masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ میبرییییییییممممممممممممم:1111: فقط میبریممممم کارلوس شیییییییرهههههههه:hapydancsmil: بازی ایران و ارژانتین یادت نره تنقلات زیاد بخری بخوری.. ناخناتو بجاش نجوی.. بشین.. تماشاکن.. جو گیر نشو.. توهم فانتزی هم نزن... 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ کلا ناامیدم کردیعاقا هرچی علی میگه گوش کنید ایراااااااااان ایراااااااااااااان ایراااااااااااان ایراااااااااااان:hapydancsmil: کسی نمیگه ایران میبازه که.. این علی هم جو گیر میشه.. ایران ایرانم راه نندازید.. کلا تجربه ثابت کرده زیاد ایران ایران کنید میبازید... 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ بازی ایران و ارژانتین یادت نره تنقلات زیاد بخری بخوری.. ناخناتو بجاش نجوی.. بشین.. تماشاکن.. جو گیر نشو.. توهم فانتزی هم نزن... :icon_razz: که چیییی؟؟؟ من شانس بیارم انگشتمو حین تماشا گاز نگیرم بخورمممم یه دفه وسط بازی میگه: توپ دست بازیکنای تیم ماس.... دژاگه... پاس میده به رضا قوچان نژاد... بازم دژاگه و توی دروازههههه:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v گل برای تیم ایراننننن مسی رو میبینیم که در نهایت نا باوری بهت زده وایساده و عین ماست میفته زمییییننننن 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ :icon_razz:که چیییی؟؟؟ من شانس بیارم انگشتمو حین تماشا گاز نگیرم بخورمممم یه دفه وسط بازی میگه: توپ دست بازیکنای تیم ماس.... دژاگه... پاس میده به رضا قوچان نژاد... بازم دژاگه و توی دروازههههه:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v گل برای تیم ایراننننن مسی رو میبینیم که در نهایت نا باوری بهت زده وایساده و عین ماست میفته زمییییننننن یه تست مجری گری ورزشی بده.. بهت میاد وای علی توهمتو دوست دارم... اینو میل کن خنک شی: 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ آره دیگهخسرو حیدری میزنه تو گل دیگههههه:hapydancsmil: آره احتمالش هم هست آرژانتین ببازههه ما ببریمممممم:hapydancsmil::hapydancsmil: آره 100درصد 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ یه تست مجری گری ورزشی بده.. بهت میاد وای علی توهمتو دوست دارم... اینو میل کن خنک شی: توهم نیییی واقعیتههههه آره 100درصد مسی کی هه اصن؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ ولی علی اقا بچه ها.. ایشالله ایران میبره.. 3 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ توجه کردین بیشتر بازی قوچان نژاد،دژاگه بود بیچاره ها اینقدر دویدن دویدن به جاهای خوب رسیدن اینقدر گفتن این نیجریه قدرت بدنی خوبی دارن هی میفتادن 5 دقیقه ،5دقیقه بیرون بودن اگه قوی نبودن که 11 نفر به دقیقه 45 نرسیده جنازه بودن حال کردین چه جوری میزدن جا پاشون نیوفته نامحسوس میزدن 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ المان فوق العاده بود...تیم همیشه قهرمان:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ ولی علی اقا بچه ها.. ایشالله ایران میبره.. :2rqfst4: توجه کردین بیشتر بازی قوچان نژاد،دژاگه بود بیچاره ها اینقدر دویدن دویدن به جاهای خوب رسیدناینقدر گفتن این نیجریه قدرت بدنی خوبی دارن هی میفتادن 5 دقیقه ،5دقیقه بیرون بودن اگه قوی نبودن که 11 نفر به دقیقه 45 نرسیده جنازه بودن حال کردین چه جوری میزدن جا پاشون نیوفته نامحسوس میزدن ولی ایرانیا کلا خوراکشون مصدوم کردنههههه لوئیس فیگو رو یادتونهههه؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ خیلیکسل کننده بود نوع بازی ... حوصلم سر رفت...ولی نتیجه خوب بود و اینم بخاطر هوشمندی کی روش که خوب و با برنامه عمل کرد ایران اگر هر بازی غیر از این داشت نیجریه راحت میبردش... هر چند ما خوش شانس بودیم نیجریه اصلا خوب بازی نکرد... ولی این سبک بازی من و میترسونه چون دفاع بخصوص حقیقی تو دروازه قوی نبودن و راحت با چند تا پاس و یکمیم تکنیک میشه دروازه ایران رو باز کرد که ارژانتین توش استاده..بوسنیم اگه خوب باشه ایران شانس زیادی جلوش نداره ...ولی باید امیدوار بود به هر حال میشه به صعود فکر کرد فکر کردن که ضرر نداره 5 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ :2rqfst4: ولی ایرانیا کلا خوراکشون مصدوم کردنههههه لوئیس فیگو رو یادتونهههه؟؟؟ آی گفتین جای کعبی من قبلا به شخصه خالی کردم 3 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ :icon_razz:که چیییی؟؟؟ من شانس بیارم انگشتمو حین تماشا گاز نگیرم بخورمممم یه دفه وسط بازی میگه: توپ دست بازیکنای تیم ماس.... دژاگه... پاس میده به رضا قوچان نژاد... بازم دژاگه و توی دروازههههه:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v گل برای تیم ایراننننن مسی رو میبینیم که در نهایت نا باوری بهت زده وایساده و عین ماست میفته زمییییننننن عین ماست میفته زمین؟؟؟ خیلی باحالی شما نمی دونم چرا برا حمایت تیم ملی شما رو نفرستادن برزیل 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ خیلیکسل کننده بود نوع بازی ... حوصلم سر رفت...ولی نتیجه خوب بود و اینم بخاطر هوشمندی کی روش که خوب و با برنامه عمل کرد ایران اگر هر بازی غیر از این داشت نیجریه راحت میبردش... هر چند ما خوش شانس بودیم نیجریه اصلا خوب بازی نکرد... ولی این سبک بازی من و میترسونه چون دفاع بخصوص حقیقی تو دروازه قوی نبودن و راحت با چند تا پاس و یکمیم تکنیک میشه دروازه ایران رو باز کرد که ارژانتین توش استاده..بوسنیم اگه خوب باشه ایران شانس زیادی جلوش نداره ...ولی باید امیدوار بود به هر حال میشه به صعود فکر کرد فکر کردن که ضرر نداره حقیقی که کلاً بگیر نگیر داره. ولی چطوری الان نتیجه گرفتی که حقیقی تو این بازی قوی نبود؟ تو حالا خیلی فکر خوش نکن لحظه شماری میکنم واسه نیمه نهایی که هلند به آلمان میخوره 4 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ میدونستم هلند میبره اونم با 3 گل این قدر سوت کشیدم دعا کردم حالا طرفدارای هلند واسه من دعا کنن فردا امتحان دارم 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ حقیقی که کلاً بگیر نگیر داره. ولی چطوری الان نتیجه گرفتی که حقیقی تو این بازی قوی نبود؟ تو حالا خیلی فکر خوش نکن لحظه شماری میکنم واسه نیمه نهایی که هلند به آلمان میخوره عزیزم تو مو میبینی و من ریزش مو من جای تو بودم دعا میکردم این اتفاق هرگز نیافته وگرنه ژرمنا نشونتون میدن فوتبال واقعی و به دور از خودخواهی یعنی چی.... 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ اسپانیا 8 رای اینجا داره / 4 امتیازش نمیشهجام امریکای جنوبی میمونه 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ فعلا ما بازی رو ندیده. حدسیاتمون و پیش بینی هامون عالی بوده.. ایول به خودم. 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ امروز مسابقه ایرانههههههههههههههههههههههههههههههههههه هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ایرانی ها بیاید لایک کنید... ولی انتخابم ارژانتینه... ولی امروز طرفدار ایرانمونمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم هورااااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ عشق است ایران امیدوارم امشب سربلند بشن بچه ها 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده