*sepid* 9772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۳ انجام شد هه چون ما تنهاییم از اینا استفاده میکنیم با وجو این بازم تنهاییم چه دل طراح خوش بوده سپید من روزی صد تا اینا مسج میدم ولی روم نشد اونجا بزنم تنهایی لعنتی پر نمیشه با این چیزا، روزی صدتا ؟! به کی این همه پیام میدی تو آخه ها؟! ممنونم از پاسخدهی 2 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۳ [h=1]گوشیهای هوشمند (Smart Phones)[/h] اطلاعات شما با موفقیت ثبت گردید. از پاسخگویی شما کمال تشکر را داریم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ثبت شد با تشکر از حضورتان در این حماسه 1 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۳ خواهش میکنم ما نیز همکاری شما کمال تشکر را داریم . 1 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۳ مستر .ابولی و به اینگلیسی mr.abooli:a030: عه ! مستر ؟! تویی؟!؟! به به، خوبی؟! شب بود سیبیلاتو ندیدم 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۳ عه ! مستر ؟! تویی؟!؟! به به، خوبی؟! شب بود سیبیلاتو ندیدم ولی اون ...... هست ها من دوبیل هم ندارم چه برسه به سی بیل ریا نشه و اسپم هنوز نتونستم برم ها شرمنده رفیق آره دیگه منم مستر 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۳ انجام شد زیاد نبود سوالاتش که اینقدر جو سازی میکنید. خجالت بکشید رفیقمون یه بار یه چیزی از ما خواسن حالا هی بگید زیاد بود. ایـــــــــــــــــش 3 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۳ انجام شد زیاد نبود سوالاتش که اینقدر جو سازی میکنید. خجالت بکشید رفیقمون یه بار یه چیزی از ما خواسن حالا هی بگید زیاد بود. ایـــــــــــــــــش راس میگه این فسیل ... حالا یه بار یه چی خواستما ... ولی جداً متشکرم از همکاریتون ... دست تو هم درد نکنه فسیل جان ... خدا خیرت بده ... 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۳ تنهایی لعنتی پر نمیشه با این چیزا، روزی صدتا ؟! به کی این همه پیام میدی تو آخه ها؟! ممنونم از پاسخدهی به مخاطب خاصم 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۳ راس میگه این فسیل ... حالا یه بار یه چی خواستما ... ولی جداً متشکرم از همکاریتون ... دست تو هم درد نکنه فسیل جان ... خدا خیرت بده ... خواستم اسپم نکنم (!!!!!!!!!!) ولی حالا خودت خواستی فسیل به این خوبی، تا حالا دیده بودی؟ 1 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۳ به مخاطب خاصم :vahidrk: بزنم تو سرن لهت کنم ؟!! ها ؟؟!!!؟ 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۳ چرا:icon_razz:ده نفر پر کردن نفهمیدن نشونه دقت کمشونه من متوجه شدم اما خب معمولا این موارد اتفاق میفته نیازی به بوق و کرنا که نییی 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۳ من متوجه شدماما خب معمولا این موارد اتفاق میفته نیازی به بوق و کرنا که نییی تویه پرسش نامه پایان نامه این اتفاقا نباید بیفته بدلیل گیر دادن استاد شما اگه دوست خوبی بودی خصوصی بهشون میگفتی دوست آنست بگوید عیب دوست ؛میازار موری که دانه کش است 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۳ تویه پرسش نامه پایان نامه این اتفاقا نباید بیفته بدلیل گیر دادن استادشما اگه دوست خوبی بودی خصوصی بهشون میگفتی دوست آنست بگوید عیب دوست ؛میازار موری که دانه کش است تن شعرای فارسی زبان توی گور الان رو ویبره س:icon_pf (34): خب نتایجشو لازم داره خودش که بعدا ادیت میشه 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۳ اتفاقا غلط املایی در اولین سوال متوجهش شدم ولی جای بیان نبود 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۳ بالاخره ثبت کردم جواب داد گوشیتو بفروش بجاش یه خروس بخر 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۳ با موفقیت ثبت شد باشد که رستگار شوی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده