.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۸۹ گفتند : شکست يعني تو يک انسان در هم شکسته اي گفت : نه ! شکست يعني من هنوز موفق نشده ام. گفتند : شکست يعني تو هيچ کاري نکرده اي. گفت : نه! شکست يعني من هنوز چيزي ياد نگرفته ام. گفتند : شکست يعني تو يک آدم احمق بودي. گفت : نه! شکست يعني من به اندازه کافي جرات و جسارت داشته ام. گفتند : شکست يعني تو ديگر به آن نمي رسي. گفت : نه! شکست يعني مي بايد از راهي ديگر به سوي هدفم حرکت کنم. گفتند : شکست يعني تو حقير و نادان هستي گفت : شکست يعني من هنوز کامل نيستم. گفتند : شکست يعني تو زندگيت را تلف کردي. گفت : نه! شکست يعني من بهانه اي براي شروع کردن دارم. گفتند : شکست يعني تو ديگر بايد تسليم شوي! گفت : نه! شکست يعني من بايد بيشتر تلاش کنم 8 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۸۹ شکست یعنی عاشق بشی و به عشقت نرسی 5 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۸۹ گفتند : شکست يعني تو يک انسان در هم شکسته اي گفت : نه ! شکست يعني من هنوز موفق نشده ام. گفتند : شکست يعني تو هيچ کاري نکرده اي. گفت : نه! شکست يعني من هنوز چيزي ياد نگرفته ام. گفتند : شکست يعني تو يک آدم احمق بودي. گفت : نه! شکست يعني من به اندازه کافي جرات و جسارت داشته ام. گفتند : شکست يعني تو ديگر به آن نمي رسي. گفت : نه! شکست يعني مي بايد از راهي ديگر به سوي هدفم حرکت کنم. گفتند : شکست يعني تو حقير و نادان هستي گفت : شکست يعني من هنوز کامل نيستم. گفتند : شکست يعني تو زندگيت را تلف کردي. گفت : نه! شکست يعني من بهانه اي براي شروع کردن دارم. گفتند : شکست يعني تو ديگر بايد تسليم شوي! گفت : نه! شکست يعني من بايد بيشتر تلاش کنم شکست یعنی عاشق بشی و به عشقت نرسی مطمئن باش اگه شکست عاطفی بخوری خیلی خوبه اونوقت یه تجربه هایی خوب بدست میاری تازه اونوقت بعضی چیزا رو خیلی بهتر درک میکنی:ws2: 4 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۸۹ مطمئن باش اگه شکست عاطفی بخوری خیلی خوبه اونوقت یه تجربه هایی خوب بدست میاری تازه اونوقت بعضی چیزا رو خیلی بهتر درک میکنی:ws2: خوب هرکس یه نظری داره.........من فکر نکن بتونم شکست عشق رو تحمل کنم 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۸۹ خوب هرکس یه نظری داره.........من فکر نکن بتونم شکست عشق رو تحمل کنم ادما خیلی جون سختن به همه چی عادت می کنن امیدوارم هیچ وقت تجربه نکنی 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ شکست یعنی بری سر کلاس سخن رانی کنی وقتی سخن رانیت تموم شد بفهمی زیپ شلوارت باز بوده 4 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ شکست برای من یعنی یکی از هزاران راه حل برای پیروزی که من انتخاب کردم اشتباهه...باید برم سراغ راه بعدی... 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ میگن شکست مقدمه ی پیروزیه. شکست چیزی نیست جز دست کشیدن از تلاش به این دو جمله خیلی اعتقاد دارم.و خوشبختانه شکست بزرگی تا حالا تو زندگیم نخوردم. 3 لینک به دیدگاه
padrone 1136 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ مطمئن باش اگه شکست عاطفی بخوری خیلی خوبه اونوقت یه تجربه هایی خوب بدست میاری تازه اونوقت بعضی چیزا رو خیلی بهتر درک میکنی:ws2: البته اگه این شکست عاطفی تمام وجودشو تسخیر نکرده باشه,چرا که این موضوع زیاد بستگی به شخصیت افراد داره ,میشناسم از افراد ساده ای که این شکست برایشان تجربه تلخی شد برای باختن تمام زندگیشان. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده