+پویا 2049 ارسال شده در 5 آبان، 2012 خوبم ممنون,:hapydancsmil:کارشناسی تموم شد، فقط پروژه پایان نامش مونده :hapydancsmil: منم کارشناسی تموم کردم و فعلا بخاطر یه شرایطی که پیش اومده نتونستم ادامه بدم موفق باشی! 2
m.memar 434 ارسال شده در 5 آبان، 2012 سلام دوستان من مهسا هستم، 21 سالمه! معماری دانشگاه بین المللی قزوین خوندم کارشناسیمو تموم کردم و فقط پایان نامم مونده!! 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 5 آبان، 2012 سلام دوستانمن مهسا هستم، 21 سالمه! معماری دانشگاه بین المللی قزوین خوندم کارشناسیمو تموم کردم و فقط پایان نامم مونده!! سلام مهسا خانوم گل :aghosh: خوش اومدی عزیزم امیدوارم دوستای خوبی برا هم بشیم و تو این تالار بتونیم به هم کمک کنیم
+پویا 2049 ارسال شده در 5 آبان، 2012 سلام دوستانمن مهسا هستم، 21 سالمه! معماری دانشگاه بین المللی قزوین خوندم کارشناسیمو تموم کردم و فقط پایان نامم مونده!! خوش اومدی 3
mohsen memar 514 ارسال شده در 5 آبان، 2012 سلام منم اسمم محسن هستش.... دانشجوی ترم 3 تکنولوژی معماریم از استان سرسبز مازندران ... البته در خدمت همه ی دوستان هم هستیم ... منم مثل دوستان عاشق معماریم ... 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 5 آبان، 2012 سلام منم اسمم محسن هستش.... دانشجوی ترم 3 تکنولوژی معماریم از استان سرسبز مازندران ... البته در خدمت همه ی دوستان هم هستیم ... منم مثل دوستان عاشق معماریم ... سلااااام سلاااااام ؛ عضو جدید و فعال معماری ؛ خیلی خوش اومدید ؛ خوشحالم از حضورتون :w14:
moein.sh 15 ارسال شده در 5 آبان، 2012 سلام.من اسمم امید.ذانشجو پیوسته سال آخرم. از آشنایی با همگی خوشحالم.:icon_gol: 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 5 آبان، 2012 سلام.من اسمم امید.ذانشجو پیوسته سال آخرم. از آشنایی با همگی خوشحالم.:icon_gol: سلااااااااااااااااام دوست عزیز؛ ما هم از بودن کنار شما دوست معمار خیلی خوشحال میشیم، امیدوارم شاهد فعالیتای خوبتون باشیم
moein.sh 15 ارسال شده در 5 آبان، 2012 سلام.امید هستم به تکنولوژی معماری علاقه شدیدی دارم.میمیرم براش.21 سالمه.راه سختی در پیش داریم برای ....به قول آقای شیردل :معماری همه چیز است.و همه چیز معمازی نیست.
+پویا 2049 ارسال شده در 5 آبان، 2012 سلام منم اسمم محسن هستش.... دانشجوی ترم 3 تکنولوژی معماریم از استان سرسبز مازندران ... البته در خدمت همه ی دوستان هم هستیم ... منم مثل دوستان عاشق معماریم ... همشهری سلام.خوش اومدی! 2
mohsen memar 514 ارسال شده در 6 آبان، 2012 سلااااام سلاااااام ؛ عضو جدید و فعال معماری :dancegirl2:؛ خیلی خوش اومدید ؛ :w70: خوشحالم از حضورتون :w14:[/quoteس] سلام مرسی و خیلی خیلی ممنونم ازتون که به سوالای معماریمون خیلی خوب و واضح جواب میدید...بازم ممنون 2
mohsen memar 514 ارسال شده در 6 آبان، 2012 سلااااام سلاااااام ؛ عضو جدید و فعال معماری :dancegirl2:؛ خیلی خوش اومدید ؛ :w70: خوشحالم از حضورتون :w14: سلام مرسی و خیلی خیلی ممنونم ازتون که به سوالای معماریمون خیلی خوب و واضح جواب میدید...بازم ممنون خسته نباشید... 1
anis112 24 ارسال شده در 10 آبان، 2012 سلام من انیسم.20سالمه من ترم 2 معماریم تموم شده.شاید واسه همین هنوز منو معمار حساب نکنین اما من عاشق رشته ام هستم 1سال شیمی خوندم اما به عشقه معماری انصراف دادم! غیرانتفاعی اصفهان درس میخونم 3
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 10 آبان، 2012 سلاممن انیسم.20سالمه من ترم 2 معماریم تموم شده.شاید واسه همین هنوز منو معمار حساب نکنین اما من عاشق رشته ام هستم 1سال شیمی خوندم اما به عشقه معماری انصراف دادم! غیرانتفاعی اصفهان درس میخونم سلاااام انیس جونم؛ خوش اومدی گلم :hapydancsmil: نه دیگه الان دیگه معمار شدی؛ما که معمار حسابت میکنیم
آرتاش 33340 ارسال شده در 10 آبان، 2012 سلام آرتاش هستم دانشجوی ترم4معماری دانشگاه هنر اسلامی تبریز معماری یه دوست واقعی برا من هست امیدوارم منم قابلیت دوستی با اونو داشته باشم:w73: 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 10 آبان، 2012 سلامآرتاش هستم دانشجوی ترم4معماری دانشگاه هنر اسلامی تبریز معماری یه دوست واقعی برا من هست امیدوارم منم قابلیت دوستی با اونو داشته باشم:w73: سلام آرتاش جان، خیلی خوش اومدی؛ منتظر حضور خوبت تو تالار معماری هستیم
fereshtehbig 23 ارسال شده در 11 آبان، 2012 سلام به همه من فرشته ام ترم پیش ترم آخرم بود و الانم مشغول پایان نامم علاقه مند به طراحی صحنه و کارگردانی و طراحی و... خوشبختم از آشنایی همتون 2
ارسالهای توصیه شده