Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ :obm:منم کشیدم کنار باباییییی...این بود آرمانهای ما// من برات رد کارپت و مدال آماده کردم کجا میکشی کنار؟؟:icon_pf (34): گندم کجا میری بابا هانیه یادش رفته بنویسه میدونم خانومی شوخی کردم..آخه حسش نیست دنبال هم گروه بگردم 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ باباییییی...این بود آرمانهای ما//من برات رد کارپت و مدال آماده کردم کجا میکشی کنار؟؟:icon_pf (34): میدونم خانومی شوخی کردم..آخه حسش نیست دنبال هم گروه بگردم به خاطر شما:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ به خاطر شما:5c6ipag2mnshmsf5ju3 خب من گروه ندارم...اومدم اینجا واسه حمایت شما و آرتاش و آتنا بیشتر جنبه تفریحی داره این حضورم 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ ببازیم ناراحت نمی شین ؟ بابای من عمرا ببازه هر کی ام بخواد گوی سبقت رو بدزده دادگاهیش میکنم:spiteful: 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ هانی جان ممنون که اسم منم نوشتی جزو اونایی که هم گروه ندارن ولی در کل دیگه بیخیال من به نفع همه،نیومده کنار میکشم دوستان موفق باشین کو؟؟ نوشتم که! گندم کجا میری بابا هانیه یادش رفته بنویسه یادم نرفته نوشتم بچه ها ببخشید باور کنید حواسم نبوده:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ کو؟؟ نوشتم که! یادم نرفته نوشتم بچه ها ببخشید باور کنید حواسم نبوده:icon_pf (34): د نه د خودم دیدم عزیزم میدونم..خودتو ناراحت نکن خواستم اذیتت کنم 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ د نه د خودم دیدم عزیزم میدونم..خودتو ناراحت نکن خواستم اذیتت کنم چی دیدی؟ کجا دیدی؟ نه دیگه. نوشتم. میمونی تا آخرش مث یه مرررد مبارزه میکنی من بهت می بالم 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ چی دیدی؟ کجا دیدی؟نه دیگه. نوشتم. میمونی تا آخرش مث یه مرررد مبارزه میکنی من بهت می بالم وظیفتونه ببالین 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ وظیفتونه ببالین نه دیگه!! به شما و میلاد نمیبالم 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ نه دیگه!! به شما و میلاد نمیبالم میشماری آخر پاییز 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ چی دیدی؟ کجا دیدی؟نه دیگه. نوشتم. میمونی تا آخرش مث یه مرررد مبارزه میکنی من بهت می بالم همون پست زیبارو باشه دیگه به عخش خودت می مونم...فدایی داری وظیفتونه ببالین :ws28: 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ میشماری آخر پاییز نذاشتی حرفمو تموم کنم. به شما افتخار میکنم همون پست زیبارو باشه دیگه به عخش خودت می مونم...فدایی داری مخلصیم 3 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ مجری محترم ما سر خورده شدیم یه کم از گروه ما هم تعریف کن..... دیگه فامیل بازی تا کی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آقا سهندینا خانوادگی شرکت کردن که برنده شن!!!!! من اعتراض دارم!!! 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ مجری محترم ما سر خورده شدیم یه کم از گروه ما هم تعریف کن.....دیگه فامیل بازی تا کی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آقا سهندینا خانوادگی شرکت کردن که برنده شن!!!!! من اعتراض دارم!!! معترضین به جایگاه جهت رسیدگی حاضر شوند 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ مجری محترم ما سر خورده شدیم یه کم از گروه ما هم تعریف کن.....دیگه فامیل بازی تا کی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آقا سهندینا خانوادگی شرکت کردن که برنده شن!!!!! من اعتراض دارم!!! من به تیم شما ایمان قلبی دارم 3 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ معترضین به جایگاه جهت رسیدگی حاضر شوند ای بابا!!! باز این گندم خانم اومد....... بابا علم باید در راه خدا باشه....نه این که شما تا تقّی به توقّی میخوره منو دادگاهی میکنید!! از آه مظلوم بترسید!!!! 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ ای بابا!!! باز این گندم خانم اومد....... بابا علم باید در راه خدا باشه....نه این که شما تا تقّی به توقّی میخوره منو دادگاهی میکنید!! از آه مظلوم بترسید!!!! من داشتم میرفتم دوستان گفتن بمونم دادگاهی نکردم که گفتم اعتراضتو بگو بهش رسیدگی کنم خیلی مظلومین انصافا دلم کباب شد 3 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ من به تیم شما ایمان قلبی دارم آفری خانم مجری.....احسنت......چه قدر این جمله رو خالصانه گفتید مدال رو بدید لطفا:5c6ipag2mnshmsf5ju3 من داشتم میرفتم دوستان گفتن بمونم دادگاهی نکردم که گفتم اعتراضتو بگو بهش رسیدگی کنم خیلی مظلومین انصافا دلم کباب شد نه اتفاقا باشید!!!!!ا اینجا عوض همشو یه جا در میارم:gnugghender: جدا دادگاهی نکردید؟؟؟؟پس پس منظورتون از جایگاه پمپ بنزین بود؟؟؟؟؟؟ من دلم به حال موکل های شما کبابه...اگه تبرئه هم باشن خود شما میفرسیدش بالای دار 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ نه اتفاقا باشید!!!!!ا اینجا عوض همشو یه جا در میارم:gnugghender: جدا دادگاهی نکردید؟؟؟؟پس پس منظورتون از جایگاه پمپ بنزین بود؟؟؟؟؟؟ من دلم به حال موکل های شما کبابه...اگه تبرئه هم باشن خود شما میفرسیدش بالای دار عمراااااااااااا...چنان تلافی ای نشونت بدم دیگه یاد کل کل با من نیوفتین جایگاه توضیح جهت رسیدگی شما اون موکلو نیشانم بده..خودم میدونم چجوری تبرئه ش کنم که بیاد براتون تعریف کنه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده