a_ghadimi 4539 ارسال شده در 1 مهر، 2014 حالا خوبه اسپانیا حذف شده.....ببین چه قد از آلمان و سبک بازیش میترسید.....شعار ما اینه.....با جام در برلین!!!! میترسیم....... همه چی سریع یادتون میره هااااااا 2
a_ghadimi 4539 ارسال شده در 1 مهر، 2014 اسپانیایی حذف شده تو چی میگی اخه حذف شده باشه خب....ما مثل بعضی افراد تیم مون رو عوض نمیکنیم... گفتم که به زحمت بردید دیگه.... 2
Yaser.C 5059 ارسال شده در 1 مهر، 2014 میترسیم....... همه چی سریع یادتون میره هااااااا من از اول این جام گفتم آلمان.....تا آخرشم میگم آلمان....ما و چکمه های نازی ها هستیم..... شما که فعلا قطبتو عوض کردی به سمت طوفان نارنجی!!!!!!! 2
a_ghadimi 4539 ارسال شده در 1 مهر، 2014 من از اول این جام گفتم آلمان.....تا آخرشم میگم آلمان....ما و چکمه های نازی ها هستیم..... شما که فعلا قطبتو عوض کردی به سمت طوفان نارنجی!!!!!!! دیشب که داشتید میگفتید تیمتون حذف نکنم یادتون نمیاد احیانا دیگه.... اگه یادتون نمیاد مدرک بیارم.... اگه عوض کرده بودم که الان حذف شده بود .... 2
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 1 مهر، 2014 حذف شده باشه خب....ما مثل بعضی افراد تیم مون رو عوض نمیکنیم... گفتم که به زحمت بردید دیگه.... منظورت مهدی mehdi.eng نیست که با افتدار بردیم ... فوتبال زیبا ارائه دادیم و بردیمم 3
Yaser.C 5059 ارسال شده در 1 مهر، 2014 ایول یاسر الان یه پوستر درست میکنم با شعارمون آره آقا میلاد بزن پوستر رو....همچین از سر در این تاپیک آویزون میکنیم هر کی بخواد بیاد تو باید اول سرشو به احترام تیم ما خم کنه بعد بیاد!!!! 2
a_ghadimi 4539 ارسال شده در 1 مهر، 2014 منظورت مهدی mehdi.engنیست که با افتدار بردیم ... فوتبال زیبا ارائه دادیم و بردیمم نه منظورم ایشون نبود.... شما احیانا به خودتون نگیریداااااااااااااااااااااااااا 2
Gandom.E 17805 ارسال شده در 2 مهر، 2014 خودتون بگید من چی بگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟یه واژه به من بدید تا شرو کنم......میترسم این ماهرمضونی هم تموم بشه و .......هی.......هدایت شو گندم خانم!!!!هدایت شو!!!! شما با هرواژه ای دوس داری شروع کن من که گفتم فک میکنم آلمان امسال قهرمانه،دیگه معامله هم کردیم..شما هدایت شو کم گیر بده به ما 2
afshin18 11175 ارسال شده در 2 مهر، 2014 من طرفدار انگلیسم با این که حذف شدیم خوشحالم 1 چون دو سال دیگه قهرمانیم 2 سه تیم منفور اسپانیا ایتالیا و پرتغال هم حذف شدن
Lean 56968 ارسال شده در 4 مهر، 2014 فرانسه قهرمان ببینم چطوری این آلمان مغرور رو له میکنی آورین آورین سارا این آلمان تیم نیس اصلا 2
Yaser.C 5059 ارسال شده در 4 مهر، 2014 هــــــیـــــــــــس........ بچه ها فــوتـبـال نــیـگـا نـمیـکنـن..... فیلم جدید و متفاوت به کارگردانی خودم!!!! فرانسه فرانسه که می گفتید این بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کجان بد خواه های آلمان؟؟؟؟؟؟؟؟نفس کش میطلبم!!!!! 2
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 4 مهر، 2014 فرانسه قهرمان ببینم چطوری این آلمان مغرور رو له میکنی بعضی از دوستان طرفدار فرانسه بودن اینجا... فکر کنم دیگه اینورا پیداشون نشه 3
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 4 مهر، 2014 به افتخار المان همیشه قهرماننننننننننننننننن چه شب خوبیه امشب چیزی نمونده تا قهرمانی 3
not found 16275 ارسال شده در 4 مهر، 2014 فرانسه قهرمان ببینم چطوری این آلمان مغرور رو له میکنی آورین آورین سارا این آلمان تیم نیس اصلا :ws28: 2
Shiva-M 8295 ارسال شده در 5 مهر، 2014 برزیل خسته نشه یه وقت انقد همه داوریا به نفعشه! :icon_razz: قهرمانش کنن خیال همه رو راحت کنن دیگه! والا با این داوریاشون. به امید قهرمانی آلمان، با برنامه ترین و منسجم ترین تیم این جام :a030: 2
Lean 56968 ارسال شده در 5 مهر، 2014 باز شانسکی با یک برد ضعیف این آلمان اومده بالا ببین چه کری می خوننا به سوم چهارمی می تونید بسنده کنید دیگه بستونه 2
ارسال های توصیه شده