pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ اي بابا نميدونم اين مراسم چه بدبختي گريبان گير ما مردا شده!! اگه مراسم نگيري که عروس و خانواده عروسي کلي حرف برات در ميارن که فلاني خسيس بود و .... اگه هم بگيري بايد حسابي بگيري که باز حرف پشت سرت نباشه ولي بازم نميشه اي آقا کلي خرج ميکني و بالا ميري و پايين مياي و با هزار بدبختي و قرض و قوله و.... مراسم آبرو دار ميگيري که يه سري ادم..... بيان يه قري به کمرشون بدن و موقع شام هم حمله کنن به ميز غذا و حسابي بلومبونن! بعدش هم دوباره حرف بسيار است که: دماغ عروس کج بود و داماد کچل بود و ميوه هاشون لک و پيس داشت و غذاشون فلان بود ...... حالا خانوم اقا نظر شما چيه؟؟ عروسي بگيريم ؟؟ نگيريم؟؟ ارزون بگيريم؟؟ تجملي بگيريم؟؟ يا اصلا بريم بميريم!! 18 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ اینکه چجوری بگیری بستگی به وسعت داره ولی یه مثلی هس که میگه اگه با زور قرضو قوله عروسی بگیری دیگه رنگه خندرو نمی بینی!!!:pichak29: خب البته عروس خانومتم باید باهات را بیاد دیگه! 3 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ ّبه عنوان یه دختر که دور و برش بسیااااااااااااااااااااااااار از این مشکلات بوده میگم..... اگه کسی رو پیدا کنم که واقعا میخوام...نه تنها عروسی نمیخوام حتی حاظرم هر جا بگه باهاش زندگی کنم..... (به جز خونه مادر شاااااا) 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ ّبه عنوان یه دختر که دور و برش بسیااااااااااااااااااااااااار از این مشکلات بوده میگم.....اگه کسی رو پیدا کنم که واقعا میخوام...نه تنها عروسی نمیخوام حتی حاظرم هر جا بگه باهاش زندگی کنم..... (به جز خونه مادر شاااااا) کاشکي همه دخترا مثل تو فکر ميکردن (البت اگه شعار نداده باشي) :wubpink: 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ باهات کاملا موافقم غیر خونه مادر شوهر گور بابای ملت و حرفشون ..........طرف طرف باشه مراسم بی مراسم دوتایی پا میشیم میریم دور دنیا صفا سیتی.... نشد همین شمال خودمون ايول شعار لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ اینکه همه دخترا اینجوری فکر نمی کنن معلومه اما اینجور دخترا با این سطح فکری هم به هرکسی بله نمی گن منظور از گفتن این حرفا این نیس که خودمونو ارزون بفروشیم یا خدایی نکرده تو خونه موندیم نه بلکه امثال این جور دخترا با مشکلات جامعه با دک وپزهای تو خالی و اختلافاتی که پشت پرده این مراسمها و ریخت و پاش ها هس آشنان این جور دخترا عروسی می کنن که زندگی کنن نه اینکه واسه حرف ملت عروسی کنن و با حرف ملت زندگی کنن اسایش فکری و روحی خودش و شریک زندگیش مهم ترین چیز براشه حرف بالايي رو پس گرفتم... :rose: 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ درستش اینه که نباید سخت گرفت هر چی راحت تر شروع کنی همون قدر ادامه راه برات آسون تر و البته قشنگ تره.............. 3 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ کلا بی خیال ازدواج شو سوبایلیخ سولطانلیخ:دی 4 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ اینکه همه دخترا اینجوری فکر نمی کنن معلومه اما اینجور دخترا با این سطح فکری هم به هرکسی بله نمی گن منظور از گفتن این حرفا این نیس که خودمونو ارزون بفروشیم یا خدایی نکرده تو خونه موندیم نه بلکه امثال این جور دخترا با مشکلات جامعه با دک وپزهای تو خالی و اختلافاتی که پشت پرده این مراسمها و ریخت و پاش ها هس آشنان این جور دخترا عروسی می کنن که زندگی کنن نه اینکه واسه حرف ملت عروسی کنن و با حرف ملت زندگی کنن اسایش فکری و روحی خودش و شریک زندگیش مهم ترین چیز براشه اره کاملا باهات موافقم....این قدر دورو برم از این جور مراسمااا دیدم....ولی چه فایده...:icon_pf (34):.از هم جدا نشدنااا....ولی هیش کدومشون از وضعیت فعلی راضیه راضی نیستن....:icon_pf (34):یه جورایی میسازن....البته میدونی خوب شاید به نظر من میسازن....اکثرا عادت کردن.ولی من مطمئنم اگه جای اونا بودم اصلا دووم نمی اوردم.... 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ کاشکي همه دخترا مثل تو فکر ميکردن (البت اگه شعار نداده باشي) :wubpink: نه شعار نیست..... اگه تجربه نداشتم میشد گفت :نفس از جای گرم بلند میشه حرفای قشن قشنگ میزنه...... 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ دایی و زن دایی من دکتر مهندس بودن از این حرفا زیاد میزدن که تجملات خوب نیست و ....:banel_smiley_4: عروسی مختصر و مفید گرفتن اما حالا همیشه دعواشونه سر اینکه چرا عروسیمون مثل همه نبود!!!:w16: 4 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ اصولا خرج عروسی یعنی خرج اطینا کردن ! بهترین راهش اینه که تموم فک و فامیل رو دور بزنی، پول عروسی رو هم خرج سفر کنی به ولایت فرنگ جهت تفریح و کسب تجربه برای زندگی کردن ! 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ دایی و زن دایی من دکتر مهندس بودن از این حرفا زیاد میزدن که تجملات خوب نیست و ....:banel_smiley_4:عروسی مختصر و مفید گرفتن اما حالا همیشه دعواشونه سر اینکه چرا عروسیمون مثل همه نبود!!!:w16: حرف منم همينه ديگه! اصولا خرج عروسی یعنی خرج اطینا کردن ! بهترین راهش اینه که تموم فک و فامیل رو دور بزنی، پول عروسی رو هم خرج سفر کنی به ولایت فرنگ جهت تفریح و کسب تجربه برای زندگی کردن ! پيمان جون با عقايدت خيلي حال کردم خيلي به افکار خودم نزديکه... :rose: کارت درسته رفيق 1 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ چه اشکالی داره که یه جشن زیبا بگیریم در حد وسعمون چون این یه شبیه که هیچوقت دیگه تو زندگی آدم تکرار نمیشه اینکه یه عده قر کمر بدن هیچ اشکالی نداره ولی متاسفانه تو ایران تبدیل شده به به رخ کشدین انواع لباسها و فشن مو و جواهرات و انواع غیبتهای بنیان برافکن. اگر میشد یه جشنی گرفت که یه عده بگن و بخندن و تو شادیها سهیم بشن خیلی هم جالبه. این که میگن عروسی نگیرن بعدها بستگی به شریکی که انتخاب کردن داره. اگر کسی باشه که قدر بدونه و با چشم و رو باشه آدم تا پای جون واسش فداکاری میکنه ولی متاسفانه خیلی از آقایون اینجور فداکاریها به چشمشون نمیاد و فکر میکنن حقشون بوده. ممکنه بعدها بگن میخواستی عروسی بگیری مگه کسی جلوت رو گرفته بود اینجاست که دیگه اون خانوم میفهمه واسه یه آدم بی چشم و رو فدا کاری کرده. بنظرم اگه آدم جای حرف نذاره خیلی بهتره 3 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ دایی و زن دایی من دکتر مهندس بودن از این حرفا زیاد میزدن که تجملات خوب نیست و ....:banel_smiley_4:عروسی مختصر و مفید گرفتن اما حالا همیشه دعواشونه سر اینکه چرا عروسیمون مثل همه نبود!!!:w16: پسر خاله من مشهد زندگی میکرد و زنش اصفهان و اینا تو تهران با هم آشنا شدن و ازدواج کردن....و یه راس رفتن سر خونه زندگیشون...... هیچ مشکلی ام ندارن و دارن درس میخونن....جفتشون کار میکنن و تو این مراسما ی خاله زنکیه فامیل خیلی مودبانه عذر خواهی میکنن و شرکت نمیکنن.....:w00: همه که مثه هم نیستن ستاره عزیز.... 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ به نظر من مهمترين شب هر زوجي شب عروسيشونه كه واسه هميشه براشون خاطره ميشه ، پس بايد به بهترين نحو ممكن انجام بشه هرچقدرم هزينه بكنن مي ارزه ! كسي هم كه پول نداره بيخود ميكنه ميره زن بگيره ! :167: البته بشخصه با ازدواج كاملا" مخالفم ! :icon_pf (95): 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ عزیز مطمئن باش اگه به خودشون بود هیچوخت اختلاف نداشتن این عوامل بیرونیه که بین زن و مرد اختلاف میندازه آخه بعدش عروسی اون داییم بود...خدامیدونه چه عروسی گرفتن و چقدر خرج کردن!!!:w00:(از این زن داییم بدم میاد:w00:)...بعدش زن دایی مهندس جونم (که خیلی دوسش دارم:icon_gol:)میگفت چرا مال من اونجوری نبو،داییم هم میگفت خودتونم نخواستین و دیگه از این خاله زنک بازیا!!!! 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ چه اشکالی داره که یه جشن زیبا بگیریم در حد وسعمون چون این یه شبیه که هیچوقت دیگه تو زندگی آدم تکرار نمیشه اینکه یه عده قر کمر بدن هیچ اشکالی نداره ولی متاسفانه تو ایران تبدیل شده به به رخ کشدین انواع لباسها و فشن مو و جواهرات و انواع غیبتهای بنیان برافکن. اگر میشد یه جشنی گرفت که یه عده بگن و بخندن و تو شادیها سهیم بشن خیلی هم جالبه. این که میگن عروسی نگیرن بعدها بستگی به شریکی که انتخاب کردن داره. اگر کسی باشه که قدر بدونه و با چشم و رو باشه آدم تا پای جون واسش فداکاری میکنه ولی متاسفانه خیلی از آقایون اینجور فداکاریها به چشمشون نمیاد و فکر میکنن حقشون بوده. ممکنه بعدها بگن میخواستی عروسی بگیری مگه کسی جلوت رو گرفته بود اینجاست که دیگه اون خانوم میفهمه واسه یه آدم بی چشم و رو فدا کاری کرده. بنظرم اگه آدم جای حرف نذاره خیلی بهتره مشکل من قر کمر نبود! مشکل همون حرف و حديثاي بعدشه!! در ضمن کاشکي يه مقدار از مردها هم طرفداري ميکردي ثواب داشت! 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ ببین فرناز همین حرفاس که دهن ادمو کج می کنه .... والا بهت قول میدم اگه این فرهنگ مراسم نگرفتن از همین طبقه بالایی جامعه شروع بشه فوری بقیه اونو به عنوان یه ارزش تلقی می کنن و ترویجش میدن اتفاقا خودم این ریخت و پاش ها رو بیشتر تو طبقه ضعیف دیدم که بعدش به چه مصیبتی افتاده درحالی که افرادی رو هم سراغ دارم خیلی هم پولدار بودن اما دور مراسم انچنانی رو خط زدن رفت یه ماه سفر اروپا .... بعد اومدنم یه مراسم تو یه رستوران بالاشهر با 50 - 60 نفر از اعضای فامیل نزدیک رفتن سر خونه زندگیشون بخوایم میشه سارا ميگم يه تاپيک فرهنگ سازي ازدواج بزن! من حمايتت ميکنم لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ مشکل من قر کمر نبود! مشکل همون حرف و حديثاي بعدشه!! در ضمن کاشکي يه مقدار از مردها هم طرفداري ميکردي ثواب داشت! آخه حامد جان خانوما اوایل ازدواج خیلی احساساتی هستن و دلشون میخواد خیلی از خودگذشتگی کنن. ولی اون حرف و حدیثایی که گفتی بعد از ازدواج رو بذار بهت بگم. خیلی بستگی به اون دو زوجی داره که قراره با هم زندگی کنن. اگر کوچیکترین اجازۀ دخالت دو طرف رو به زندگیشون بدن یا کوچیکترین درد دل چه زن چه مرد بخواد بغیر از زیر سقف مشترک داشته باشن شروع رخنه در زندگی خواهد بود بهترین راه اینه که یه مدت مثلا شیش ماه قطع ارتباط کنن. نه اینکه قهر کنن. مثلا کار و درس رو بهونه کنن و نذارن که رفت و آمد به خونشون زیاد باشه. اگر هم دلشون واسه خانوادشون تنگ شد یه سر برن و برگردن و هیچ حرفی از زندگی مشترک نزنن. این جو حاکم بر فرهنگ و سنت ایرانیها که دلشون میخواد از هر چی سر در بیارن ممکنه به بدبختیه زندگی نوپای دو تا جوون ختم بشه. هی میخوان تجربه هاشون رو به اون بنده خداها القا کنن. زمینۀ هزار شک و تردید رو تو دلشون درست میکنن. یکی این یکی اینکه میخوان گربه دم حجله بکشن. این بدترین تبری هست که به ریشۀ سست یه زندگی تازه میشه زد بعد اینکه از آدمهایی که خودشون تو زندگیشون مشکل دارن بخوان الگو بگیرن یا با یه غیر متخصص بخوان مشورت کنن. بنظرم خیلی از موارد تو اختلافهای زناشویی هست که به جشن و حرف و حدیثهای بعد اون ربطی نداره. البته نقش آقایون خیلی موثره چون وقتی زیاد به حرف و حدیثها اهمیت نده خانوم هم کم کم یاد میگیره که اهمیت نده و بی خیال باشه چون خانومها حساستر هستن ممکنه بیشتر جوش بخورن ، آروم کردن اونها توسط همسرشون نقش بسزایی در ایجاد یک صمیمیت زیبا بدو ازدواج داره. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده