zahra22 19502 ارسال شده در 14 فروردین، 2012 سلام به همه خوش و خرمید همه؟ سعید هستم 24 شایدم الان که میخونید بیشتر همه که معمار هستیم خدا رو شکر ورودی 85 بودم الان چند صباحی میشه کارشناسیو تموم کرد به امید موقفی همه دوستای گلم بابا انرژی....:hapydancsmil: خوش اومدییییییییییییییییییییییییییی 3
.FatiMa 36560 ارسال شده در 14 فروردین، 2012 سلام به همه خوش و خرمید همه؟ سعید هستم 24 شایدم الان که میخونید بیشتر همه که معمار هستیم خدا رو شکر ورودی 85 بودم الان چند صباحی میشه کارشناسیو تموم کرد به امید موقفی همه دوستای گلم سلام آقا سعید خیلی خوشحالیم از این که جمع ما پیوستین:flowerysmile: 3
memare khob 32 ارسال شده در 18 فروردین، 2012 سلام به همه بچه های معماری دوست مریمم 20 دانشجوی سال سوم ساری میخوام بهتون بگم: معماران معمارانه معماری کنید که یگانه معمار هستی،هستی را معمارانه مهماری کرد!!!! 5
memare khob 32 ارسال شده در 18 فروردین، 2012 سلام به همه بچه های معماری دوست مریمم 20 دانشجوی سال سوم ساری میخوام بهتون بگم: معماران معمارانه معماری کنید که یگانه معمار هستی،هستی را معمارانه معماری کرد!!!! 4
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 18 فروردین، 2012 سلام به همه بچه های معماری دوستمریمم 20 دانشجوی سال سوم ساری میخوام بهتون بگم: معماران معمارانه معماری کنید که یگانه معمار هستی،هستی را معمارانه مهماری کرد!!!! خوش اومدیییییییییییی:hapydancsmil:
sam arch 55881 ارسال شده در 18 فروردین، 2012 سلام به همه بچه های معماری دوست مریمم 20 دانشجوی سال سوم ساری میخوام بهتون بگم: معماران معمارانه معماری کنید که یگانه معمار هستی،هستی را معمارانه معماری کرد!!!! خوش اومدین.. 1
.FatiMa 36560 ارسال شده در 18 فروردین، 2012 سلام به همه بچه های معماری دوستمریمم 20 دانشجوی سال سوم ساری میخوام بهتون بگم: معماران معمارانه معماری کنید که یگانه معمار هستی،هستی را معمارانه مهماری کرد!!!! خوش اومدی عزیزم :flowerysmile: 1
zahra22 19502 ارسال شده در 18 فروردین، 2012 سلام به همه بچه های معماری دوست مریمم 20 دانشجوی سال سوم ساری میخوام بهتون بگم: معماران معمارانه معماری کنید که یگانه معمار هستی،هستی را معمارانه معماری کرد!!!! :welcome: 1
*mini* 37779 ارسال شده در 18 فروردین، 2012 همگی خوش اوومدین......امیدوارم بتونیم در کنار هم از اطلاعات هم بهره کافی رو ببریم
ZOLEIKHA 542 ارسال شده در 18 فروردین، 2012 مرررررررررسی از دوستهای عزیزی که بهم خوش آمد گفتن :flowerysmile: سعی میکنم از این به بعد بیشتر بیام . چون کلی سوال هم دارم ...... :texc5lhcbtrocnmvtp8 3
judyabott 8886 ارسال شده در 27 فروردین، 2012 سلااااااااااااااااااااااااااااااااام نرگسم ، دانشجوی ترم 3 معماری دانشگاه خلیج فارس بوشهر خوشحالم که در جمع شما معمارها هستم :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: راستی ابرام خان ارادت دارم :w16: 4
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 27 فروردین، 2012 سلااااااااااااااااااااااااااااااااامنرگسم ، دانشجوی ترم 3 معماری دانشگاه خلیج فارس بوشهر خوشحالم که در جمع شما معمارها هستم :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: راستی ابرام خان ارادت دارم :w16: سلاااااااااااااااااااااام نرگس جون،خیلیییییییییییی خوش اومدی؛:hapydancsmil::hapydancsmil: امیدوارم از کاربرای فعال معماری باشی؛:hapydancsmil: منتظر فعالیتای خوبت هستیم:hapydancsmil:
سـارا 20071 ارسال شده در 27 فروردین، 2012 تو این یکی دو هفته اخیر چند نفری اومدن و خودشونو معرفی کردن.ولی چند نفرشون بازم سر زدن و فعالیت کردن؟؟ نرگس جان خیلی خوش اومدی...امیدوارم تو جز کسایی باشی که میای و موندگار میشی 4
judyabott 8886 ارسال شده در 27 فروردین، 2012 تو این یکی دو هفته اخیر چند نفری اومدن و خودشونو معرفی کردن.ولی چند نفرشون بازم سر زدن و فعالیت کردن؟؟ :icon_pf (34): نرگس جان خیلی خوش اومدی...امیدوارم تو جز کسایی باشی که میای و موندگار میشی امیدوارم سارا جان خیلی دوست دارم البته اگه وقت کنم :ws52: 4
.FatiMa 36560 ارسال شده در 27 فروردین، 2012 سلااااااااااااااااااااااااااااااااامنرگسم ، دانشجوی ترم 3 معماری دانشگاه خلیج فارس بوشهر خوشحالم که در جمع شما معمارها هستم :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: راستی ابرام خان ارادت دارم :w16: خیلی خیلی خوش آمدی نرگس جان امیدوارم شاهد فعالیت مفیدت باشیم :icon_gol: 3
سـارا 20071 ارسال شده در 27 فروردین، 2012 امیدوارم سارا جان خیلی دوست دارم البته اگه وقت کنم :ws52: وقت میکنی وقت میکنی الان هممون درگیر تحویل پروژه ایم وگرنه انقدرم اینجا سوت و کور نیست.تاپیکهای زیادی هست که با فعالیت بچه ها سر پا هستن.ایشاالله بعد تحویل پروژه ها دوباره فعالشون میکنیمممممممممم 3
*mini* 37779 ارسال شده در 30 فروردین، 2012 سلااااااااااااااااااااااااااااااااامنرگسم ، دانشجوی ترم 3 معماری دانشگاه خلیج فارس بوشهر خوشحالم که در جمع شما معمارها هستم :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: راستی ابرام خان ارادت دارم :w16: خیلی خوش اوومدی نرگس خانومیییییییییییییییییییییییییییییییی ایشاالله شاهد فعالیتهای مفیدت توو تالار باشیم و بتونیم از اطلاعات همدیگه بهره کافی رو ببریم اینجور که پیداست معرف ابراهیم بوده خیلی عالیهههههههههههههههه 1
pesare irani 41807 ارسال شده در 30 فروردین، 2012 سلام منو میشناسیدددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1
.FatiMa 36560 ارسال شده در 30 فروردین، 2012 سلام منو میشناسیدددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد:5c6ipag2mnshmsf5ju3 علیک السلام امید جان نه شما؟!:دی 1
ارسالهای توصیه شده