Yaser.C 5059 ارسال شده در 2 مهر، 2014 ما فکر کردیم الان نوبت شماست فکر کنید حاجی من دوس دارم فینال بهتون بخورم که با افتخار حذف شید....خانم not found سریع شیوه بازی رو تغییر بده.... من میخوام حذفی باشه ......سریع رسیدگی کنید!!!! چه حاجی بازاری شده این صفحه!!! حاجی کجایی؟؟؟؟؟؟خودتو برسون یه گروه جرات کرده برا ما کری بخونه..... 4
not found 16275 مالک ارسال شده در 2 مهر، 2014 این دوستان همگروه ندارن: ENG.SAHAND ,koroshe_Hakhamanesh sara068 میلاد jijo 3
استرالیا 2015 1460 ارسال شده در 2 مهر، 2014 والا ما تو این سایت از حیث یار شانس نیاوردیم ، نه از اون تاپیکی که میخواستن به ما زن بدن که مرغ هم ندادن به ما ، نه از این تاپیک که میخوایم فعالیت علمی کنیم هیچکی یار ما نمیشه ، کلا این سایت به درد فعالیتهای تک نفره مثل منچ مارپله ، پینگ پنگ و این چیزها میحوره نه کارهای تیمی 4
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 2 مهر، 2014 والا ما تو این سایت از حیث یار شانس نیاوردیم ، نه از اون تاپیکی که میخواستن به ما زن بدن که مرغ هم ندادن به ما ، نه از این تاپیک که میخوایم فعالیت علمی کنیم هیچکی یار ما نمیشه ، کلا این سایت به درد فعالیتهای تک نفره مثل منچ مارپله ، پینگ پنگ و این چیزها میحوره نه کارهای تیمی تک که بیشتر حال میده دس کم اگه ببازی میگن تک بود دونفر باشی میگن دو کیلو فسفر نتونستن هیچ........ 2
استرالیا 2015 1460 ارسال شده در 2 مهر، 2014 تک که بیشتر حال میده دس کم اگه ببازی میگن تک بود دونفر باشی میگن دو کیلو فسفر نتونستن هیچ........ خب وقتی دو نغر باشی بگن دو کیلو فسفر وقتی هم تک ببازی میگن یک کیلو فسفر ، مگه اینکه خودت کلا فسفر نداشته باشی فقط قرار باشه یارت فسفر بیاره وسط 3
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 2 مهر، 2014 خب وقتی دو نغر باشی بگن دو کیلو فسفر وقتی هم تک ببازی میگن یک کیلو فسفر ، مگه اینکه خودت کلا فسفر نداشته باشی فقط قرار باشه یارت فسفر بیاره وسط خب باز وزن 1کیلو کمتره اما دوکیلو ضایع اس والا 2
not found 16275 مالک ارسال شده در 2 مهر، 2014 والا ما تو این سایت از حیث یار شانس نیاوردیم ، نه از اون تاپیکی که میخواستن به ما زن بدن که مرغ هم ندادن به ما ، نه از این تاپیک که میخوایم فعالیت علمی کنیم هیچکی یار ما نمیشه ، کلا این سایت به درد فعالیتهای تک نفره مثل منچ مارپله ، پینگ پنگ و این چیزها میحوره نه کارهای تیمی قانون بازی که تیمیه شما به منچ عادت داری میگی تک نفره 2
not found 16275 مالک ارسال شده در 2 مهر، 2014 تک که بیشتر حال میده دس کم اگه ببازی میگن تک بود دونفر باشی میگن دو کیلو فسفر نتونستن هیچ........ پس قضیه اینه؟ 3
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 2 مهر، 2014 پس قضیه اینه؟ نه قضیه اینه که من اعتماد به سقفم زیاده تنهایی همه رو حرفیم 3
asiabadboy 510 ارسال شده در 3 مهر، 2014 میم شیمی جای من و شما هست در حال حاضر ، بزرگترین نگرانی زندگیم همینه .... 3
Tamana73 28835 ارسال شده در 3 مهر، 2014 سلام...ممنونم از دعوت... منم هستم...NOt جان باهرکی خواستی منم بنداز تو گروهش.. فسفرمم یه مدت کمه...اول گفته باشم... 3
not found 16275 مالک ارسال شده در 3 مهر، 2014 در حال حاضر ، بزرگترین نگرانی زندگیم همینه .... میـــــــــــم شیمیییییییییییی؟؟ سلام...ممنونم از دعوت... منم هستم...NOt جان باهرکی خواستی منم بنداز تو گروهش.. فسفرمم یه مدت کمه...اول گفته باشم... سلام خوش اومدی هرکدوم از دوستات که میخواید هم گروه شید رو بگید اسمتون رو بنویسم. انتخاب همگروه با خود شماست 4
آرتاش 33340 ارسال شده در 3 مهر، 2014 من دوس دارم فینال بهتون بخورم که با افتخار حذف شید....خانم not found سریع شیوه بازی رو تغییر بده....من میخوام حذفی باشه ......سریع رسیدگی کنید!!!! چه حاجی بازاری شده این صفحه!!! حاجی کجایی؟؟؟؟؟؟خودتو برسون یه گروه جرات کرده برا ما کری بخونه..... من همین االان بی مسابقه شمارو حذف میکنم جرات؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟حاجی با حفظ احترام خودتون عقب نشینی کنید 4
Tamana73 28835 ارسال شده در 3 مهر، 2014 سلام خوش اومدی هرکدوم از دوستات که میخواید هم گروه شید رو بگید اسمتون رو بنویسم. انتخاب همگروه با خود شماست من که نمیدونم کیا هستن کیا گروه دارن کیاتنهان... 1
not found 16275 مالک ارسال شده در 3 مهر، 2014 این دوستان همگروه ندارن: ENG.SAHAND ,koroshe_Hakhamanesh sara068 میلاد jijo 2
not found 16275 مالک ارسال شده در 3 مهر، 2014 من همین االان بی مسابقه شمارو حذف میکنمجرات؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟حاجی با حفظ احترام خودتون عقب نشینی کنید بهت میبالم فریماه سلام خوش اومدیهرکدوم از دوستات که میخواید هم گروه شید رو بگید اسمتون رو بنویسم. انتخاب همگروه با خود شماست من که نمیدونم کیا هستن کیا گروه دارن کیاتنهان... تو این پست بالایی گذاشتم، زودی باش:hapydancsmil: باز چه خبره؟ هانیه 5تا گروه تشکیل دادیا کشتی خودتو 5تا کمه، بیشترم میشه 4
استرالیا 2015 1460 ارسال شده در 3 مهر، 2014 باز چه خبره؟ هانیه 5تا گروه تشکیل دادیا کشتی خودتو منم میگم این هانیه رو از مسئول مسابقات بردارین، اسمش روش هست دیگه : نات فوند ، یعنی کسی که نمیتونه برای کس دیگه یار پیدا کنه برای همین نمیتونه زیاد گروه تشکیل بده 1
ارسال های توصیه شده