تقریبا نمیشه از اون چشم پوشی کرد متاسفانه دهه هفتادی بودن ایشون هست که به تمامی فاکتور های خوب فوق غلبه میکنه.. من برم گور خودمو بکنم!!!!حلال کنید منو دوستان.... علیک سلام تاپیک خیلی ام مناسبه ممنون از نظر لطفتون ساده ام دیگه چه کنم حقوق بانوانم خودم مینویسم چی فکر کردین در مورد تیم بعدا صحبت میکنیم وگرنه نظم تاپیک بهم میخوره دهه هفتادی بودن خیلی ام افتخاره(چه انتقاد پذیرم من) دور از جونتون اما حیف واسه این تاپیک توبه کردم..برید حالشو ببرید ممنون از حضورتون رئوفففف؟؟؟؟:184: خب اگه بخوام از ایشون یه داوری منصفانه داشته باشم اول باید بگم که خیلی فعال و پر تلاش هستن البته کلا قشر آذری زبان اینجوری هستن مث ما نیستن که بگن حسش نیست عین یه مررررررررد میرن تو دل کار دوم اینکه دل بزرگی دارن و قلبشون عین گنجیشک بدی ازش ندیدم ولی خوبی زیاد دیدم راستش هرچی الان فکر میکنم بدی ای یادم نمیاد که بخوام بگم من رئوفم بابا چی فکر کردین مرسی از نظر لطفت داداش گلم شرمنده کردی حالا فکر کن شاید بدی یادت اومد زودی بیا بگو 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده