Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ارایش کردن روحیه میده ب ادم...پسرا اگر روحیه میخواید ارایش کنید ..فقط این ی قلم رو انجام نمیدن ..انجام بدن دیگه بید روز زن رو بهشون تبریک بگیم...باب شوخی بودااا لنگ کفش گرت نکنید یه وقت حساسه بدنم کبود میشیم.. ای باباکجای کاریدپسرایه آرایشی می کنن که دختراحتی بلدم نیستن.ولی خودمونیم چقدرهم زشته.به بعضی ازادمهاحیفه کاه که بدی! 3 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ :ws28: .............. خانما حتی اگر مردی هم نباشه ارایش میکنن، چون زیبایی رو دوست دارن.بله ببخشیدا،پس نتیجه میگیریم، زیبایی رادوست دارندکه این یه عقده درونیه چون می دانندحتمازیبانیستندکه آرایش می کنندکه نمونند. 2 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خب تعدادی درست گفتن یعنی بحث خوب شدبعضیهاگفتند انرژی درسته،حالا من یکی دیگهم اضافه می کنم عقده درونی واینهم هیچربطی به پسرودخترنداره .یکی گفت خشی نیست ،اینهم درسته وچیزهای دیگراینهاراکه جمع کنی می بینی اینکارهابی دلیل نیست!یه روزی یه بازیگری می گفت چرامانمی توانیم حس پدانه نسبت به دختراراابرازکنیم وازکیفیت بازی می کاهد. خب ببینیداینباربیاییدشماهم توگرمای تابستان مانتووچادوربپوشید. شماهم بیاییدروسری مقنعه ببپوشید. شماهم توتابستان تیشرت ولباس آسین کوتاه تن نکنید. اینهابامردهابودم.چی میشه! یه روزی نشستم گفتم علت رفتن عقب روسری چیست؟آرایش مو کجا؟آرایشگاه-زن مویش راآرایش می کنه برای زیرروسری؟نه-پس کم کم روسری میره عقب پس نتیجه گرفتم بایددرآرایشگاهاپلمپ شود-(البته این قضیه مال دوران ...هست) ولی دراشتباه بودم حق زندگی مال همه است.دخترهم دوست داره زیبایش رابه رخ بکشه اینافقط حق مردهانیست. یک مثال شمایک بادکنک رابرداریدبادکنیدقسمتیش رافشاربدین قسمت دیگش میزنه بیرون تابترکه .حالاحکایت این شده . درفوتبال خارج هاگیردادندزنهابایدبیان استادیوم کفاشیان هم گفته خارجیهاباشه ولی ایرانی هاحق ورودندارند؟!!!!!!!!!!!! 3 لینک به دیدگاه
hfml 1545 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام به نظر من: خودنمایی یعنی افراط در حفظ یک وجهه خوب و مناسب در جامعه. ما انسان ها اجتماعی زندگی میکنیم. پس نمیتونیم بگیم که ظاهر برامون مهم نباید باشه. آراسته و تمیز بودن نیازه تا بتونی ارتباطات اجتماعی مناسبی داشته باشی. اما اگر هدف خودنمایی شد، گند میزنه به ارتباطات!!! اون وقت دیگه هدفت ارتباط اجتماعی با همنوع به منظور شاد زیستن و ... نیست. بلکه هدفت این میشه که دیگران ازت خوششون بیاد! یک سطحی نگری شدید! شاید تفاوت حفظ وجهه مناسب و خودنمایی همین هدفه باشه. اگر هدفت پیشبرد نیازهای زندگیت و برنامه هات با کمک روابط اجتماعی باشه، فرق داره با اون مسئله که هدفت نظر دیگران باشه. انسان خیلی صفات داره و خیلی علاقه مندی ها. اگر افسار این ویژگی ها رو نگیره، جفتک میخوره! حس خودنمایی هم در آقایون هست هم خانما. مدلش فرق داره. اینکه من زیبایی رو دوست دارم پس میخوام آرایش کنم. مغالطه است. حتی ناخواسته هم که شده داریم مغالطه میکنیم. آخه مرد هم قدرت نمایی رو دوست داره اما تو کوچه و خیابون حق نداره شروع کنه عربده کشیدن و نفس کش طلبیدن! باید افسار این قدرت نماییشو بگیره دستش و به جا خرجش کنه. آارایش به اون معنا که عموما مدنظر هست، همون خودنمایی سطحی نگرانه هست، بلکه بدتر: همون طور که گفتم زندگیمون اجتماعیه. اگر کار من باعث اخلال در آرامش جامعه بشه، حق ندارم انجام بدم. ارتباطات خانم ها با آرایشی که منظورتون هست، باعث برهم زدن آرامش زندگی دیگران میشه. اگر این مسئله رو قبول ندارید، واقعا شما رو به رعایت انصاف و عدالت در تفکر دعوت میکنم! آرایش کردن (نه تمیز و مرتب بودن!) باعث میشه بعد انسانی زن پشت آرایشش پنهان بشه و به جای اینکه نمایشگر ارزش های انسانی زن باشه، نمایشگر بعد سطحی جسمی است و از این شخصیت، اون جوری که لیاقتشو داره در جامعه استفاده نمیشه. بلکه تحقیر خواهد شد! شاید نه به ظاهر اما حقیقتا تحقیر خواهد شد. چون خودش داره میگه آهای دیگران! من این ویژگیمو دارم پررنگ تر بهتون نشون میدم.... 6 لینک به دیدگاه
رضا نیوز 805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تو جامعه ما میشه میزان سرانه استفاده از وسایل آرایشی زیاده یه قسمت میتونه برای جلب توجه کردن باشه شاید با این کار میگوید منم به عنوان عضوی از جامعه هستم. 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ کی پستای منو اینجا پاک کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ این تاپیکو جمع کنید یه تاپیک جدید بزنید با عنوان اگه پسرا آرایش نکنن چی میشه امروز یه پسررو دیدم از این شلوارا که پایینش کش داره پوشیده بود پاچشم زده بود بالا موهای پاشم 6تیغ کرده بود کتونی بنفش پوشیده بود یه من ریش داشت ولی گوشوارم داشت :w58: 4 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ من آرایشو دوست دارم و خودمم خیلی لایت و سبک آرایش میکنم. به قول پرلز کسی این حقو نداره که برای دیگران تعیین و تکلیف کنه و هر کس مسئول زندگیه خودشه. 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۴ ارایش خوبه چرا ک ن......پس ادم کپک خوبه؟؟؟؟....ک انگار از خواب پاشوده اومده بیرون یه نگاهم به خودش ننداخته.....؟؟؟؟؟......ادم همیشه باید اراسته باشه چ زن چ مرد.......اینایی ک ارایش نمیکنن دوست ندارن یا بهشون نمیاد.....خودشون میدونن........اوناییم ک بهشون میاد نوش جونشون.......البته ارایش با بی بندوباری کاملا متفاوته...... بله ارایش نکنی هیچی نمیشه.....اما به هیچ کسم مربوط نیست.....شما ارایش نکن.....خانم بچه هاتم نذار ارایش کنن...... 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ من آرایشو دوست دارم و خودمم خیلی لایت و سبک آرایش میکنم. به قول پرلز کسی این حقو نداره که برای دیگران تعیین و تکلیف کنه و هر کس مسئول زندگیه خودشه. بازم اومدی نسازی ها . آخه وقتی یه سئوالی مطرح میشه مگه منظور تعیین تکلیف کردنه که همه رو هم تحریک میکنی؟ پرلز کجا این غلط رو کرده که بیاد برای طرح سئوال مفهوم تعیین تکلیف رو بذاره ؟ این فقط یه سئواله و جواب مودبانه و منطقی هم داره. البته جواب هر کاربری ممکنه جواب اون یکی رو نقض هم بکنه. ولی کلا یه سئوال مفهومی هست که باز شلوغش کردی. بعدا هم شاکی میشی که فکور صمیمی نیست و اینا. 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ ارایش خوبه چرا ک ن......پس ادم کپک خوبه؟؟؟؟....ک انگار از خواب پاشوده اومده بیرون یه نگاهم به خودش ننداخته.....؟؟؟؟؟......ادم همیشه باید اراسته باشه چ زن چ مرد.......اینایی ک ارایش نمیکنن دوست ندارن یا بهشون نمیاد.....خودشون میدونن........اوناییم ک بهشون میاد نوش جونشون.......البته ارایش با بی بندوباری کاملا متفاوته...... بله ارایش نکنی هیچی نمیشه.....اما به هیچ کسم مربوط نیست.....شما ارایش نکن.....خانم بچه هاتم نذار ارایش کنن...... حالا کی گفته به من و خانم بچه هام توهین کنی ؟ جواب رو همون بالا داده بودی که مناسب هم بود. مجبورید همیشه سر و ته حرفاتونو با توهین هم بیارید؟ سئوال تاپیک مفهومی هست . درک میکنی مفهومی یعنی چی ؟ لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ سلامبه نظر من: خودنمایی یعنی افراط در حفظ یک وجهه خوب و مناسب در جامعه. ما انسان ها اجتماعی زندگی میکنیم. پس نمیتونیم بگیم که ظاهر برامون مهم نباید باشه. آراسته و تمیز بودن نیازه تا بتونی ارتباطات اجتماعی مناسبی داشته باشی. اما اگر هدف خودنمایی شد، گند میزنه به ارتباطات!!! اون وقت دیگه هدفت ارتباط اجتماعی با همنوع به منظور شاد زیستن و ... نیست. بلکه هدفت این میشه که دیگران ازت خوششون بیاد! یک سطحی نگری شدید! شاید تفاوت حفظ وجهه مناسب و خودنمایی همین هدفه باشه. اگر هدفت پیشبرد نیازهای زندگیت و برنامه هات با کمک روابط اجتماعی باشه، فرق داره با اون مسئله که هدفت نظر دیگران باشه. انسان خیلی صفات داره و خیلی علاقه مندی ها. اگر افسار این ویژگی ها رو نگیره، جفتک میخوره! حس خودنمایی هم در آقایون هست هم خانما. مدلش فرق داره. اینکه من زیبایی رو دوست دارم پس میخوام آرایش کنم. مغالطه است. حتی ناخواسته هم که شده داریم مغالطه میکنیم. آخه مرد هم قدرت نمایی رو دوست داره اما تو کوچه و خیابون حق نداره شروع کنه عربده کشیدن و نفس کش طلبیدن! باید افسار این قدرت نماییشو بگیره دستش و به جا خرجش کنه. آارایش به اون معنا که عموما مدنظر هست، همون خودنمایی سطحی نگرانه هست، بلکه بدتر: همون طور که گفتم زندگیمون اجتماعیه. اگر کار من باعث اخلال در آرامش جامعه بشه، حق ندارم انجام بدم. ارتباطات خانم ها با آرایشی که منظورتون هست، باعث برهم زدن آرامش زندگی دیگران میشه. اگر این مسئله رو قبول ندارید، واقعا شما رو به رعایت انصاف و عدالت در تفکر دعوت میکنم! آرایش کردن (نه تمیز و مرتب بودن!) باعث میشه بعد انسانی زن پشت آرایشش پنهان بشه و به جای اینکه نمایشگر ارزش های انسانی زن باشه، نمایشگر بعد سطحی جسمی است و از این شخصیت، اون جوری که لیاقتشو داره در جامعه استفاده نمیشه. بلکه تحقیر خواهد شد! شاید نه به ظاهر اما حقیقتا تحقیر خواهد شد. چون خودش داره میگه آهای دیگران! من این ویژگیمو دارم پررنگ تر بهتون نشون میدم.... مرسی این یعنی یه جواب منطقی و عالی. کاش خیلی ها از شما یاد بگیرند که بتونن درست تو بحث ها شرکت کنند. بازم ممنون 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ این تاپیکو جمع کنید یه تاپیک جدید بزنید با عنوان اگه پسرا آرایش نکنن چی میشهامروز یه پسررو دیدم از این شلوارا که پایینش کش داره پوشیده بود پاچشم زده بود بالا موهای پاشم 6تیغ کرده بود کتونی بنفش پوشیده بود یه من ریش داشت ولی گوشوارم داشت :w58: حالا کی گفته ما اینو فقط برا خانم ها زدیم؟ 1 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ حالا کی گفته ما اینو فقط برا خانم ها زدیم؟ تا حالا از این زاویه بهش نظاره نکرده بودم ایول 1 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ بازم اومدی نسازی ها . آخه وقتی یه سئوالی مطرح میشه مگه منظور تعیین تکلیف کردنه که همه رو هم تحریک میکنی؟ پرلز کجا این غلط رو کرده که بیاد برای طرح سئوال مفهوم تعیین تکلیف رو بذاره ؟ این فقط یه سئواله و جواب مودبانه و منطقی هم داره. البته جواب هر کاربری ممکنه جواب اون یکی رو نقض هم بکنه. ولی کلا یه سئوال مفهومی هست که باز شلوغش کردی. بعدا هم شاکی میشی که فکور صمیمی نیست و اینا. سلام جناب فکور شما از کجا فهمیدین من خطابم با شماست؟ من نظر خودمو گفتم اونم کلی و خطابم کسانی هستند که حق خودشون میدونند در مورد سرتاپای مردم حکم صادر کنن اگر دقت کرده باشین به سوالات پست اول جواب ندادم چون جواب من نوعی تعیین تکلیف میشد من برای همه چه کسایی که آرایش نمیکنند و چه کسایی که آرایش می کنند احترام قائلم و با ذهنیت قبلی درموردشون قضاوت نمیکنم که فلانی موهاش بیرونه پس بیشخصیته یا فلانی چادر داره پس امله یا برعکس به هیچ وجه نظرات دیگران رو هم گردن من نندازین که تو تحریک کردی ،دیگران هر برداشتی از حرفای من داشته باشن مقصر من نیستم پرلز کجا غلط کرده؟ از شما بعیده در مورد یه نظریه پرداز بزرگ همچین کلمه زشتی به کار ببرید. از کتاب نظریه های روان درمانی تالیف پروچسکا نشر روان فصل ششم درمان گشتالتی پرلز ص 218 4 لینک به دیدگاه
soha1410 1551 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ چرا خانما فکر میکنند بدون آرایش مقبول واقع نمیشن؟چرا خانمهای ایرانی تو آرایش کردن شورشو درآوردن؟ چرا فکر میکنند همه هویت یه زن به ظاهرشه؟ من یه بار یه حرفی زدم شر شدم. یه بار دیگه هم میزنم. اولا منظور جمله ی بالا همه ی خانم ها نیستند. ما داریم در مورد خانم هایی که آرایش می کنند (حالا غلیظش) صحبت می کنیم و می خواییم بدونیم مشکل از کجاست. خانم هایی که ادعا دارند برای کسی نیست و فقط عاشق زیبایی و زیبا بودن هستند.و میگن ان الله جمیل و یحب الجمال(اینو سر در چند تا آرایشگاه دیدم) چرا فقط تو خارج از خونه آرایش می کنن. چرا جرات ندارن بدون آرایش بیرون بیان. چرا داخل خونه برای اعضای خانواده و به خصوص شوهرشون کمتر آرایش می کنن یا اصلا آرایش نمی کنن. چرا نمی رن آرایش کنن بعد بشینن جلوی آینه هی بگن به به چه چه. اینا نیاز دارن یه کس دیگه ای اینا رو ببینه و تایید کنه . حالا هر طوری. با تیکه . با متلک . با نگاه هیز و ... واقعا شیرزنی می خوام با یه مدل آرایش بیاد بیرون و ۱۰ نفر بهش بگن چقدر بدریخت شده و ازش بد بگن و باز فردا با همون آرایش بیاد بیرون. این نشون می ده واسه دل خودش نیست . واسه دل دیگران داره آرایش می کنه.نیاز به تایید داره. خانم ها تو این زمینه بسیار دهن بین و حساس هستند و این به شخصیتشون بر می گرده . خیلی از مرد ها هم همین طور شدن. آراستگی یه چیزه . اما ظاهر دروغ و عملی و آرایش و ... یه چیزه. من نمی گم طرف همون طور که از رخت خواب بلند میشه بیاد بیرون. نه هیچ عقل سلیمی اینو نمی گه. اما جوری بیاد بیرون که پیش دوستای صمیمیش هم همون طوره. مثلا واقعا می خواد اعضای خانوادش رو هم ببینه اینجوری حاضر میشه. ۱۰۰درصد نه. بالاخره ما هم دورو ورمون از آشنا و غریبه و فامیل خانم هستند و رفتارشون رو کاملا می بینیم. اینو از رفتار بچه کوچولو ها می شه فهمید. ما یه فامیل داریم وقتی آرایش می کنه بچه می گه آخ جون در در . هیچ موقع نمی گه آخ جون بابا اومد. چون می دونه وقتی آرایش می کنه مادرش می رن بیرون. ولی هیچ موقع برای شوهرش آرایش نمی کنه. نیاز هم نیست کسی این حرفا رو قبول کنه یا نه. من به تجربه برام اثبات شده . چه تو دانشگاه . چه تو فامیل. ببخشید اگه به کسی بر می خوره و برخلاف ذهنیت خودشه . اگه غیر اینه با دلیل و منطق و ... ما رو هم روشن کنید 5 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ سلام جناب فکور شما از کجا فهمیدین من خطابم با شماست؟ من نظر خودمو گفتم اونم کلی و خطابم کسانی هستند که حق خودشون میدونند در مورد سرتاپای مردم حکم صادر کنن اگر دقت کرده باشین به سوالات پست اول جواب ندادم چون جواب من نوعی تعیین تکلیف میشد من برای همه چه کسایی که آرایش نمیکنند و چه کسایی که آرایش می کنند احترام قائلم و با ذهنیت قبلی درموردشون قضاوت نمیکنم که فلانی موهاش بیرونه پس بیشخصیته یا فلانی چادر داره پس امله یا برعکس به هیچ وجه نظرات دیگران رو هم گردن من نندازین که تو تحریک کردی ،دیگران هر برداشتی از حرفای من داشته باشن مقصر من نیستم پرلز کجا غلط کرده؟ از شما بعیده در مورد یه نظریه پرداز بزرگ همچین کلمه زشتی به کار ببرید. از کتاب نظریه های روان درمانی تالیف پروچسکا نشر روان فصل ششم درمان گشتالتی پرلز ص 218 اصن بحث مو و چادر و این حرفا نیست. در ضمن ما حق نداریم از نظریه نظریه پردازان در محل غیر واقعی و فقط برای تایید حرفامون سوء استفاده کنیم. ما طرف کسانی نیستیم که به خودشون اجازه میدن در مورد انتخاب دیگران دخالت کنن. سئوال مفهومی رو فراموش نکنید. 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ سلام جناب فکور شما از کجا فهمیدین من خطابم با شماست؟ من نظر خودمو گفتم اونم کلی و خطابم کسانی هستند که حق خودشون میدونند در مورد سرتاپای مردم حکم صادر کنن اگر دقت کرده باشین به سوالات پست اول جواب ندادم چون جواب من نوعی تعیین تکلیف میشد من برای همه چه کسایی که آرایش نمیکنند و چه کسایی که آرایش می کنند احترام قائلم و با ذهنیت قبلی درموردشون قضاوت نمیکنم که فلانی موهاش بیرونه پس بیشخصیته یا فلانی چادر داره پس امله یا برعکس به هیچ وجه نظرات دیگران رو هم گردن من نندازین که تو تحریک کردی ،دیگران هر برداشتی از حرفای من داشته باشن مقصر من نیستم پرلز کجا غلط کرده؟ از شما بعیده در مورد یه نظریه پرداز بزرگ همچین کلمه زشتی به کار ببرید. از کتاب نظریه های روان درمانی تالیف پروچسکا نشر روان فصل ششم درمان گشتالتی پرلز ص 218 مستندات خیلی خوب بود دکتر.فکورم نظر خودشو گفت وگر نه بعید میدونم تفکرات جامعه ستیزی و عدم نقد پذیری داشته باشه 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۴ اصن بحث مو و چادر و این حرفا نیست. در ضمن ما حق نداریم از نظریه نظریه پردازان در محل غیر واقعی و فقط برای تایید حرفامون سوء استفاده کنیم.ما طرف کسانی نیستیم که به خودشون اجازه میدن در مورد انتخاب دیگران دخالت کنن. سئوال مفهومی رو فراموش نکنید. مو و چادر مثال بود. من سو استفاده نکردم من گفتم همچین تفکری هست و من این تفکر رو میپسندم . در ضمن من فرضو براین میگیرم که ما داریم در مورد نرم و اکثریت جامعه صحبت میکنیم نه در مورد اقلیتی که آرایش های عجیب و غریب دارن که مسلما چنین افرادی دارای اختلال شخصیتی هستند و نیازمند درمان. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده