*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ آرایش می کنی؟ اورجینالم . . .! 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ اورجینالم . . .! اما من آرایش کرده دوست دارم و به پسری که آرایش کنه می گم خوشگل لینک به دیدگاه
*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ اما من آرایش کرده دوست دارم و به پسری که آرایش کنه می گم خوشگل خب من چکار به علاقه ی شما دارم!؟ لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ خب من چکار به علاقه ی شما دارم!؟ نمی دونم اما کلا گفتم هر کی آرایش کنه خوشگل میشه بدون آرایش خوشگل نیست چه پسر و چه دختر لینک به دیدگاه
mehdi_61 141 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ اگه خوشگل بهشون نمی گن پس چرا میگن بهشون زشتآره به من میگن خوشگل عروسک چون زشتن دیگهمن که ماهم خوشگل عروسک حالا کی بهت میگه؟شوخی نمیکنه؟ 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ چون زشتن دیگهمن که ماهم خوشگل عروسک حالا کی بهت میگه؟شوخی نمیکنه؟ خوب زشت مخالف کلمه ی خوشگل پس باید بهشون بگن خوشگل تا بگن زشت همه میگن جدی هم میگن لینک به دیدگاه
mehdi_61 141 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ خوب زشت مخالف کلمه ی خوشگل پس باید بهشون بگن خوشگل تا بگن زشت همه میگن جدی هم میگن ادبیات رو قاطی این جور مسایل میکنی؟ بر منکرش لنهت اگه راس میگی یه عسک از کوچمولوییات بذار ببینم لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ ادبیات رو قاطی این جور مسایل میکنی؟بر منکرش لنهت اگه راس میگی یه عسک از کوچمولوییات بذار ببینم تو فرهیختگان بود تاپیک چی بود چی شد 1 لینک به دیدگاه
mehdi_61 141 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ تو فرهیختگان بود تاپیک چی بود چی شد آخی چه ناز و خوشمل بودی.البته هستیلُپاشو ببین.میشه بگم گاز؟ لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ آخی چه ناز و خوشمل بودی.البته هستیلُپاشو ببین.میشه بگم گاز؟ میل خودت من هنوزم داییم لپامو گاز میگیره:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
mehdi_61 141 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ میل خودت من هنوزم داییم لپامو گاز میگیره:icon_pf (34): جاش میمونه یا نه؟میگم بدم نیستا 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ جاش میمونه یا نه؟میگم بدم نیستا بد خیلی بد گاز میگیره جاشم خیلی ناجور تا یه روز میمونه:banel_smiley_52:هر موقع گاز میگیره اشکم درمیاد 1 لینک به دیدگاه
mehdi_61 141 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ بد خیلی بد گاز میگیره جاشم خیلی ناجور تا یه روز میمونه:banel_smiley_52:هر موقع گاز میگیره اشکم درمیاد جواب مامانتو چی میدی؟یا شایدم کس دیگه دلم سوخت واسه لپات لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ جواب مامانتو چی میدی؟یا شایدم کس دیگه دلم سوخت واسه لپات جلوی چشم اونا گاز می گیره:icon_pf (34): دل سوختنم داره 1 لینک به دیدگاه
mehdi_61 141 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ حالا میگم چرا تو عکسه اینقده کوچولو بودی؟عسک بزرگتر نداری؟ لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ حالا میگم چرا تو عکسه اینقده کوچولو بودی؟عسک بزرگتر نداری؟ نه لینک به دیدگاه
mehdi_61 141 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ نه دروغگو خوب نذار.میخواستی 1مین بذاریشا:62izy85: لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ دروغگوخوب نذار.میخواستی 1مین بذاریشا:62izy85: عکسای من غیر اسلامی هستن همشون لینک به دیدگاه
mehdi_61 141 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ عکسای من غیر اسلامی هستن همشون شوخی کردم. تاپیکو داغون کردیم رفت.شب خوش لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ من تا حالا خوش بختانه با همچین صحنه هایی مواجه نشدم.. فقط یه دفه تو تاکسی نشسته بودم پشت راننده کنارم یه اقایی بود حدود 50 - 60 ساله..هی میومد طرف من جای 2 نفر و گرفته بود..کنار این اقا یه پسر حدود 25- 26 نشسته بود..من دو بار به این اقا گفتم اگه ممکنه جمع تر بشینید...هی خودشو جمع میکرد باز سر 2 مین ولو میشد..خلاصه شاکی شدم وسط اتوبان هم بودیم یوهو به راننده گفتم نگه دارید من پیاده میشم..خیلی جای قارتی هم بود تا 6 سال باید صب میکردم تا یه ماشین من و ببره!!!اما دیگه قاطی کرده بودم..همین که گفتم پسره برگشت گفت خوب آقا جمع تر بشینید دیگه...ای بابا!!!!! راننده از تو آینه یه نگاه انداخت به مرده و چپ چپ نگاش کرد.. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده