zip 19 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2012 سلام با تشکر از کاربر گرامی venoos من دو کارشناسی ارشد علاقمند به تمام هنر که معماری هم یکی از آنها باشه عاشق کارهای ونگوگ،کارگردان چارز دالگلاس،دالنیل لبسکیند معماری،استاد ناظری موسیقی،وغیره ........................ 4
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2012 سلام با تشکر از کاربر گرامی venoos من دو کارشناسی ارشد علاقمند به تمام هنر که معماری هم یکی از آنها باشه عاشق کارهای ونگوگ،کارگردان چارز دالگلاس،دالنیل لبسکیند معماری،استاد ناظری موسیقی،وغیره ........................ سلاااام سلاااام خیلییییییی خیلییییییییییییییی خوش اووومدییییییییییی
zahra.zibaiee 35 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 زهرا 22ساله معماری دانشگاه علمی کاربردی2 سبزوار ترم اخرم ،تابستون واسه کارشناسی کنکوردارم همین جوری وارد معماری شدم یعنی رشتم معماری نبود ولی اومدم معماری،الانم عاشق رشتمم کارای راندوم بد نیست ،اسکیسمم ضعیفه ،درسای که مربوط به عمرانه یکم ضعیفم،اتوکدمم خوبه تری دی مکس کار کردم ولی نه جدی که میخوام جدی کار کنم 2
سـارا 20071 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 زهرا 22سالهمعماری دانشگاه علمی کاربردی2 سبزوار ترم اخرم ،تابستون واسه کارشناسی کنکوردارم همین جوری وارد معماری شدم یعنی رشتم معماری نبود ولی اومدم معماری،الانم عاشق رشتمم کارای راندوم بد نیست ،اسکیسمم ضعیفه ،درسای که مربوط به عمرانه یکم ضعیفم،اتوکدمم خوبه تری دی مکس کار کردم ولی نه جدی که میخوام جدی کار کنم سلام زهرا جون خوش اومدییییییییییییییییی امیدوارم از این به بعد مرتب شاهد فعالیتت تو انجمن باشیمممممممم 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 زهرا 22سالهمعماری دانشگاه علمی کاربردی2 سبزوار ترم اخرم ،تابستون واسه کارشناسی کنکوردارم همین جوری وارد معماری شدم یعنی رشتم معماری نبود ولی اومدم معماری،الانم عاشق رشتمم کارای راندوم بد نیست ،اسکیسمم ضعیفه ،درسای که مربوط به عمرانه یکم ضعیفم،اتوکدمم خوبه تری دی مکس کار کردم ولی نه جدی که میخوام جدی کار کنم خیلیییی خیلیییی خوش اومدییییی عزیزم
nilofar88 14 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 سلام نیلوفرم و متولد 70 ترم 6 معماریم پردیس اصفهان میخونم معماری+عشق=زندگی 3
zahra22 19502 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 سلام نیلوفرم و متولد 70 ترم 6 معماریم پردیس اصفهان میخونم معماری+عشق=زندگی سلااااااااااام.. خــــــــــــــــــــــــــــــــوش اومدی به جمع گرم و صمیمی بچه های معماری خوش اومدی. 2
سـارا 20071 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 سلام نیلوفرم و متولد 70 ترم 6 معماریم پردیس اصفهان میخونم معماری+عشق=زندگی خوش اومدییییییییییییییییییییییییییی 1
sara_ku 11 ارسال شده در 1 خرداد، 2012 سلام.سارا.24معماری دانشگاه تهران جنوبعلایقم معماری .گرافیک.عکاسی.طراحی حالا هر چیزی میتونه باشه
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 1 خرداد، 2012 سلام نیلوفرم و متولد 70 ترم 6 معماریم پردیس اصفهان میخونم معماری+عشق=زندگی سلاااام نیلوفر جون, خیلی خوش اومدی عزیزم :hapydancsmil: سلام.سارا.24معماری دانشگاه تهران جنوبعلایقم معماری .گرافیک.عکاسی.طراحی حالا هر چیزی میتونه باشه سلاااام ساااارااااا , خیلیییی خوش اومدی ؛ امیدوارم شاهد فعالیتای خوبت تو تالار معماری باشیم :hapydancsmil:
rahaaaaa 52 ارسال شده در 1 خرداد، 2012 رها..21..همدان..ترم 6 عاشق معماری.. تومعماری هرچی رو یادمیگیرم احساس میکنم بازم کمه.... امیدوارم تو این تالار چیزای جدیدتری یادبگیرم..:flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile: 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 3 خرداد، 2012 رها..21..همدان..ترم 6عاشق معماری.. تومعماری هرچی رو یادمیگیرم احساس میکنم بازم کمه.... امیدوارم تو این تالار چیزای جدیدتری یادبگیرم..:flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile: خیییلییی خوش اومدی رها جون, منم امیدوارم این تالار برات مفید باشه و خودت هم حضور خوبی داشته باشی
memmar 6829 ارسال شده در 8 خرداد، 2012 سلام......پروانه هستم.............. کارشناسی پیوسته..................... معمارییییییییی............................. کد-اسکچ آپ-مکس-فتوشاپ یادم رفته...........:5c6ipag2mnshmsf5ju3راینو هم قراره............ طراحی وماکت و...خووووووووببببببببن...................... دیگه چیییییییییی بگگگگگم............... 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 9 خرداد، 2012 سلام......پروانه هستم..............کارشناسی پیوسته..................... معمارییییییییی............................. کد-اسکچ آپ-مکس-فتوشاپ یادم رفته...........:5c6ipag2mnshmsf5ju3راینو هم قراره............ طراحی وماکت و...خووووووووببببببببن...................... دیگه چیییییییییی بگگگگگم............... خوش اومدی پروانه جون
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 9 خرداد، 2012 سلام من فرشاد هستم دانشجوی مهندسی معماری خیییلیییی خیلیییی به جمع ما خوش اوووومدیییییییییییی:hapydancsmil: chera hishki be man tabrik nagoft pas :D خب قبلا خودتو اینجا معرفی نکرده بودی دیگه؛ به جمه معمارا خوش اومدی :hapydancsmil:
pooran.mehr 6294 ارسال شده در 9 خرداد، 2012 خوش اومدی خب قبلا خودتو اینجا معرفی نکرده بودی دیگه؛ به جمه معمارا خوش اومدی :hapydancsmil: omran ghabool nist 3
ارسالهای توصیه شده