رفتن به مطلب

اگر تو ایران جنگ بشه چی کار میکنی؟

اگر به ایران حمله بشه چکار میکنی؟؟؟  

90 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. اگر به ایران حمله بشه چکار میکنی؟؟؟

• 43
    • 31
    • 10
    • 6

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

اگه بزارم برم از كشورم دفاع ميكنم

• Like 1
ارسال شده در

یه عده هستن که تو این کشور یه قسمتیای خوبش بنامشونه ...........بنده نمی تونم برم از مال و ثروت اونا دفاع کنم 2 میلیارد پول نقد یه زمین هزار متری جای خوب تهران یا اصفهان بهم بدن اونوقت منم از این کشور سهمی دارم که بخوام ازش دفاع کنم...................وگرنه برام فرقی نمیکنه.............این خاک مال ما نیست مال کساییه که سند خاک بنامشون زده شده خودشونم برن دفاع کنن..............

• Like 3
ارسال شده در
یه عده هستن که تو این کشور یه قسمتیای خوبش بنامشونه ...........بنده نمی تونم برم از مال و ثروت اونا دفاع کنم 2 میلیارد پول نقد یه زمین هزار متری جای خوب تهران یا اصفهان بهم بدن اونوقت منم از این کشور سهمی دارم که بخوام ازش دفاع کنم...................وگرنه برام فرقی نمیکنه.............این خاک مال ما نیست مال کساییه که سند خاک بنامشون زده شده خودشونم برن دفاع کنن..............

آره

همونایی که تمام منابع عمومی مثل ساحل دریاها رو سند زدن

همونایی زمینها رو مثل چلوکباب میخورن و یه آبم روش عمرا جنگ بکن نیستن. ولی خوب بلدن چجوری بدبخت بیچاره ها رو قانع کنن از منافع اونا دفاع کنن

• Like 3
ارسال شده در
آره

همونایی زمینها رو مثل چلوکباب میخورن و یه آبم روش عمرا جنگ بکن نیستن. ولی خوب بلدن چجوری بدبخت بیچاره ها رو قانع کنن از منافع اونا دفاع کنن

:ws44:

• Like 1
ارسال شده در
آره

دقیقا طرف خونه 10 میلیارد پول خونه شه .......تموم بچه هاشم خارجن ...........بفرما برو جبهه بجنگ.......... نمیخوای بزن نصفشو به نامم من میرم میجنگم اگه هم کشته شدم میگم برا خاک بود

برای من به شخصه همونطور که یه وجب خاک امریکا بنامم نیست یه وجب خاک ایرانم به نامم نیست..........

هرکی خاک داره بفرما جلو

بچه 16 ساله هم نیستم که با اهنگ اهنگران خر شم برم بندازنم جلوی توپ و تانک

• Like 4
ارسال شده در

من هم از اين خاك چيزي به نامم نيست اما نميتونم اجازه بدم دشمن يك وجب از خاكمو غصب كنه .

• Like 3
ارسال شده در

هروقت جنگ بشه من میرم جونمو واسه وطنم دودستی تقدیم کنم اما نه واسه رژیم

ایران به معنی جمهوری اسلامی نیست که !!!!وطن یعنی مردم ایران،یعنی بچه های ما،جوونای ما،تاریخ ما ،خاک کشور ما

اگه قرار باشه یه روزی یه وجب از سرزمینم کم شده باشه دیگه زنده بودن برام بی ارزشه...

• Like 4
ارسال شده در
هروقت جنگ بشه من میرم جونمو واسه وطنم دودستی تقدیم کنم اما نه واسه رژیم

ایران به معنی جمهوری اسلامی نیست که !!!!وطن یعنی مردم ایران،یعنی بچه های ما،جوونای ما،تاریخ ما ،خاک کشور ما

اگه قرار باشه یه روزی یه وجب از سرزمینم کم شده باشه دیگه زنده بودن برام بی ارزشه...[/quote

موافقم

• Like 1
ارسال شده در

من از این خاک تشکیل شدم ودوست دارم دو باره به همین خاک تبدیل بشم

در نتیجه میمونمو میجنگم برای خاک کشورم

واصلاً به هیچ غیر ایرانیی هم ربط نداره که چه کسی بر ما حکومت میکنه

و همون طوری که چه گوارا در سازمان ملل گفت:

وطن یا مرگ

• Like 2
ارسال شده در

دم همه ی عاشقای ایران گرم

پرچم هرچی ایرانی بالا.......

باز ارق ملیم عود کرد:

در راه تو کی ارزشی دارد این جان ما

پاینده باد خاک ایران ما

.

.

سرفراز باشی میهن من:a030:

• Like 3
ارسال شده در
دم همه ی عاشقای ایران گرم

پرچم هرچی ایرانی بالا.......

باز ارق ملیم عود کرد:

در راه تو کی ارزشی دارد این جان ما

پاینده باد خاک ایران ما

.

.

سرفراز باشی میهن من:a030:

ابته بيايم دعا كنيم كه هيچ وقت كشورمون جنگ نشه . :ws21:

• Like 5
ارسال شده در

نمی دونم.... فقط می دونم... :ws44:

• Like 2
ارسال شده در
نمی دونم.... فقط می دونم... :ws44:

بالاخره نمیدونی یا میدونی :ws52:

• Like 2
ارسال شده در

اینهمه از جنگ با عراق گذشته ما هنوز نتونستیم درست و درمون به کشور برسیم وای به روزی که بخواد یه جنگِ دیگه شروع شه.

خدا اون روزو نیاره.

• Like 2
ارسال شده در

سئوال شما اشتباه هست. در ایران همیشه جنگ هست شاید شما خبرش را نداری. بگو اگر صلح بشه چیکار میکنی. تا بگم.

• Like 3
ارسال شده در
سئوال شما اشتباه هست. در ایران همیشه جنگ هست شاید شما خبرش را نداری. بگو اگر صلح بشه چیکار میکنی. تا بگم.

اين جنگي كه ميگن فرق ميكنه منظور با يه كشور ديگه اي كه به خاك كشورت تجاوز كنه:w16:

• Like 2
ارسال شده در
اين جنگي كه ميگن فرق ميكنه منظور با يه كشور ديگه اي كه به خاك كشورت تجاوز كنه:w16:
اونم هست. وقتی نیرویی شما را وادار میکنه که مدام مواظب حمله به خاکت باشی, یعنی بخش اول حمله انجام شده و باید منتظر بمانی که بخش دوم اجرا بشه. میگویند ایران همه دار و ندار مالیش را خرج ساختن موشک برای دفاع از خودش میکند. اینو بهش میگن جنگ با همه دنیا که همه شان بصورت معنوی دارند به خاکت تجاوز میکنند.
  • Like 3
ارسال شده در

هنوز شما جواب ندادي خارج از تمام چار چوبهايي كه گذاشتي بگو دوست دارم بدونم

• Like 2
ارسال شده در
هنوز شما جواب ندادي خارج از تمام چار چوبهايي كه گذاشتي بگو دوست دارم بدونم
من هیچوقت به ایران بر نمیگردم. اما هر کاری که از دستم بر بیاید برای سربلندی و سر افرازی ایران میکنم . حالا با هر نوع سیستم حکومتی که داشته باشه برام فرقی نمیکنه. ایران وطن منه و باید همیشه سرافراز بماند.
  • Like 3
ارسال شده در
من هیچوقت به ایران بر نمیگردم. اما هر کاری که از دستم بر بیاید برای سربلندی و سر افرازی ایران میکنم . حالا با هر نوع سیستم حکومتی که داشته باشه برام فرقی نمیکنه. ایران وطن منه و باید همیشه سرافراز بماند.

نشون دادي يك ايراني واقعي هستي:w16:

• Like 2

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
  • اضافه کردن...