رفتن به مطلب

اگر تو ایران جنگ بشه چی کار میکنی؟

danielo

اگر به ایران حمله بشه چکار میکنی؟؟؟  

90 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. اگر به ایران حمله بشه چکار میکنی؟؟؟

• 43
    • 31
    • 10
    • 6

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 180
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

به خاطر امتحانات میریم تو ترک.تاپیک های خشن و جنگی میزنیم که حواسمون ازش پرت بشه :ws3:

ولی باز من را یاد این اب شنگولی میندازید.:icon_pf (34):

:Ghelyon:

بیاااااااااااااااا با ما!!!!

آفرین همین طور قرش بدی کل دشمن مبهوت میشه و سربازان خودی نفلشون میکنن:ws3:

تازه این یه چشمه اش بود!!! :ws31:

• Like 2
لینک به دیدگاه

من بین گزینه 2 و 4 شک دارم

یعنی خودم گزینه 3 رو دوس دارما

ولی امکانش نیست

همون گزینه 2 خوبه

به ما چه

مگه وقتی نفت میشه 80 دلار به ما ربطی داره؟:ws52:

چماق به دستا برن بجنگن ما هم دعاشون میکنیم (اینا رو نه ها...اونا رو:icon_redface:)

• Like 12
لینک به دیدگاه
منظور من حمله یک کشور با هدف استعماری مثل حمله صدام نیست.

مثلا سازمان بین الملل به این نتیجه برسه که باید به ایران حمله کنه و هدفش نابودی این

رژیم باشه .

در اینصورت شما چکار میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اولاً سازمان ملل غلط ميكند چنيين تصميمي بگيرد

دوماً سازمان ملل در اختيار امريكا ونظام قدرت است پس تصميم اين سازمان به پشيزي ارزش ندارد

سوماً همانطور كه گذشتگان وياران قبل از ما كردند ما نيز چنين خواهيم كرد .گردن متجاوز را مي شكنيم :167::167::167:

• Like 1
لینک به دیدگاه

دوماً سازمان ملل در اختيار امريكا ونظام قدرت است پس تصميم اين سازمان به پشيزي ارزش ندارد

سوماً همانطور كه گذشتگان وياران قبل از ما كردند ما نيز چنين خواهيم كرد .گردن متجاوز را مي شكنيم :167::167::167:

باریک ا.....:banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه

جان من بگو که بیتاب واقعی نیستی.

• Like 1
لینک به دیدگاه
گزینه ها تکمیل نیست

می بایست نظر کسایی که در خارج از کشور هم هستند می پرسیدید

ولی من خودم نظرم اینه که باید جنگید و از هر وجب خاک وطن دفاع کرد

مرسی آرام جان:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه

خوب عرض شود که چو ایران اسلامی مباد........:icon_pf (34): جهان و هر آنچه در آن است مباد..........

:w16:

میرم حتماً ان شاء الله...... :w16:

عرض شود که سازمان ملل متحد نه :ws46: و سازمان صهیونیزم جهانی این اسم اصلیشه....... :w16:

اینها که اینها هستند هزاران سال و قرن و سال نوری هم که بگذرد به گفته امام راحل هیچ غلطی نمیتوانند بکنند.... :a030:

خوش به حال من میشه. مثل محل خدمتم که استاد تیراندازی با ژ-3 بودم توی جنگ در خدمت متجاوزان خواهم بود به این صورت که برای هر کدام تنها یک تیر و آن هم میان 2 ابروشون....... :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

خوش به حال من میشه. مثل محل خدمتم که استاد تیراندازی با ژ-3 بودم توی جنگ در خدمت متجاوزان خواهم بود به این صورت که برای هر کدام تنها یک تیر و آن هم میان 2 ابروشون....... :ws3:

برا من که سربازی نرفتم, کلاس میذاری اون موقع تا یاد بگیرم چیجوری بزنم وسط ابروی دشمن متجاوز؟ hanghead.gif

• Like 1
لینک به دیدگاه
یهنی منم بجنگم:w127:

البته اگه شمشیربازی بود همه رو حریف بودم:ws3:

حالا چرا جنگ بهتره به فکر راهکارهای صلح امیز باشیم:banel_smiley_4:

وقتي دشمن غافلگير ونامردانه وظالمانه حمله كند ، ديگر نمي شود دم از صلح وسخن از آشتي زد :167:

• Like 1
لینک به دیدگاه
ولي در عوض ؛ پشت جبهه را گرم نگه ميدارد ودلگرمي براي رزمندگان ايجاد ميكند :icon_gol:

خوش اومدی بیتاب,اینجا بی تو صفایی نداره:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...