ebrain 14 ارسال شده در 4 تیر، 2012 سلام الهه هستم دانشجوی ترم2 مهندسی معماری دانشگاه مشهد هز آشنایی با شما دوستان علاقه مند به معماری خوشحالم 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 4 تیر، 2012 سلامالهه هستم دانشجوی ترم2 مهندسی معماری دانشگاه مشهد هز آشنایی با شما دوستان علاقه مند به معماری خوشحالم سلااااااااااام الهه جون؛ به تالار خودت خوش اومدی خانومی ما هم از آشناییت خیلییی خوشحال شدیم گلم؛امیدوارم حضور خوبی تو این تالار داشته باااشی
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 5 تیر، 2012 سلام من مینا هستم,دانشجوی کارشناسی ناپیوسته معماری شیراز هنرستان و کاردانی هم رشته معماری بودم.الان ترم 2 کارشناسی هستم و 20 سالمه.کلا از همه چیز رشته معماری خوشم میاد و خوشحالم که این رشته رو انتخاب کردم. از آشنایی با شما دوستان خوبم هم خیلی خوشحالم 2
.FatiMa 36559 ارسال شده در 5 تیر، 2012 سلاممن مینا هستم,دانشجوی کارشناسی ناپیوسته معماری شیراز هنرستان و کاردانی هم رشته معماری بودم.الان ترم 2 کارشناسی هستم و 20 سالمه.کلا از همه چیز رشته معماری خوشم میاد و خوشحالم که این رشته رو انتخاب کردم. از آشنایی با شما دوستان خوبم هم خیلی خوشحالم سلام مینا جان خیلی خوش اومدی عزیزم :love070::flowerysmile: 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 5 تیر، 2012 سلاممن مینا هستم,دانشجوی کارشناسی ناپیوسته معماری شیراز هنرستان و کاردانی هم رشته معماری بودم.الان ترم 2 کارشناسی هستم و 20 سالمه.کلا از همه چیز رشته معماری خوشم میاد و خوشحالم که این رشته رو انتخاب کردم. از آشنایی با شما دوستان خوبم هم خیلی خوشحالم سلاااااااام سلاااااااااااام:hapydancsmil: مینا جون؛ به تالار خودت خوش اومدی گلم :hapydancsmil:
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 5 تیر، 2012 سلاااااااام سلاااااااااااام:hapydancsmil: مینا جون؛ به تالار خودت خوش اومدی گلم :hapydancsmil: مرسی عزیزم 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 6 تیر، 2012 مرسی عسیسم :aghosh: سلاممن فارغ التحصیل دانشگاه آزاد تهران مرکز هستم سلااااااااام به به ؛تهران مرکز خوش اومدی به تالار معماری، امیدوارم شاهد حضور بیشترت تو تالار معماری باشیم
fch 13 ارسال شده در 6 تیر، 2012 سلاااااااااااااااااااااااااام خوبین؟ خوش اومدم فرزانه هستم کارشناسی معماری میخونم دانشگاه علمی کاربردی خوشحالم باهاتون آشنا شدم 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 7 تیر، 2012 سلاااااااااااااااااااااااااامخوبین؟ خوش اومدم فرزانه هستم کارشناسی معماری میخونم دانشگاه علمی کاربردی خوشحالم باهاتون آشنا شدم سلااااااااام فرزانه جون, مرسیییییی؛خوبیم؛ بله بله, خیلی خوش اومدی؛ ما هم از آشناییت خیلییی خوشحال شدیم؛ اگه سوالی درباره تالار داشتی،در خدمتم
atena' 29 ارسال شده در 12 تیر، 2012 سلام!من آتنا 23 ساله از تهران هستم!نوشهر درس می خونم!ترم آخرم!پایان نامه فرودگاه دارم.23 واحد دارم و چیزی درباره فرودگاه نمی دونم اگه میشه کمکم کنین!خیلی گرفتارم!شرمنده خودممو اینجوری معرفی کردم! 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 12 تیر، 2012 سلام!من آتنا 23 ساله از تهران هستم!نوشهر درس می خونم!ترم آخرم!پایان نامه فرودگاه دارم.23 واحد دارم و چیزی درباره فرودگاه نمی دونم اگه میشه کمکم کنین!خیلی گرفتارم!شرمنده خودممو اینجوری معرفی کردم! سلااااام آتنا جون؛ خیلیییی خیلیییی خوش اومدی گلم' date=' سوالتو اینجا بپرس عزیزم : [/b']کمک- درخواست-سئوال-پروژه ی درسی
14790 24 ارسال شده در 14 تیر، 2012 fatemeh,21 sale terme 6 karshenasie napeyvaste daneshgahe azade tabriz 3
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 14 تیر، 2012 fatemeh,21 sale terme 6 karshenasie napeyvaste daneshgahe azade tabriz سلاااام فااااطمه جون:aghosh: خیلیییییی از آشناااییت خوشحاالیم عزیزم
sara93 14 ارسال شده در 21 تیر، 2012 سلام. سارا هستم. دانشجوی ترم 3 معماری دانشکده فنی کرج. رشتمو دوس دارم، زیاد.... اما درصد خلاقیتم زیر خط فقره....:icon_pf (34): ولی عاشق قسمتای فنیشم... 3
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 21 تیر، 2012 سلام. سارا هستم. دانشجوی ترم 3 معماری دانشکده فنی کرج. رشتمو دوس دارم، زیاد.... اما درصد خلاقیتم زیر خط فقره....:icon_pf (34): ولی عاشق قسمتای فنیشم... سلاااااام سااااارااااا خیلیییی خوش اومدی عزیزم
arta6016 29 ارسال شده در 27 تیر، 2012 سلام بهروز هستم ترم 6 معماری هستم.خیلی به طراحی و هر چیزی که خلاقیت در آن باشه علاقمندم.ولی متاسفانه کمبود کتاب و سایت های قابل دسرس معماری کمه.در ضمن وقتی با این سایت آشنا شدم و فهمیدم چنین جایی وجود داره خوشحال شدم 2
arta6016 29 ارسال شده در 27 تیر، 2012 سلام بهروز هستم ترم 6 معماری 23ساله هستم.خیلی به طراحی و هر چیزی که خلاقیت در آن باشه علاقمندم.ولی متاسفانه کمبود کتاب و سایت های قابل دسرس معماری کمه.در ضمن وقتی با این سایت آشنا شدم و فهمیدم چنین جایی وجود داره خوشحال شدم 1
zahra22 19501 ارسال شده در 27 تیر، 2012 سلام بهروز هستم ترم 6 معماری 23ساله هستم.خیلی به طراحی و هر چیزی که خلاقیت در آن باشه علاقمندم.ولی متاسفانه کمبود کتاب و سایت های قابل دسرس معماری کمه.در ضمن وقتی با این سایت آشنا شدم و فهمیدم چنین جایی وجود داره خوشحال شدم سلااااااااااااااااااام... خوووووووووش اووووووووووووومدی:hapydancsmil: 2
ارسال های توصیه شده