Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ کیفیت بازی ایران واقعا من رو تحت تاثیر قرار داد!!!! ولی خوب دمشون گرم بچه ها خیلی به حقیقی کمک کردن همشون کنارش تو دروازه بودن به نظرم بی کیفیت ترین بازی جام جهانی تا حالا بود دفاع محض ایران بدون هیچ برنامه تاکتیکی. یعنی آقا ما فقط میخوایم کم گل بخوریم یا اگه گل نخوردیم هم که چه بهتر! نیجریه هم خوب کار نکرد وگرنه میتونست از ایران امتیاز بگیره. ولی این کارا جلو آرژانتین جواب نمیده متاسفانه. درسته بازی بی کیفیت بود و خسته کننده. ولی انصافاً قبول ندارم که بدون برنامه تاکتیکی بودن. نوع برنامشون و تاکتیکشون همین بود و انصافاً کار دفاع رو خوب و منطقی هم انجام دادن. شاید جلوی تیم سرعتی مثل نیجریه، همچین بازی بسته ای تاکتیک خیلی خوبی هم بود. البته قطعاً جلوی آرژانتین و به خصوص بوسنی مناسب نیست. همچین دوندگی از ایرانیا بعید بود ولی خب دیشبم ضعفشون این بود که واسه ضدحمله ها برنامه نداشتن دیگه. 3 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ درسته بازی بی کیفیت بود و خسته کننده. ولی انصافاً قبول ندارم که بدون برنامه تاکتیکی بودن. نوع برنامشون و تاکتیکشون همین بود و انصافاً کار دفاع رو خوب و منطقی هم انجام دادن. شاید جلوی تیم سرعتی مثل نیجریه، همچین بازی بسته ای تاکتیک خیلی خوبی هم بود. البته قطعاً جلوی آرژانتین و به خصوص بوسنی مناسب نیست. همچین دوندگی از ایرانیا بعید بود ولی خب دیشبم ضعفشون این بود که واسه ضدحمله ها برنامه نداشتن دیگه. حق با شماست دفاع هم یه جور تاکتیکه ولی قبول کنیم مناسب یه بازی در سطح بین المللی نیست. وقتی برای دفاع تاکتیک داریم و برا حمله نه انگار هیچ تاکتیکی نداریم این میشه ضد فوتبال. البته ایران چاره ای هم نداره و کسی انتظار دیگه ای هم نداره، شرایط اینطور ایجاب می کنه. اینا نظر منه شایدم اشتباه می کنم چون مفسر حرفه ای نیستم ( باز یه سری دوستان میان میگن موج منفی میدی تیم ببازه ) 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ اگه دفاعی بازی نمیکردیم خیلی راحت میتونستیم ببریمشون... 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ :jawdrop: دماغ سوخته میخریممم:2525s: 3 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ دماغ سوخته میخریممم:2525s: آآآآآآآآآ شما همونایی هستین که قراره آرژانتین رو 6تایی کنین؟ ببخشید یادم نبود 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ آآآآآآآآآ شما همونایی هستین که قراره آرژانتین رو 6تایی کنین؟ ببخشید یادم نبود حالا بیبین 3 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ حالا بیبین بابا من چیزی نگفتم که عصبانی میشید. انشالله که می بریم برا منم افتخاره. 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ بابا من چیزی نگفتم که عصبانی میشید. انشالله که می بریم برا منم افتخاره. ما آرژانتین رو 6تاییش میکنیمممم لوله میشنننن:hapydancsmil: امان از پولداریییییی هر نفر 30 میلیون حداقل 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ ریس جمهورمون درحال دیدن فوتبال ایران و نیجریه.. 3 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ ما آرژانتین رو 6تاییش میکنیمممم لوله میشنننن :hapydancsmil: ایشالا حالا چرا نیجریه رو لوله نکردین؟ 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ ریس جمهورمون درحال دیدن فوتبال ایران و نیجریه.. بابا میدونیم طرفدار تیم ایرانییی لازم نبود پیرهن بپوشییییی 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ ایشالا حالا چرا نیجریه رو لوله نکردین؟ نامردا دفاعی بازی میکردنننن 4 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ نامردا دفاعی بازی میکردنننن راست میگی همه حمله هامون رو دفع کردن در ضمن همشم زیر توپ میزدن 4 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ خدارو شکر حال این نیجریه گرفته شد مثلا بازیکناش تو لیگ اروپا هستن همشون بازی بلد نبودن فقط مث عرب ها خودشونو میزدن زمین ایرانته عزیزمی 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ راست میگی همه حمله هامون رو دفع کردن در ضمن همشم زیر توپ میزدن 4 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ آقا من چی بگم شما از ما راضی باشی؟ بنویس من همون رو عینا پست کنم :putertired: 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ آقا من چی بگم شما از ما راضی باشی؟ بنویس من همون رو عینا پست کنم :putertired: خدا ازت راضی باشه فرزندممم ایران و آرژانتین نتیجه بازی شش هیچ به نفع ایران :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ خدا ازت راضی باشه فرزندممم ایران و آرژانتین نتیجه بازی شش هیچ به نفع ایران :hapydancsmil: ایران 6 - آرژانتین 0 من دیگه حرفی ندارم :/ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده