ebrain 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ سلام الهه هستم دانشجوی ترم2 مهندسی معماری دانشگاه مشهد هز آشنایی با شما دوستان علاقه مند به معماری خوشحالم 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۱ سلامالهه هستم دانشجوی ترم2 مهندسی معماری دانشگاه مشهد هز آشنایی با شما دوستان علاقه مند به معماری خوشحالم سلااااااااااام الهه جون؛ به تالار خودت خوش اومدی خانومی ما هم از آشناییت خیلییی خوشحال شدیم گلم؛امیدوارم حضور خوبی تو این تالار داشته باااشی لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۱ سلام من مینا هستم,دانشجوی کارشناسی ناپیوسته معماری شیراز هنرستان و کاردانی هم رشته معماری بودم.الان ترم 2 کارشناسی هستم و 20 سالمه.کلا از همه چیز رشته معماری خوشم میاد و خوشحالم که این رشته رو انتخاب کردم. از آشنایی با شما دوستان خوبم هم خیلی خوشحالم 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۱ سلاممن مینا هستم,دانشجوی کارشناسی ناپیوسته معماری شیراز هنرستان و کاردانی هم رشته معماری بودم.الان ترم 2 کارشناسی هستم و 20 سالمه.کلا از همه چیز رشته معماری خوشم میاد و خوشحالم که این رشته رو انتخاب کردم. از آشنایی با شما دوستان خوبم هم خیلی خوشحالم سلام مینا جان خیلی خوش اومدی عزیزم :love070::flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۱ سلاممن مینا هستم,دانشجوی کارشناسی ناپیوسته معماری شیراز هنرستان و کاردانی هم رشته معماری بودم.الان ترم 2 کارشناسی هستم و 20 سالمه.کلا از همه چیز رشته معماری خوشم میاد و خوشحالم که این رشته رو انتخاب کردم. از آشنایی با شما دوستان خوبم هم خیلی خوشحالم سلاااااااام سلاااااااااااام:hapydancsmil: مینا جون؛ به تالار خودت خوش اومدی گلم :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۱ سلاااااااام سلاااااااااااام:hapydancsmil: مینا جون؛ به تالار خودت خوش اومدی گلم :hapydancsmil: مرسی عزیزم 1 لینک به دیدگاه
hani20 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۱ سلام من فارغ التحصیل دانشگاه آزاد تهران مرکز هستم 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۱ مرسی عسیسم :aghosh: سلاممن فارغ التحصیل دانشگاه آزاد تهران مرکز هستم سلااااااااام به به ؛تهران مرکز خوش اومدی به تالار معماری، امیدوارم شاهد حضور بیشترت تو تالار معماری باشیم لینک به دیدگاه
fch 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۱ سلاااااااااااااااااااااااااام خوبین؟ خوش اومدم فرزانه هستم کارشناسی معماری میخونم دانشگاه علمی کاربردی خوشحالم باهاتون آشنا شدم 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۱ سلاااااااااااااااااااااااااامخوبین؟ خوش اومدم فرزانه هستم کارشناسی معماری میخونم دانشگاه علمی کاربردی خوشحالم باهاتون آشنا شدم سلااااااااام فرزانه جون, مرسیییییی؛خوبیم؛ بله بله, خیلی خوش اومدی؛ ما هم از آشناییت خیلییی خوشحال شدیم؛ اگه سوالی درباره تالار داشتی،در خدمتم لینک به دیدگاه
atena' 29 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ سلام!من آتنا 23 ساله از تهران هستم!نوشهر درس می خونم!ترم آخرم!پایان نامه فرودگاه دارم.23 واحد دارم و چیزی درباره فرودگاه نمی دونم اگه میشه کمکم کنین!خیلی گرفتارم!شرمنده خودممو اینجوری معرفی کردم! 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ سلام!من آتنا 23 ساله از تهران هستم!نوشهر درس می خونم!ترم آخرم!پایان نامه فرودگاه دارم.23 واحد دارم و چیزی درباره فرودگاه نمی دونم اگه میشه کمکم کنین!خیلی گرفتارم!شرمنده خودممو اینجوری معرفی کردم! سلااااام آتنا جون؛ خیلیییی خیلیییی خوش اومدی گلم' date=' سوالتو اینجا بپرس عزیزم : [/b']کمک- درخواست-سئوال-پروژه ی درسی لینک به دیدگاه
14790 24 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۱ fatemeh,21 sale terme 6 karshenasie napeyvaste daneshgahe azade tabriz 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۱ fatemeh,21 sale terme 6 karshenasie napeyvaste daneshgahe azade tabriz سلاااام فااااطمه جون:aghosh: خیلیییییی از آشناااییت خوشحاالیم عزیزم لینک به دیدگاه
sara93 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام. سارا هستم. دانشجوی ترم 3 معماری دانشکده فنی کرج. رشتمو دوس دارم، زیاد.... اما درصد خلاقیتم زیر خط فقره....:icon_pf (34): ولی عاشق قسمتای فنیشم... 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام. سارا هستم. دانشجوی ترم 3 معماری دانشکده فنی کرج. رشتمو دوس دارم، زیاد.... اما درصد خلاقیتم زیر خط فقره....:icon_pf (34): ولی عاشق قسمتای فنیشم... سلاااااام سااااارااااا خیلیییی خوش اومدی عزیزم لینک به دیدگاه
arta6016 29 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام بهروز هستم ترم 6 معماری هستم.خیلی به طراحی و هر چیزی که خلاقیت در آن باشه علاقمندم.ولی متاسفانه کمبود کتاب و سایت های قابل دسرس معماری کمه.در ضمن وقتی با این سایت آشنا شدم و فهمیدم چنین جایی وجود داره خوشحال شدم 2 لینک به دیدگاه
arta6016 29 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام بهروز هستم ترم 6 معماری 23ساله هستم.خیلی به طراحی و هر چیزی که خلاقیت در آن باشه علاقمندم.ولی متاسفانه کمبود کتاب و سایت های قابل دسرس معماری کمه.در ضمن وقتی با این سایت آشنا شدم و فهمیدم چنین جایی وجود داره خوشحال شدم 1 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام بهروز هستم ترم 6 معماری 23ساله هستم.خیلی به طراحی و هر چیزی که خلاقیت در آن باشه علاقمندم.ولی متاسفانه کمبود کتاب و سایت های قابل دسرس معماری کمه.در ضمن وقتی با این سایت آشنا شدم و فهمیدم چنین جایی وجود داره خوشحال شدم سلااااااااااااااااااام... خوووووووووش اووووووووووووومدی:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده