Dark Shadow 290 ارسال شده در 14 مرداد، 2013 سلام دوستان منم عضو جدیدم...23سالمه ولی هنوز لیسانسمو نگرفتم:4564: هنرستانی بودم و الان موسسه غیرانتفاعیم:sigh: پایان نامم فقط مونده اصلا حسش نیست روش کار کنم....شایدم یلد نیستم خلاصه اینکه اومدم تو این انجمن عضو شدم ببینم شور و هیجانم مثل قبل میشه یانه؟؟ ببخشید اینقد سر بچه ها شلوغ بود یادشون رفت خوش آمد بگن...من از طرف بقیه بهت خوش آمد می گم... 7
آرتاش 33340 ارسال شده در 14 مرداد، 2013 سلام دوستان منم عضو جدیدم...23سالمه ولی هنوز لیسانسمو نگرفتم:4564: هنرستانی بودم و الان موسسه غیرانتفاعیم:sigh: پایان نامم فقط مونده اصلا حسش نیست روش کار کنم....شایدم یلد نیستم خلاصه اینکه اومدم تو این انجمن عضو شدم ببینم شور و هیجانم مثل قبل میشه یانه؟؟ سلام خیلی خوش اومدین ایشالله شور هیجانتون بیشتر از قبل میشه 5
sama red 36 ارسال شده در 14 مرداد، 2013 ببخشید اینقد سر بچه ها شلوغ بود یادشون رفت خوش آمد بگن...من از طرف بقیه بهت خوش آمد می گم... ممنونم دوست عزیز..... سلام خیلی خوش اومدین ایشالله شور هیجانتون بیشتر از قبل میشه امیدوارم:icon_gol: 7
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 14 مرداد، 2013 ممنونم دوست عزیز.....امیدوارم:icon_gol: خوش اومدی دوست عزیز:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: :Welcome1: 9
saman 7 8787 ارسال شده در 27 مرداد، 2013 سلام سامان هستم 23 سالمه. دانشجو ترم 3 دانشگاه احرار رشتم اسکیس.ماکت سازی.رویت.مبانی نظری و طرحو خیلی دوس دارم با درسی که با ریاضی سروکار داشته باشه بدم میاد. 6
دل مانده 7714 ارسال شده در 27 مرداد، 2013 سلام سامان هستم 23 سالمه.دانشجو ترم 3 دانشگاه احرار رشتم اسکیس.ماکت سازی.رویت.مبانی نظری و طرحو خیلی دوس دارم با درسی که با ریاضی سروکار داشته باشه بدم میاد. خوش اومدین:hapydancsmil: 7
Dark Shadow 290 ارسال شده در 27 مرداد، 2013 با درسی که با ریاضی سروکار داشته باشه بدم میاد. آقا پس باهم همدردیم..... آخ ببخشید بی ادبی کردم...:icon_pf (34): سلام.... خوش آمدی سامان جان... آقا پس باهم همدردیم... 7
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 27 مرداد، 2013 سلام سامان هستم 23 سالمه.دانشجو ترم 3 دانشگاه احرار رشتم اسکیس.ماکت سازی.رویت.مبانی نظری و طرحو خیلی دوس دارم با درسی که با ریاضی سروکار داشته باشه بدم میاد. خوش اومدی مهندس :hapydancsmil::hapydancsmil: 8
بهار63 96 ارسال شده در 31 مرداد، 2013 اینکه نمیشه فرصت ویرایش یک متن بهمون داده بشه خیلی بده فکر می کنم تنها نقص این مجموعه تایپها فقط همینه 3
sana 20100 181 ارسال شده در 7 شهریور، 2013 سلام:icon_pf (44): sana 21 ساله ترم آخر کارشناسی تکنولوژی معماری دانشگاه صنعتی مازندران با موضوع پایان نامه مهدکودک از دوستان هر کمکی در رابطه با پایان نامه پذیرفته میشود هنوز هم با کسی دوست نشدم:ws44: 5
.Apameh 25173 ارسال شده در 7 شهریور، 2013 سلام:icon_pf (44):sana 21 ساله ترم آخر کارشناسی تکنولوژی معماری دانشگاه صنعتی مازندران با موضوع پایان نامه مهدکودک از دوستان هر کمکی در رابطه با پایان نامه پذیرفته میشود هنوز هم با کسی دوست نشدم:ws44: سلام دوستم خوش اومدی:hapydancsmil::hapydancsmil: 5
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 7 شهریور، 2013 سلام:icon_pf (44):sana 21 ساله ترم آخر کارشناسی تکنولوژی معماری دانشگاه صنعتی مازندران با موضوع پایان نامه مهدکودک از دوستان هر کمکی در رابطه با پایان نامه پذیرفته میشود هنوز هم با کسی دوست نشدم:ws44: خوش اومدی سنا جان ما همه دوستای تو نگران نباش:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 5
Dark Shadow 290 ارسال شده در 7 شهریور، 2013 سلام:icon_pf (44):sana 21 ساله ترم آخر کارشناسی تکنولوژی معماری دانشگاه صنعتی مازندران با موضوع پایان نامه مهدکودک از دوستان هر کمکی در رابطه با پایان نامه پذیرفته میشود هنوز هم با کسی دوست نشدم:ws44: سلام سانا.... خوش اومدی.... 4
.Apameh 25173 ارسال شده در 14 شهریور، 2013 1- معرفی خودتون لیندا 2- دانشجوی چه مقطعی و چه گرایشی از معماری هستید ؟ کارشناس ارشد معماری 3- با چه نرم افزارهایی آشنایی دارید ؟ از هر نرم افزاری به حد لازم 4-در چه زمینه ای از رشتتون بیشتر موفقید و علاقه دارید (طراحی یا ماکت سازی و ...) ؟ طراحی 5- به کدوم بخش تالار معماری بیشتر علاقه دارید و دوست دارید فعالیت کنید ؟ همش خوبه بیشتر اموزشی ها خوش اومدی مریم جون:hapydancsmil: 5
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 14 شهریور، 2013 1- معرفی خودتون لیندا 2- دانشجوی چه مقطعی و چه گرایشی از معماری هستید ؟ کارشناس ارشد معماری 3- با چه نرم افزارهایی آشنایی دارید ؟ از هر نرم افزاری به حد لازم 4-در چه زمینه ای از رشتتون بیشتر موفقید و علاقه دارید (طراحی یا ماکت سازی و ...) ؟ طراحی 5- به کدوم بخش تالار معماری بیشتر علاقه دارید و دوست دارید فعالیت کنید ؟ همش خوبه بیشتر اموزشی ها سلام لیندا جان به نواندیشان خوش اومدی:hapydancsmil::hapydancsmil: 5
elh@m_arch 1548 ارسال شده در 19 شهریور، 2013 1- معرفی خودتون الهام 23 ساله دانشجوی دانشگاه غیر انتفاعی کرج(هتر) 2- دانشجوی چه مقطعی و چه گرایشی از معماری هستید ؟ ترم آخر کارشناسی معماری 3- با چه نرم افزارهایی آشنایی دارید ؟ از هر نرم افزاری به حد لازم(3dmax،revit،cad) 4-در چه زمینه ای از رشتتون بیشتر موفقید و علاقه دارید (طراحی یا ماکت سازی و ...) ؟ طراحی/ماکت سازی/راندو 5- به کدوم بخش تالار معماری بیشتر علاقه دارید و دوست دارید فعالیت کنید ؟ همش خوبه بیشتر اموزشی ها 1
ارسال های توصیه شده