fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۳ درستهتو کشورهای دیگه زن ها حجاب خاصی ندارن اگه دقت کرده باشین زن های خارجی خوش اندام هستن و به اندامشون می رسن در عوض آرایش خاصی ندارن و بجای ارایش به پوست و موشون میرسن! اما تو ایران چون مردم حجاب دارند و میخان یه جوری خودشونو نشون بدن از ارایش های زیاد استفاه می کنن و چون هیچ تفریحی تو ایران وجود نداره جوون ها برای اینکه یه جوری خودشونو و انرژییشونو خالی کنن از این راه استفاده می کنند. طبیعیه.... مسئله اساسی هم تو همون خودشونو نشون دادنشون توسط آرایشه.. چرا دنبال خود نشون دادن با توسل به هنر یا عملم و یا موارد مشابه اون نیستند؟ 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۳ چون هیچ تفریحی تو ایران وجود نداره جوون ها برای اینکه یه جوری خودشونو و انرژییشونو خالی کنن از این راه استفاده می کنند. طبیعیه.... تفریح که وجود داره . کم هم نیست. ورزش , کوهنوردی , تورهای سیاحتی , طبیعت گردی و ........ مگه با آرایش انررژی تخلیه میشه ؟ 1 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۳ تفریح که وجود داره . کم هم نیست. ورزش , کوهنوردی , تورهای سیاحتی , طبیعت گردی و ........مگه با آرایش انررژی تخلیه میشه ؟ همه تفریح های موجود تو کشور ما مخالف با مختلط بودن جووناس و این باعث شده جوونا ازشون فاصله بگیرن 3 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۳ مسئله اساسی هم تو همون خودشونو نشون دادنشون توسط آرایشه.. چرا دنبال خود نشون دادن با توسل به هنر یا عملم و یا موارد مشابه اون نیستند؟ چون این ساده ترین روشه ممکنه دوست عزیز 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۳ چون این ساده ترین روشه ممکنه دوست عزیز با شماموافقم . ولی هنوز هم نتونستم جوابی برای علت نیاز انسان به خود نمایی بیابیم . 1 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۳ با شماموافقم . ولی هنوز هم نتونستم جوابی برای علت نیاز انسان به خود نمایی بیابیم . البته یه دلیل دیگه هم داره! اگر وارد کننده های مواد آرایشی کمتر لوازم آرایشی وارد کنن و از طرفی هم فروش لوازم آرایش و تنوع اونها کمتر شه به طبع مردم هم مجبورن کمتر استفاده کنن مثل استفاده از مد های مختلف پوشاکه این تولید کنندگان هستن که پوشاک مختلف با طرح های مختلف درست می کنند و مردم کم کم به سوی این نوع لوازم سوق داده میشن... 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۳ البته یه دلیل دیگه هم داره!اگر وارد کننده های مواد آرایشی کمتر لوازم آرایشی وارد کنن و از طرفی هم فروش لوازم آرایش و تنوع اونها کمتر شه به طبع مردم هم مجبورن کمتر استفاده کنن مثل استفاده از مد های مختلف پوشاکه این تولید کنندگان هستن که پوشاک مختلف با طرح های مختلف درست می کنند و مردم کم کم به سوی این نوع لوازم سوق داده میشن... من نمیگم چرا آرایش میکنند. چون به خواست و اراده انسانها احترام میذارم . با روش های قهرآمیز هم مخالفم . من میگم : آرایش نکنن چی میشه؟ 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۳ من نمیگم چرا آرایش میکنند. چون به خواست و اراده انسانها احترام میذارم . با روش های قهرآمیز هم مخالفم . من میگم : آرایش نکنن چی میشه؟ هیچی نمیشه فقط سالم میمونن پوستشون خراب نمیشه قیافه ی طبیعیشون خوف انگیز نمیشه و اتفاقا تو دل برو هم میشه اعتماد به نفس کاذبم به دست نمیارن یه دسته از آقایونم ادب میشن اماااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا یه سری اثرات دیگه ای داره که باید گفت 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۳ حالا چرا آقایون آرایش نمیکنن :ws3: 1 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۳ حالا چرا آقایون آرایش نمیکنن :ws3: نخیر باید بگین چرا آقایون هم! آرایش میکنن! 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۳ نخیرباید بگین چرا آقایون هم! آرایش میکنن! من که نمیکنم جمع نبند 1 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۳ من که نمیکنم جمع نبند من اسمی از شما بردم؟ منظورم کلی بود گرچه شک دارم.... 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۳ من اسمی از شما بردم؟منظورم کلی بود گرچه شک دارم.... به کی شک داری؟ 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۳ نخیرباید بگین چرا آقایون هم! آرایش میکنن! موافقم . بعضی از آقایون بیشتر از خانمها هم آرایش میکنند. آرایش که فقط سرخاب و سفیدآب مالی نیست. البته هدف بحث آرایش های خارج از حد متعارف هست نه آرایش معمولی و متعارف . 1 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۳ موافقم . بعضی از آقایون بیشتر از خانمها هم آرایش میکنند. آرایش که فقط سرخاب و سفیدآب مالی نیست. البته هدف بحث آرایش های خارج از حد متعارف هست نه آرایش معمولی و متعارف . این نوع آرایش مردها در همین حد ، در حد خودشون خیلیم زیاده!!! تا جایی که بعضی موارد تشخیصشون از زن ها مشکل شده 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۳ این نوع آرایش مردها در همین حد ، در حد خودشون خیلیم زیاده!!!تا جایی که بعضی موارد تشخیصشون از زن ها مشکل شده دقیقا . حتی حرکات بدن و دست و مدل راه رفتنشونم یه جورائی غیر عادی هست. 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ بعضی از پسرا ابروهاشونو اونقدر قشنگ برمیدارن دلت میخواد بپرسی کدوم آرایشگاه میرن 8 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۳ من در مورد خودم میگم که کسی ناراحت نشه خدای نکرده. من 3سال پیش محال بود بدون آرایش بیرون برم حتی تا سر کوچه هم نمیرفتم.آرایشم اصلا غلیظ نبود ولی کامل بود.خودمم میدونم از کم بودن اعتماد به نفسم بود. الآن شرایطم جوری شده که خرید و کلاس و مسافرت رفتن آرایش ندارم نهایتا یه مداد کم مهمونیا آرایشم مثلا بیشتره مداد و ریمل و رژ اونم گاهی آرایش نمیکنم اصلا عروسیا هم کامله اما نه غلیظ. در مورد خیلی از خانوما دیدم که آرایششون از کم بودن اعتماد به نفسشون نشات گرفته اما نمیشه گفت همه اینجورین. در کل بدون آرایشم هیچ اتفاق خاصی برام نیفتاده البته وقتی که اعتماد به نفسمو تقویت کردم. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده