Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ ساراااااااااااا آقا پایه ایی باهم آیا؟ 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ منم میگم این هانیه رو از مسئول مسابقات بردارین، اسمش روش هست دیگه : نات فوند ، یعنی کسی که نمیتونه برای کس دیگه یار پیدا کنه برای همین نمیتونه زیاد گروه تشکیل بده منو کسی جایی نذاشته که بخواد برداره تو چرا اسمتو نمیذاری سوسانو؟؟ آخه کوه نمک داشت 1 لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ منو کسی جایی نذاشته که بخواد بردارهتو چرا اسمتو نمیذاری سوسانو؟؟ آخه کوه نمک داشت نمیشه بزارم اصغر اقا؟ اسم بقالی سرمحلمون، اخه اونم تو مغازش کلی خیار شور داره باشه مشکلی نیست شما یار ما رو جور کن به بچه ها میگم کار به کار ریاست و موقعیت شما نداشته باشن لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ :gnugghender: من اومدم :gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
nazanin abedini 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ سلام دوست عزیز.ممنون از مسابقه خوبی که طراحی کردی.بالاخره یه ذره از وقت تابستونمون پر میشه.من عاشق این جور مسابقه ها هستم.خواستم بگم من و koroshe-hakhamanesh با هم همگروه هستیم 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ سلام دوست عزیز.ممنون از مسابقه خوبی که طراحی کردی.بالاخره یه ذره از وقت تابستونمون پر میشه.من عاشق این جور مسابقه ها هستم.خواستم بگم من و koroshe-hakhamanesh با هم همگروه هستیم سلام، خواهش میکنم خیلی عالی کی سرگروه میشه؟ 2 لینک به دیدگاه
nazanin abedini 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ سلام، خواهش میکنم خیلی عالی کی سرگروه میشه؟ اقا کوروش سرگروه باشه بهتره.ایشون تجربشون بیشتره 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ خب همگی از الان حذف شده بحساب میان بهتره گروه هاتون رو از الان متفرق کنید 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ اقا کوروش سرگروه باشه بهتره.ایشون تجربشون بیشتره ثبت شد 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ اصلا ابهت گروه رو ببین چقدر طولانی نوشته شده :Ghelyon: 2 لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ اصلا ابهت گروه رو ببین چقدر طولانی نوشته شده :Ghelyon: داداش اگه قدرت به طولانی بودن اسم بود الان باید تیم ترینیداد و توباگو ، هر سال قهرمان جام جهانی میشد شما هم اسم تیمتون مثل همون ترینیداد و توباگو هست که حتی به جام جهانی هم راه پیدا نمیکنه چه برسه به قهرمانی 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ تا حالا 3 نفر اومدن گفتم ما سال قبل اول شدیم من و فرنوش هم تیمی بودیما لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ داداش اگه قدرت به طولانی بودن اسم بود الان باید تیم ترینیداد و توباگو ، هر سال قهرمان جام جهانی میشد شما هم اسم تیمتون مثل همون ترینیداد و توباگو هست که حتی به جام جهانی هم راه پیدا نمیکنه چه برسه به قهرمانی تو اول تکلیف جنسیتت رو مشخص کن تو اون تاپیک که در رفتی نگفتی بعدشم هرکه با کوروش در افتد ور افتد لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ به جای اینکه دنبا کروموزومت باشی جواب منو بده صدات کردممممممممممممممم.... سارا آقای محترمsara068 با شماااااااام...میشی هم گروه آیا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ به جای اینکه دنبا کروموزومت باشی جواب منو بده صدات کردممممممممممممممم.... سارا آقای محترمsara068 با شماااااااام...میشی هم گروه آیا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ok.lets go:ws3: بچه ها این هم تیمی ما چون خارج زندگی میکنه مجبورم باهش انگلیسی حرف بزنم ، مجبورم hey jijo , im the head of our team , any thing that i say you must follow it, do you understand??? ببخشید بچه ها ، مجبور بودم همین اول یک سری خط و نشون براش بکشم ، بهرحال اینها اصول تیم داری هست که شما ها زیاد سر در نمیارین 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ ok.lets go:ws3: بچه ها این هم تیمی ما چون خارج زندگی میکنه مجبورم باهش انگلیسی حرف بزنم ، مجبورم hey jijo , im the head of our team , any thing that i say you must follow it, do you understand??? ببخشید بچه ها ، مجبور بودم همین اول یک سری خط و نشون براش بکشم ، بهرحال اینها اصول تیم داری هست که شما ها زیاد سر در نمیارین من دارم واس شما که...سارا جون عزیزم ... سارا جون اون یه مشکل بود که حل نشد...آبروی منو نبر... دارم واست نمکدون... 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ خب خب خب... ببنید اینجا چه خبره... بدون حرف پیش رتبه اول متعلق به گروه خوش فکره حاضرم با هر کی خواست شرط ببندم 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۳ اقا اگه میشه در اسرع وقت گروه ما رو منحل کنید ، این هم تیمی ما مونث هست ، من مذکرم ، یکسره داره جون جون میگنه ، من حواسم پرت میشه گروه به فسق و فجور کشیده میشه با تشکر از مسئولین دلسوز این دوره از مسابقات دوستان شوخی میکنه این ساراجون...ایشون نیز مونث هستند... شماها بالاخره تصمیمتون چی شد؟هرچند من به هویت این سارا خانم مشکوکم خب خب خب... ببنید اینجا چه خبره... بدون حرف پیش رتبه اول متعلق به گروه خوش فکره حاضرم با هر کی خواست شرط ببندم میلاتی با 6تا چراغ روشن اومده 3 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۳ خب خب خب... ببنید اینجا چه خبره... بدون حرف پیش رتبه اول متعلق به گروه خوش فکره حاضرم با هر کی خواست شرط ببندم رتبه اول قبلا رزرو شده برای ما.... شما برید دنبال بقیه رتبه ها.... 4 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۳ رتبه اول قبلا رزرو شده برای ما....شما برید دنبال بقیه رتبه ها.... اتنا...بیخیال مثل قضیه اسپانیا میشه ها 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده