Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 17 شهریور، 2014 کیفیت بازی ایران واقعا من رو تحت تاثیر قرار داد!!!! ولی خوب دمشون گرم بچه ها خیلی به حقیقی کمک کردن همشون کنارش تو دروازه بودن به نظرم بی کیفیت ترین بازی جام جهانی تا حالا بود دفاع محض ایران بدون هیچ برنامه تاکتیکی. یعنی آقا ما فقط میخوایم کم گل بخوریم یا اگه گل نخوردیم هم که چه بهتر! نیجریه هم خوب کار نکرد وگرنه میتونست از ایران امتیاز بگیره. ولی این کارا جلو آرژانتین جواب نمیده متاسفانه. درسته بازی بی کیفیت بود و خسته کننده. ولی انصافاً قبول ندارم که بدون برنامه تاکتیکی بودن. نوع برنامشون و تاکتیکشون همین بود و انصافاً کار دفاع رو خوب و منطقی هم انجام دادن. شاید جلوی تیم سرعتی مثل نیجریه، همچین بازی بسته ای تاکتیک خیلی خوبی هم بود. البته قطعاً جلوی آرژانتین و به خصوص بوسنی مناسب نیست. همچین دوندگی از ایرانیا بعید بود ولی خب دیشبم ضعفشون این بود که واسه ضدحمله ها برنامه نداشتن دیگه. 3
sara kia 3158 ارسال شده در 17 شهریور، 2014 درسته بازی بی کیفیت بود و خسته کننده. ولی انصافاً قبول ندارم که بدون برنامه تاکتیکی بودن. نوع برنامشون و تاکتیکشون همین بود و انصافاً کار دفاع رو خوب و منطقی هم انجام دادن. شاید جلوی تیم سرعتی مثل نیجریه، همچین بازی بسته ای تاکتیک خیلی خوبی هم بود. البته قطعاً جلوی آرژانتین و به خصوص بوسنی مناسب نیست. همچین دوندگی از ایرانیا بعید بود ولی خب دیشبم ضعفشون این بود که واسه ضدحمله ها برنامه نداشتن دیگه. حق با شماست دفاع هم یه جور تاکتیکه ولی قبول کنیم مناسب یه بازی در سطح بین المللی نیست. وقتی برای دفاع تاکتیک داریم و برا حمله نه انگار هیچ تاکتیکی نداریم این میشه ضد فوتبال. البته ایران چاره ای هم نداره و کسی انتظار دیگه ای هم نداره، شرایط اینطور ایجاب می کنه. اینا نظر منه شایدم اشتباه می کنم چون مفسر حرفه ای نیستم ( باز یه سری دوستان میان میگن موج منفی میدی تیم ببازه ) 3
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 17 شهریور، 2014 اگه دفاعی بازی نمیکردیم خیلی راحت میتونستیم ببریمشون... 4
sara kia 3158 ارسال شده در 17 شهریور، 2014 دماغ سوخته میخریممم:2525s: آآآآآآآآآ شما همونایی هستین که قراره آرژانتین رو 6تایی کنین؟ ببخشید یادم نبود 3
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 17 شهریور، 2014 آآآآآآآآآ شما همونایی هستین که قراره آرژانتین رو 6تایی کنین؟ ببخشید یادم نبود حالا بیبین 3
sara kia 3158 ارسال شده در 17 شهریور، 2014 حالا بیبین بابا من چیزی نگفتم که عصبانی میشید. انشالله که می بریم برا منم افتخاره. 3
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 17 شهریور، 2014 بابا من چیزی نگفتم که عصبانی میشید. انشالله که می بریم برا منم افتخاره. ما آرژانتین رو 6تاییش میکنیمممم لوله میشنننن:hapydancsmil: امان از پولداریییییی هر نفر 30 میلیون حداقل 3
sara kia 3158 ارسال شده در 17 شهریور، 2014 ما آرژانتین رو 6تاییش میکنیمممم لوله میشنننن :hapydancsmil: ایشالا حالا چرا نیجریه رو لوله نکردین؟ 1
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 17 شهریور، 2014 ریس جمهورمون درحال دیدن فوتبال ایران و نیجریه.. بابا میدونیم طرفدار تیم ایرانییی لازم نبود پیرهن بپوشییییی 4
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 17 شهریور، 2014 ایشالا حالا چرا نیجریه رو لوله نکردین؟ نامردا دفاعی بازی میکردنننن 4
sara kia 3158 ارسال شده در 17 شهریور، 2014 نامردا دفاعی بازی میکردنننن راست میگی همه حمله هامون رو دفع کردن در ضمن همشم زیر توپ میزدن 4
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 17 شهریور، 2014 خدارو شکر حال این نیجریه گرفته شد مثلا بازیکناش تو لیگ اروپا هستن همشون بازی بلد نبودن فقط مث عرب ها خودشونو میزدن زمین ایرانته عزیزمی 4
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 17 شهریور، 2014 راست میگی همه حمله هامون رو دفع کردن در ضمن همشم زیر توپ میزدن 4
sara kia 3158 ارسال شده در 17 شهریور، 2014 آقا من چی بگم شما از ما راضی باشی؟ بنویس من همون رو عینا پست کنم :putertired: 3
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 17 شهریور، 2014 آقا من چی بگم شما از ما راضی باشی؟ بنویس من همون رو عینا پست کنم :putertired: خدا ازت راضی باشه فرزندممم ایران و آرژانتین نتیجه بازی شش هیچ به نفع ایران :hapydancsmil: 3
sara kia 3158 ارسال شده در 17 شهریور، 2014 خدا ازت راضی باشه فرزندممم ایران و آرژانتین نتیجه بازی شش هیچ به نفع ایران :hapydancsmil: ایران 6 - آرژانتین 0 من دیگه حرفی ندارم :/ 3
ارسال های توصیه شده