Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۳ و اینکه قطعا اگه کسی پایان نامه شو انجام داده باشه و نمره شو گرفته باشه، پایان نامه شو تموم کرده خب یه مثال عملی بزن ببینم میگم علی بالاخره چی شد؟این تاپیکه سرکاری بود یا دوربین مخفی؟ لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۳ میتونم قول بدم در آخر هم هیچ یک از کارا و پیشنهاداتی که گفتیم و انجام نمیدند وکار خوشون رو میکنند مینا خیلی فکر کردم به این حرفت ولی خب به نظرم هرچی بخره،جزو تاپیک هست آخه بچه ها همه چی گفتن لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۳ خیلی هم خوبه و به موقعدوماد دار میشیم آجی کشل اینکه پایان نامه شو انجام داده باشه ملت به فکر خودشونن والا لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۳ خب یه مثال عملی بزن ببینممیگم علی بالاخره چی شد؟این تاپیکه سرکاری بود یا دوربین مخفی؟ هیش کدوم یکیشو گرفتم اون یکی رو گفته یه سه روز صبر کنی مدلای جدید میاریم ملت به فکر خودشونن والا لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۳ میتونم قول بدم در آخر هم هیچ یک از کارا و پیشنهاداتی که گفتیم و انجام نمیدند وکار خوشون رو میکنند اتفاخا قراره دستبند بجیرم:girl_blush2: لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۳ مینا خیلی فکر کردم به این حرفت ولی خب به نظرم هرچی بخره،جزو تاپیک هستآخه بچه ها همه چی گفتن نه خیلی چیزا هستند که جزء تاپیک نیستند لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۳ اتفاخاقراره دستبند بجیرم:girl_blush2: مبارکش باشه لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۳ ببین حنا بهش نگو مستقیما بخرهمیگه شکمویی شما چند تا چیز میخری؟ بله لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۳ اقا پول همشو میزاشتی یه انگشتر طلا میخریدی خوشحال تر میشدا دسبند طلا لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۳ اقا چرا بس میگی صد هزار تومناطلاعات اشتباه میدی چرا طلا سفید بخر لطفا قیمتش همون صد تومن میشد گفتم بهتره اما فقط این نبود به اضافه این یه تعدادی کش و یه گوی جادویی هم هست ببعی هم گذاشتم برا بعد لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۳ طلا صد تومن؟ بعله حالا عکسشو بعد میذارم لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۳ طلا گرمی صد سی تومنهیعنی دستبد یه گرم نیس؟ اولا اون طلای 18 عیاره ثانیا یک گرمه تقریبا لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۳ سفر بهترین کادو هستش ، حالا نمیدونم این مقدار پول شما چقدر میشه ولی یه سفر حتی یه روزه یا اخر هفته میتونه خوشحالش کنه مهم اینه بدونی چه جایی و مکانی رو دوست داره زیارتی ، تاریخی، تفریحی لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۳ سفر بهترین کادو هستش ، حالا نمیدونم این مقدار پول شما چقدر میشه ولی یه سفر حتی یه روزه یا اخر هفته میتونه خوشحالش کنه مهم اینه بدونی چه جایی و مکانی رو دوست داره زیارتی ، تاریخی، تفریحی سفر؟؟؟ با این پول؟؟ سفر اینجا خرجش بالاس کلا ایران یه جوریه که خریدای جانبی از اصل زندگی دوره:icon_pf (34): اتفاقا به نظر خودمم بهترین چیز خوش بودن و با هم بودنه هدیه ای که هیچ وقت از ذهن هیچ کدوممون نمیره اما خب اینم بگم که سفر هم میریم إن شاءالله اما نه الان توی نوامبر که همون مهر ماه خودمون باشه لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۳ شمال؟:gnugghender: دیگه جاشو خدا میدونه لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۳ سفر؟؟؟با این پول؟؟ سفر اینجا خرجش بالاس کلا ایران یه جوریه که خریدای جانبی از اصل زندگی دوره:icon_pf (34): اتفاقا به نظر خودمم بهترین چیز خوش بودن و با هم بودنه هدیه ای که هیچ وقت از ذهن هیچ کدوممون نمیره اما خب اینم بگم که سفر هم میریم إن شاءالله اما نه الان توی نوامبر که همون مهر ماه خودمون باشه شمال؟:gnugghender: من گفتم چون با ماه میلادی گفتید قصد به کشور های خارجی دارید که به میلادی هماهنگ میکنید. خب کادو رو عکسشو بذارید !من که خیل مشتاقم کادوتونو ببینم. لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۳ من گفتم چون با ماه میلادی گفتید قصد به کشور های خارجی دارید که به میلادی هماهنگ میکنید. خب کادو رو عکسشو بذارید !من که خیل مشتاقم کادوتونو ببینم. هنو تکمیل نشده لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۳ بستگی داره با این مقدار شما از کجا خرید کنید... من میگم.. بزار تو پاکت.. خودش به سلیقه خودش بره خرید کنه.. یا یه نیم ست نقره براشون بگیر البته یه مقدار بیشتر میشه... اصلا پوشاک و لباس براشون نگیرید... یه چیزی بگیرید که جاودانه باشه و حتی در زندگی ایندتون یه خاطره برای خودتون و ایشون باقی بمونه.. البته نمیدونم.. 5روز فکر کنم گذشته.... به نظر من تنها سفر نمیتونه هدیه روز تولد باشه.. درکنار سفر باید یه هدیه هم براشون بگیرید.. خوشحال تر میشه.. با روحیات خانومتون باید اشنا باشید.. از نظر ایشون چی براشون ارزش داره... یه سوپرایزم میتونی براشون کنید.. از کوچکترین جعبه کادویی یه هدیه براشون بگیرید قرار بدید داخل جعبه کوچیکه.. تا پنج تا کادووو .. که بزرگترینش.. تو هر چعبه هم. تنقلات مثل پاستیل/مثل شکلات.../مثل گل/ این چیزا رو داخلش بریزید .. مطمئنن خوشحال میشن. لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۳ بستگی داره با این مقدار شما از کجا خرید کنید... من میگم.. بزار تو پاکت.. خودش به سلیقه خودش بره خرید کنه.. یا یه نیم ست نقره براشون بگیر البته یه مقدار بیشتر میشه... اصلا پوشاک و لباس براشون نگیرید... یه چیزی بگیرید که جاودانه باشه و حتی در زندگی ایندتون یه خاطره برای خودتون و ایشون باقی بمونه.. البته نمیدونم.. 5روز فکر کنم گذشته.... به نظر من تنها سفر نمیتونه هدیه روز تولد باشه.. درکنار سفر باید یه هدیه هم براشون بگیرید.. خوشحال تر میشه.. با روحیات خانومتون باید اشنا باشید.. از نظر ایشون چی براشون ارزش داره... یه سوپرایزم میتونی براشون کنید.. از کوچکترین جعبه کادویی یه هدیه براشون بگیرید قرار بدید داخل جعبه کوچیکه.. تا پنج تا کادووو .. که بزرگترینش.. تو هر چعبه هم. تنقلات مثل پاستیل/مثل شکلات.../مثل گل/ این چیزا رو داخلش بریزید .. مطمئنن خوشحال میشن. تقریبا داره تموم میشه یه دو سه روز دیگه عکسشو میذارم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده