SAMA.FA 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۳ سلام این فعلا گابور حساب میکنه بعدگابور ویولت 1 لینک به دیدگاه
SAMA.FA 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۳ اضافه کردم ممنون برای 40 تاتصویر خروجی چطوری بردارویژگی حساب میشه؟ 1 لینک به دیدگاه
SAMA.FA 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۳ سلام از موجک گابور چطوری بردارویژگی استخراج میشه؟البته با اعمال L1-normبه کد موجک گابور لینک به دیدگاه
SAMA.FA 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ سلام کد فیلتر بالاگذر گوسی رو میشه در این تاپیک بگذارید ممنون 2 لینک به دیدگاه
SAMA.FA 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام چطوری میتونم از فیلتر گابور گوسی استخراج وِیژگی کنم؟ 2 لینک به دیدگاه
SAMA.FA 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ 1. گفته میانگین اول حساب کن 2. برای بلوک k*k پیکسلهای بزرگتراز یک که میانگین حساب می کنیم بعد باهم جمع می کنیم ودر S قرار می دهیم 3. اگر پیکسلی نبود بجاش برای محاسبه k=g،S که K اندازه بلوک هاست 4. S رو به عنوان ویژگی توی بردار ستونی قرار می دهیم 5. مرحله 2 تا 4 را برای بلوک های دیگه حساب می کنیم. من اول میانگین تصویر خروجی حساب کردم;( g=mean(img_out_disp برای مرحله 2و3و4و5 چهجوری کد بنویسم؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ 1. گفته میانگین اول حساب کن2. برای بلوک k*k پیکسلهای بزرگتراز یک که میانگین حساب می کنیم بعد باهم جمع می کنیم ودر S قرار می دهیم 3. اگر پیکسلی نبود بجاش برای محاسبه k=g،S که K اندازه بلوک هاست 4. S رو به عنوان ویژگی توی بردار ستونی قرار می دهیم 5. مرحله 2 تا 4 را برای بلوک های دیگه حساب می کنیم. من اول میانگین تصویر خروجی حساب کردم;( g=mean(img_out_disp برای مرحله 2و3و4و5 چهجوری کد بنویسم؟؟؟؟ خب همین میانگین رو هم درست ننوشتی که. 2 لینک به دیدگاه
SAMA.FA 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خب پس میانگین چهجوری حساب میکنن؟؟این درسته؟ ;( g=mean2(img_out_disp 1 لینک به دیدگاه
SAMA.FA 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آیا این درسته برای مرحله 2؟ g=mean2(img_out_disp); im=imread('D:\image\roz12.png'); im=imresize(im,[92 112]); im=rgb2gray(im); k=1:16; [h,w]=size(im); for i=1:15:h-15 for j=1:15:w-15 imblock=im(i:i+15,j:j+15); s=sum(img_out_disp(:)); end end imshow(imblock) 1 لینک به دیدگاه
SAMA.FA 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ برای استخراج بردارویژگی فیلتربالاگذرگوسی این کد درسته؟؟؟ clc; clear; a=im2double(imread('D:\image\roz11.png')); a = rgb2gray(a); figure,imshow(a),title('main image','fontsize',15); H =fspecial('gaussian' ,[16 16],2); hpg= imfilter(a,H); figure,imshow(hpg),title('matlab gausian filter','fontsize',15); [m,n]=size(a); high_filter=zeros(m,n); f_transform=fft2(a); f_shift=fftshift(f_transform); p=m/2; q=n/2; d0=70; for i=1:m for j=1:n distance=sqrt((i-p)^2+(j-q)^2); high_filter(i,j)=exp(-(distance)^2/(2*(d0^2))); end end temp=high_filter.*f_shift; x=real(ifft2(double(temp))); figure,imshow(x,[]),title('my high pass gaussian filter','fontsize',15); A=conv2(H,x,'same'); [u R]=eig(A) (B=eig(A 1 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خب پس میانگین چهجوری حساب میکنن؟؟این درسته؟ ;( g=mean2(img_out_disp آره، درسته. آیا این درسته برای مرحله 2؟g=mean2(img_out_disp); im=imread('D:\image\roz12.png'); im=imresize(im,[92 112]); im=rgb2gray(im); k=1:16; [h,w]=size(im); for i=1:15:h-15 for j=1:15:w-15 imblock=im(i:i+15,j:j+15); s=sum(img_out_disp(:)); end end imshow(imblock) فکر کنم باید با میانگین مقایسه بشه، متن انگلیسیش رو هم بذار، s هم اینجا یه مقدار فقط نگه میداره. برای استخراج بردارویژگی فیلتربالاگذرگوسی این کد درسته؟؟؟ clc; clear; a=im2double(imread('D:\image\roz11.png')); a = rgb2gray(a); figure,imshow(a),title('main image','fontsize',15); H =fspecial('gaussian' ,[16 16],2); hpg= imfilter(a,H); figure,imshow(hpg),title('matlab gausian filter','fontsize',15); [m,n]=size(a); high_filter=zeros(m,n); f_transform=fft2(a); f_shift=fftshift(f_transform); p=m/2; q=n/2; d0=70; for i=1:m for j=1:n distance=sqrt((i-p)^2+(j-q)^2); high_filter(i,j)=exp(-(distance)^2/(2*(d0^2))); end end temp=high_filter.*f_shift; x=real(ifft2(double(temp))); figure,imshow(x,[]),title('my high pass gaussian filter','fontsize',15); A=conv2(H,x,'same'); [u R]=eig(A) (B=eig(A من نمی دونم منظورش چیه، قرار بود یه توضیحی در مورد فیلترات بدی، high_filter پایین گذر نیست؟ 2 لینک به دیدگاه
SAMA.FA 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اینم متن انگلیسی: 1. Find α g = [mean of (GF)]. 2. For each block B of size k×k pixels, find pixels (x, y) in B such that G x y g F , , then consider the sum of all the pixels that satisfy the above criteria consider the sum as S G F x , y . 3. If no such pixel exists then take S=k × α g , where k is a constant, here k is taken as the block size. 4. Store S i.e., the feature points into the column vector i O . 5. Repeat step 2 to step 4 for all the blocks. End 1 لینک به دیدگاه
SAMA.FA 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ high_filter بالاگذر خب اول رو گوسین تبدیلات انجام دادم بعد بالاگذر بعد بالاگذر و گوسین باهم کانوال کردم شده فیلتربالاگذر گوسی بعد از طریق بردارویژه ،بردار فیلتر بالاگذر گوسی رو بدست اوردم. بنظرتون برداری که بدست اوردم درسته؟ ضمنا گفتین میانگین مقایسه ،میشه واضحتر بگین . 1 لینک به دیدگاه
SAMA.FA 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من یه کد دیگه هم برای فیلتر بالاگذر گوسی نوشتم ولی موقع اجرا ارور میده نمیدونم چهجوری ارورشو درست کنم؟؟؟ کد: f=im2double(imread('D:\image\roz.png')); f = rgb2gray(f); f=imresize(f,[92 112]); PQ=paddedsize(size(f)); D0=0.5*PQ(1); PQ(1)=PQ(2); H=hpfilter('gaussian',PQ(1),PQ(2),D0); g=dftfilt(f,H); figure,imshow(g,[]) خطا: Error using hpfilter Too many input arguments. 1 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اینم متن انگلیسی: 1. Find α g = [mean of (GF)]. 2. For each block B of size k×k pixels, find pixels (x, y) in B such that G x y g F , , then consider the sum of all the pixels that satisfy the above criteria consider the sum as S G F x , y . 3. If no such pixel exists then take S=k × α g , where k is a constant, here k is taken as the block size. 4. Store S i.e., the feature points into the column vector i O . 5. Repeat step 2 to step 4 for all the blocks. End کاراکتراش درست نیفتاده که، جمع پیکسل های بزرگتر از میانگین هر بلوک رو باید حساب کنی، نه جمع کل پیکسل ها. من یه کد دیگه هم برای فیلتر بالاگذر گوسی نوشتم ولی موقع اجرا ارور میده نمیدونم چهجوری ارورشو درست کنم؟؟؟کد: f=im2double(imread('D:\image\roz.png')); f = rgb2gray(f); f=imresize(f,[92 112]); PQ=paddedsize(size(f)); D0=0.5*PQ(1); PQ(1)=PQ(2); H=hpfilter('gaussian',PQ(1),PQ(2),D0); g=dftfilt(f,H); figure,imshow(g,[]) خطا: Error using hpfilter Too many input arguments. این فانکشن هایی که استفاده کردی رو نمیشناسم، میگه تعداد ورودی هات زیاده. 2 لینک به دیدگاه
SAMA.FA 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خب چطوری تعداد ورودی هارو کمتر کنم؟؟ 1 لینک به دیدگاه
SAMA.FA 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خب من اول باید میانگین تصویر بدست بیارم بعد چیکار کنم راهنمایی کنید؟ 1 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ اینم متن انگلیسی: 1. Find α g = [mean of (GF)]. 2. For each block B of size k×k pixels, find pixels (x, y) in B such that G x y g F , , then consider the sum of all the pixels that satisfy the above criteria consider the sum as S G F x , y . 3. If no such pixel exists then take S=k × α g , where k is a constant, here k is taken as the block size. 4. Store S i.e., the feature points into the column vector i O . 5. Repeat step 2 to step 4 for all the blocks. End برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
starblue7750 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ سلام من در مورد بانک فیلتر Brushlets می هواستم بدوننم. اصولا بانک فیلتر گابور خیلی ب Brushletd نزدیک هست ولی نسبت ب گابور ویژگی های بهتری داره. تو نت هم هرچقدر جست و جو کردم نتونستم ب یک نمونه کد Brushlets در متلب بدست بیارم. فقط این مطلب رو تونستم پیدا کنم ک در مورد کارکرد Brushlets توضیح داده. اگه کسی کمک کنه ممنون میشم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
SAMA.FA 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۴ چرا این کد خطا میده بنظرتون؟؟ clear; img = imread('D:\image\roz.png'); figure; subplot(121) imshow(img) g = mean2(img); k=16; [h,w]=size(img); n = 1; for i=1:k:h for j=1:k:w imblock=img(i:i+k-1,j:j+k-1); if nnz(imblock>g)>0 S(n) = sum(imblock(imblock>g)); else S(n) = k * g; end n = n+1; end end subplot(122) imshow(reshape(S,h/16,w/16)',[],'InitialMagnification','fit') اینم خطاش؟ Index exceeds matrix dimensions. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده