رفتن به مطلب

چرا از لاک ناخن استفاده میکنی؟

fakur1

ارسال های توصیه شده

لاک زدن ناخن.. اونم سوال برای یه اقا خیلی مسخره است و خیلی زشت.. و تاپیک دوراز شان و شخصیت نواندیشانه:icon_gol:

میشه بگید از موضوع تاپیک چی دستگیرتون شده که توهین میکنید؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 52
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

:ws28: خوشم میاد یه عده:whistle: وارد هر تایپیکی بشن تایپیک رو به سمت موضوع گفتگوی خودشون میبرن:ws28:

بنده خدا استارتر میخواد بگه: لاک نزنید!! بده!!

حالا اومدن رنگ و روش رو آموزش میدن:ws28:

خعلی باحالید:ws3:

مرسی

گل گفتید.

من با طرح این موضوع خواستم بگم : انسان همانی است که بهش مشغوله.

بازم ازتون ممنونم.

• Like 3
لینک به دیدگاه

ببخشید آقای فکور

شما خیلی انسان زیرکی هستید

ابتدا میپرسید چرا لاک میزنید

یه سری دوستان که با لاک موافقن دلایلشون بیان میکنن و شما در ستایش سادگی صحبت میکنی و میگید چرا خانومها ساده نیستن

یه سری دوستان که با لاک مخالفن بحث عقیدتی میکنن و شما میگی لاک فضایل اخلاقی رو پایین نمیبره داستان شبان موسی رو میگید

تهش میان به دوستمون میگید دوستان بحث رو فلان کردن بسار

شمابگو مخالفی موافقی چی هستی

از نحوره پاسخ دهی شما تو پست ها میشه فهمید شما فقط قصد زدن ساز مخالف رو دارید همش میخوای به چالش بکشید البته لازمه هر بحثی چالشه ولی با مشخص کردن موضع خود

این نظر شخصی من بود امیدوارم ناراحت نشید فقط لحظه ای حس کردم داره به شعورم توهین میشه و خواستم بدونید خیلی از بچه ها متوجه شدن شما در هر پستی مخالفید و عملا موضع مشخصی ندارید ولی به دلیل بزرگواری و صبرشون بیان نمیکنن و متاسفانه من همچین صبری رو ندارم

شاد باشید و موفق:icon_gol:

• Like 9
لینک به دیدگاه

وااااااااای عاشق لاکم از بچگی ولی فقط تو عروسی اونم 3.4ساعت میزنم...

اول اینکه ناخنام کشیدس و خوشگل میشه...

دوم واسه دل خودم که با یه چیز کوچیکی مثل لاک شاد میشه...

سوم ناخن مقاوم میکنه هی نمیشکنه...

چهارم زیبایی و تفریح دخترا ای چیزاست دیگه...

• Like 6
لینک به دیدگاه
دوست عزیز من در مقامی نیستم که بخوام در این باره نظری بدم مطلبی هم که نوشتم برگرفته از سخن علما و مراجع هست.بهتره به این سایت مراجعه کنیدhttp://islampedia.ir/fa/1390/07/%D9%88%D8%B6%D9%88/ضمنا اینکه یه لایه لاک باعث ارتباط برقرار کردن با خدا میشه یا نمیشه موضوع جداییست به نظر من...هر کاری قانونی داره و قانون نماز اینه ارتباط با خدا هم که فقط محدود به نماز نیست هرچند درحین نماز بهتره ادم با زیباترین و اراسته ترین حالت ممکن باشه که لاک هم میتونه شاملش بشه...موفق باشی دوست من

شما بعنوان یک فرد تحصیل کرده نظر بدهید فکر کنم بهتر باشه .

من کاری به حرفهای باقیه ندارم یک بار شده اینگونه مسائل و از نظر شخصی خودتون و براساس چیزیهای علمی و بدور از تعصب بررسی کنید و خدائیش به فکر فرو نرفتید که چرا این چنین باید بشه یا شده ؟

لازم نیست جایی هم بیانش کنید فقط در همین حد که چند دقیقه هم ذهنتون از یک دید دیگه به قضیه نگاه کنه کافیه تا ثابت بشه یه فرقی بین شما با باقیه مخلوقات هست .

این قضیه در مورد خیلی از مسائل زندگی میتونه صدق کنه.

خیلی از مسائل مثل اون عکس هست از یکطرف 3 تا چوب هست از یکطرف 4 تا چوب

یا عدد 6 ولاتین که از دوطرف دوتا عدد متفاوت نشون میده .

موفق باشید عزیز:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
ببخشید آقای فکور

یه سری دوستان که با لاک موافقن دلایلشون بیان میکنن و شما در ستایش سادگی صحبت میکنی و میگید چرا خانومها ساده نیستن

یه سری دوستان که با لاک مخالفن بحث عقیدتی میکنن و شما میگی لاک فضایل اخلاقی رو پایین نمیبره داستان شبان موسی رو میگید

از نحوره پاسخ دهی شما تو پست ها میشه فهمید شما فقط قصد زدن ساز مخالف رو دارید همش میخوای به چالش بکشید البته لازمه هر بحثی چالشه ولی با مشخص کردن موضع خود

این نظر شخصی من بود امیدوارم ناراحت نشید فقط لحظه ای حس کردم داره به شعورم توهین میشه و خواستم بدونید خیلی از بچه ها متوجه شدن شما در هر پستی مخالفید و عملا موضع مشخصی ندارید ولی به دلیل بزرگواری و صبرشون بیان نمیکنن و متاسفانه من همچین صبری رو ندارم

مینا جان ایشون با لاک زدن خانما مشکل دارن.

احتمالا یکی از مشکلات بزرگ بشر امروز رو لاک خانما میدونن.

ایشون میخوان از منظر و غقیده هر شخصی استفاده کنن و با بحث و دلیل و ... به طرف ثابت کنن که لاک اخه!!

من تو پست دوم تایپیک خواستم شیوه خودشون پیاده کنم ولی حال و حوصله شو نداشتم:ws3:

شمام بیخیال شو.

گفتی چی بزنیم رو ناخونامون؟

من برق ناخونم دوس دارم.

مشکلی نداره؟ :|

• Like 6
لینک به دیدگاه
ببخشید آقای فکور

با سلام و تشکر از شرکت شما

اصولا من تو بحث هایی که مطرح میکنم سعی میکنم نظرات دوستان رو بشنوم . خودم به موضوع خط نمیدم.

• Like 1
لینک به دیدگاه
شما بعنوان یک فرد تحصیل کرده نظر بدهید فکر کنم بهتر باشه .

من کاری به حرفهای باقیه ندارم یک بار شده اینگونه مسائل و از نظر شخصی خودتون و براساس چیزیهای علمی و بدور از تعصب بررسی کنید و خدائیش به فکر فرو نرفتید که چرا این چنین باید بشه یا شده ؟

لازم نیست جایی هم بیانش کنید فقط در همین حد که چند دقیقه هم ذهنتون از یک دید دیگه به قضیه نگاه کنه کافیه تا ثابت بشه یه فرقی بین شما با باقیه مخلوقات هست .

این قضیه در مورد خیلی از مسائل زندگی میتونه صدق کنه.

خیلی از مسائل مثل اون عکس هست از یکطرف 3 تا چوب هست از یکطرف 4 تا چوب

یا عدد 6 ولاتین که از دوطرف دوتا عدد متفاوت نشون میده .

موفق باشید عزیز:icon_gol:

البته که منم به عنوان یه فرد تحصیل کرده عقاید خودمو دارم که قطعا مختص خودمه و به هیچ عنوان

قصد تحمیلشو ندارم ...

هرچند شخصا هیچ چیزو بدون دلیل و منطق نمیپذیرم و هیچ گونه تعصبی نسبت به این مسایل ندارم.

اما قبل از قبول یه سری مسایل درباره اونا به اندازه نیاز تحقیق کردم و رو هوا نپذیرفتمشون.

عقایدی که شما دارین هم قطعا مختص خود شماست و کاملا شخصی هست و نمیشه به دلیل اینکه

شما مسایلی رو قبول ندارین اونا رو کامل انکار کرد.:icon_gol:

البته فکر کنم بحثامون داره اسپم میشه و از حوصله استارتر محترم خارج...

• Like 3
لینک به دیدگاه
البته که منم به عنوان یه فرد تحصیل کرده عقاید خودمو دارم که قطعا مختص خودمه و به هیچ عنوان

قصد تحمیلشو ندارم ...

هرچند شخصا هیچ چیزو بدون دلیل و منطق نمیپذیرم و هیچ گونه تعصبی نسبت به این مسایل ندارم.

اما قبل از قبول یه سری مسایل درباره اونا به اندازه نیاز تحقیق کردم و رو هوا نپذیرفتمشون.

عقایدی که شما دارین هم قطعا مختص خود شماست و کاملا شخصی هست و نمیشه به دلیل اینکه

شما مسایلی رو قبول ندارین اونا رو کامل انکار کرد.:icon_gol:

البته فکر کنم بحثامون داره اسپم میشه و از حوصله استارتر محترم خارج...

اتفاقا بحث هاتون بسیار عالی است . فقط مشکل ما انسانها اینه که هر عقیده ای که بهش میرسیم یه عنوان شخصی هم چاشنیش میکنیم تا کسی نتونه ایرادشو بگه . همین خصوصیت باعث میشه که انسان نتونه به کمال برسه.

• Like 1
لینک به دیدگاه

#222222]

1436134]اتفاقا بحث هاتون بسیار عالی است . فقط مشکل ما انسانها اینه که هر عقیده ای که بهش میرسیم یه عنوان شخصی هم چاشنیش میکنیم تا کسی نتونه ایرادشو بگه . همین خصوصیت باعث میشه که انسان نتونه به کمال برسه.

متشکرم...

خیر اینطور نیست.خیلی خوبه که شما در بحثها به تفاوت انسان ها با هم توجه کنید شاید عده ای قصدشون از بیان کلمه شخصی ترس از انتقاد باشه اما افراد بسیار دیگه ای هستن که ترسی از انتقاد ندارن و اتفاقا با انتقاد سازنده موافقن.

هرچند من فکر میکنم بیشتر دلیل استفاده از این کلمه متهم نشدن به تحمیل کردن هست.

و قطعا هرکسی دلایل و منطق خودشو داره و طبق اون نظری رو بیان میکنه که خب کاملا مربوط به اون شخصه و دلیل نداره بقیه هم موافق باشن.

دلایل نرسیدن به کمال هم قطعا همین یه مورد نیست و باید بقیه دلایل رو پیدا کرد.

• Like 2
لینک به دیدگاه
#222222]

متشکرم...

خیر اینطور نیست.خیلی خوبه که شما در بحثها به تفاوت انسان ها با هم توجه کنید شاید عده ای قصدشون از بیان کلمه شخصی ترس از انتقاد باشه اما افراد بسیار دیگه ای هستن که ترسی از انتقاد ندارن و اتفاقا با انتقاد سازنده موافقن.

هرچند من فکر میکنم بیشتر دلیل استفاده از این کلمه متهم نشدن به تحمیل کردن هست.

و قطعا هرکسی دلایل و منطق خودشو داره و طبق اون نظری رو بیان میکنه که خب کاملا مربوط به اون شخصه و دلیل نداره بقیه هم موافق باشن.

دلایل نرسیدن به کمال هم قطعا همین یه مورد نیست و باید بقیه دلایل رو پیدا کرد.

حاشیه هایی که مطرح میشه مانع آسیب شناسی موضوع تاپیک شده. اصل موضوع داره فراموش میشه.

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...