Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 11 شهریور، 2014 گفتم که خیلی ایده آله.... بله دیگه ....این دیگه خییییییییییییییییییییییییییلی خوبه....:hapydancsmil: :hapydancsmil: 4
a_ghadimi 4539 ارسال شده در 11 شهریور، 2014 :hapydancsmil: حالا به نظر شما به غیر از ایران که قهرمان میشه....دیگه کدوم تیم شانس این رو داره که این افتخار نصیبش بشه و تو فینال با ایران بازی کنه؟ 4
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 11 شهریور، 2014 حالا به نظر شما به غیر از ایران که قهرمان میشه....دیگه کدوم تیم شانس این رو داره که این افتخار نصیبش بشه و تو فینال با ایران بازی کنه؟ هیش کودوم خودمون تهنایی یه ضرب اول میشیم:1111: 4
a_ghadimi 4539 ارسال شده در 11 شهریور، 2014 هیش کودومخودمون تهنایی یه ضرب اول میشیم:1111: بلاخره باید با یکی بازی کنیم که تو فینال ...نه؟؟؟ ولی اگه بازیکنا هم مثل شما تعصب داشتن و با تعصب بازی میکردن الان این وضع فوتبال مون نبود... 4
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 11 شهریور، 2014 جای کعبی خالی که با پا بزنه دخل همه بازیکنای حریف بیاره 3
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 11 شهریور، 2014 بلاخره باید با یکی بازی کنیم که تو فینال ...نه؟؟؟ ولی اگه بازیکنا هم مثل شما تعصب داشتن و با تعصب بازی میکردن الان این وضع فوتبال مون نبود... نه دیگه از ترس انصراف میدهههه 4
Gandom.E 17805 ارسال شده در 11 شهریور، 2014 نه دیگهاز ترس انصراف میدهههه علی از جو بیا بیرون تیم ملی والیبالمون که نیس فوتباله 4
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 11 شهریور، 2014 علی از جو بیا بیرونتیم ملی والیبالمون که نیس فوتباله اههههه ولم کننننن شیش تاییاش بیان جلووو 4
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 11 شهریور، 2014 با تمام عشقی که به ایتالیا دارم و ابی پوشای گلادیاتور قهرمان بچگیهای منن با تمام احترامی که برا فوتبال زیبای اسپانیا قائلم و با میراث گواردیولا عشق بازی میکنم با تمام نفرتی که از انگلستان دارم ... هنوزم میگم کسی هست طرفدار این تیم باشه؟ باید بگم امسال المان باید قهرمان شه امسال سال اوناست حاضرم شرط ببندم با هر کی که خواست 2
Yaser.C 5059 ارسال شده در 11 شهریور، 2014 با تمام عشقی که به ایتالیا دارم و ابی پوشای گلادیاتور قهرمان بچگیهای منن با تمام احترامی که برا فوتبال زیبای اسپانیا قائلم و با میراث گواردیولا عشق بازی میکنم با تمام نفرتی که از انگلستان دارم ... هنوزم میگم کسی هست طرفدار این تیم باشه؟ باید بگم امسال المان باید قهرمان شه امسال سال اوناست حاضرم شرط ببندم با هر کی که خواست سلامتی قدوم بچه های طرفدار جبهه بر حق نازی بلند صلوات ختم کن........................ آقا کجا بودی شما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 11 شهریور، 2014 سلامتی قدوم بچه های طرفدار جبهه بر حق نازی بلند صلوات ختم کن........................ آقا کجا بودی شما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اسیرتم.....های هیتلر رفته بودم برزیل هماهنگیا رو برا قهرمانی المان انجام بدم ..... 3
Yaser.C 5059 ارسال شده در 11 شهریور، 2014 اسیرتم.....های هیتلر رفته بودم برزیل هماهنگیا رو برا قهرمانی المان انجام بدم ..... من نوکرتم.....آره دمت گرم داداش........."Heil Hitler" از این به بعد شما بیا اینجا قدمت رو چشم....بچه ها سالم نشستن زمین؟؟؟؟؟؟؟ هتلشون خوبه دیگه؟؟؟ من خیالم راحت باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 13 شهریور، 2014 ایران قهرمان میشه. بله خدا می دونه که حقشه ایرانننننننننننننننننننننننن:hapydancsmil::shad::Laie_28: 2
sara kia 3158 ارسال شده در 13 شهریور، 2014 بزنه ایران برنده شه.. اون وقت همه میان سراغ فدراسیون فوتبال ایران ازش درس مدیریت یاد بگیرن آقای کفاشیانم با صبر و حوصله بهشون توضیح میده 3
masi eng 47044 ارسال شده در 13 شهریور، 2014 اون وقت همه میان سراغ فدراسیون فوتبال ایران ازش درس مدیریت یاد بگیرن آقای کفاشیانم با صبر و حوصله بهشون توضیح میده 3
ارسال های توصیه شده