not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ اونی که دارم و زیاده فسفره باجی استفاده کن حیفه 1 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ ما فکر کردیم الان نوبت شماست فکر کنید حاجی من دوس دارم فینال بهتون بخورم که با افتخار حذف شید....خانم not found سریع شیوه بازی رو تغییر بده.... من میخوام حذفی باشه ......سریع رسیدگی کنید!!!! چه حاجی بازاری شده این صفحه!!! حاجی کجایی؟؟؟؟؟؟خودتو برسون یه گروه جرات کرده برا ما کری بخونه..... 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ این دوستان همگروه ندارن: ENG.SAHAND ,koroshe_Hakhamanesh sara068 میلاد jijo 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ نمیدونم کسی یارای مقابله با منو داره یا نه:ws38: 2 لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۳ والا ما تو این سایت از حیث یار شانس نیاوردیم ، نه از اون تاپیکی که میخواستن به ما زن بدن که مرغ هم ندادن به ما ، نه از این تاپیک که میخوایم فعالیت علمی کنیم هیچکی یار ما نمیشه ، کلا این سایت به درد فعالیتهای تک نفره مثل منچ مارپله ، پینگ پنگ و این چیزها میحوره نه کارهای تیمی 4 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ والا ما تو این سایت از حیث یار شانس نیاوردیم ، نه از اون تاپیکی که میخواستن به ما زن بدن که مرغ هم ندادن به ما ، نه از این تاپیک که میخوایم فعالیت علمی کنیم هیچکی یار ما نمیشه ، کلا این سایت به درد فعالیتهای تک نفره مثل منچ مارپله ، پینگ پنگ و این چیزها میحوره نه کارهای تیمی تک که بیشتر حال میده دس کم اگه ببازی میگن تک بود دونفر باشی میگن دو کیلو فسفر نتونستن هیچ........ 2 لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ تک که بیشتر حال میده دس کم اگه ببازی میگن تک بود دونفر باشی میگن دو کیلو فسفر نتونستن هیچ........ خب وقتی دو نغر باشی بگن دو کیلو فسفر وقتی هم تک ببازی میگن یک کیلو فسفر ، مگه اینکه خودت کلا فسفر نداشته باشی فقط قرار باشه یارت فسفر بیاره وسط 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ خب وقتی دو نغر باشی بگن دو کیلو فسفر وقتی هم تک ببازی میگن یک کیلو فسفر ، مگه اینکه خودت کلا فسفر نداشته باشی فقط قرار باشه یارت فسفر بیاره وسط خب باز وزن 1کیلو کمتره اما دوکیلو ضایع اس والا 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ والا ما تو این سایت از حیث یار شانس نیاوردیم ، نه از اون تاپیکی که میخواستن به ما زن بدن که مرغ هم ندادن به ما ، نه از این تاپیک که میخوایم فعالیت علمی کنیم هیچکی یار ما نمیشه ، کلا این سایت به درد فعالیتهای تک نفره مثل منچ مارپله ، پینگ پنگ و این چیزها میحوره نه کارهای تیمی قانون بازی که تیمیه شما به منچ عادت داری میگی تک نفره 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ تک که بیشتر حال میده دس کم اگه ببازی میگن تک بود دونفر باشی میگن دو کیلو فسفر نتونستن هیچ........ پس قضیه اینه؟ 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ پس قضیه اینه؟ نه قضیه اینه که من اعتماد به سقفم زیاده تنهایی همه رو حرفیم 3 لینک به دیدگاه
asiabadboy 510 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ میم شیمی جای من و شما هست در حال حاضر ، بزرگترین نگرانی زندگیم همینه .... 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ سلام...ممنونم از دعوت... منم هستم...NOt جان باهرکی خواستی منم بنداز تو گروهش.. فسفرمم یه مدت کمه...اول گفته باشم... 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ در حال حاضر ، بزرگترین نگرانی زندگیم همینه .... میـــــــــــم شیمیییییییییییی؟؟ سلام...ممنونم از دعوت... منم هستم...NOt جان باهرکی خواستی منم بنداز تو گروهش.. فسفرمم یه مدت کمه...اول گفته باشم... سلام خوش اومدی هرکدوم از دوستات که میخواید هم گروه شید رو بگید اسمتون رو بنویسم. انتخاب همگروه با خود شماست 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ من دوس دارم فینال بهتون بخورم که با افتخار حذف شید....خانم not found سریع شیوه بازی رو تغییر بده....من میخوام حذفی باشه ......سریع رسیدگی کنید!!!! چه حاجی بازاری شده این صفحه!!! حاجی کجایی؟؟؟؟؟؟خودتو برسون یه گروه جرات کرده برا ما کری بخونه..... من همین االان بی مسابقه شمارو حذف میکنم جرات؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟حاجی با حفظ احترام خودتون عقب نشینی کنید 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ سلام خوش اومدی هرکدوم از دوستات که میخواید هم گروه شید رو بگید اسمتون رو بنویسم. انتخاب همگروه با خود شماست من که نمیدونم کیا هستن کیا گروه دارن کیاتنهان... 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ باز چه خبره؟ هانیه 5تا گروه تشکیل دادیا کشتی خودتو 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ این دوستان همگروه ندارن: ENG.SAHAND ,koroshe_Hakhamanesh sara068 میلاد jijo 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ من همین االان بی مسابقه شمارو حذف میکنمجرات؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟حاجی با حفظ احترام خودتون عقب نشینی کنید بهت میبالم فریماه سلام خوش اومدیهرکدوم از دوستات که میخواید هم گروه شید رو بگید اسمتون رو بنویسم. انتخاب همگروه با خود شماست من که نمیدونم کیا هستن کیا گروه دارن کیاتنهان... تو این پست بالایی گذاشتم، زودی باش:hapydancsmil: باز چه خبره؟ هانیه 5تا گروه تشکیل دادیا کشتی خودتو 5تا کمه، بیشترم میشه 4 لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ باز چه خبره؟ هانیه 5تا گروه تشکیل دادیا کشتی خودتو منم میگم این هانیه رو از مسئول مسابقات بردارین، اسمش روش هست دیگه : نات فوند ، یعنی کسی که نمیتونه برای کس دیگه یار پیدا کنه برای همین نمیتونه زیاد گروه تشکیل بده 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده