Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۳ بیچاره ما قرار اولیای گشنه و تشنه و گوشه نشین.. برا بعضیها حتما خریده بیچاره شما واقعا :icon_razz: لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۳ راست میگه دیگه مهندس راس میگه اسپم نکن در اخر خواهش دارم اسپم نکنید بخصوص خانوم پری.وی بیچاره پری . وی لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۳ برا بعضیها حتما خریده بیچاره شما واقعا :icon_razz: نخیر من شیشلیک می خواستم نخریدن برام لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۳ نخیر من شیشلیک می خواستم نخریدن برام پس حقت بود :vahidrk: لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۳ به نکته بس کلفتی اشاره فرمودی بابایی بیچاره ما قرار اولیای گشنه و تشنه و گوشه نشین.. سه شنبه بیایین بریم خونشون شام مهمونی ادرسشم دارم نمیتونه بپیچونه:gnugghender: لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سه شنبه بیایین بریم خونشون شام مهمونیادرسشم دارم نمیتونه بپیچونه:gnugghender: به جان خودم الان این پست رو بخونه اسباب کشی میکنه لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام عرض شد به دوستان میتینگ اومده نیومده های عامد (از عمد) دعوت شده ها و نیومده های غیر عامد (غیر عمدی) و در حسرت ماندگان(در آرزوی دیدار دوستان مانده ها!) به عنوان شخصی که برای چهارمین سال پیاپی در این روز نمایشگاه رو مکان قرار داده برای زیارت دوستان، عرض می نماییم که خیلی خوشحال شدیم از زیارتتون عزیزان مخصوصا سیندخت خودم که بانی حضورم شد خیلی ها سالای پیش بودن که امسال جاشون خالی بود! رفیقانه یک ربعه راه، نیمه راه و سه چهارم راه 4 و 2 3 سال پیش! ددی، اوریون نبولا، زرینگ، سمنگ، میلاد ،سپیده، اسی و.... خیلی ها هم اون سالا نبوده و امسال بودند حضور همگی شیرین بود! البته که این ازون مدلاست که هیچ وقت نه این جای اون رو می گیره و نه اون جای اینو! به امید روزی که هم این باشد و هم آن ارادتمند - پری لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۳ تازه این الو هستا.. کسایی که بستنی خوردید خدا بهتون رحم کنه.. البته شوخی بید.. نوش جونتون. لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۳ این افتخاره؟بدبخت داری تو منطقه ی محروم زندگی می کنی برا منی که بدم میاد از این چیزا آره دیگه بابا افتخارهای خدا نکنه تو بیابونیم خبر نداریم لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۳ خیلی بیشتر از این این چی؟ :jawdrop: قبلا یه عکسی میذاشتید هاااااااآقا هیچ کسی راضی نباشه ممد جوانان رنگ گوجه ای سابق راضی هست. عکس اونو در حال استعمال دخانیات بذارید. ممد هنوز اون عکس در آرشیو موجود است @Mohammad Aref اونی که با شیخ و عابدی و اینا فیلم بازی کرده بودیم؟ یا اونی که شبیه اینه؟ سپاس ویژه از همه دوستان به خصوص مهدی عارف و محمد عارف عزیز .... آقا من چرا تا حالا به آیدیت دقت نکرده بودم چی نوشته ما هم خوشحال شدیم از دیدنت ممد چشم مارو دور دیدی نهارم نمیگیری؟ای جماعت قبلنا وقتی میرفتیم بیرون اگه همه نهارو حساب نمیکرد لااقل نصف نهار به حساب ممد بود رهمتون کلاه گذاشته اونایی هم که میدونستن و نگفتن حتما یا تهدید کرده یا رشوه داده بهشون نامرد آقا چرا به شورش می تحریکی بقیه رو لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۳ آقا چرا به شورش می تحریکی بقیه رو نترس ما که دیگه نمیاییم خسیس لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۳ اونی که با شیخ و عابدی و اینا فیلم بازی کرده بودیم؟ یا اونی که شبیه اینه؟ همونی که خیلی خماری اونی که فیلم نیست لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۳ نترس ما که دیگه نمیاییم خسیس خب خدا رو شکر همونی که خیلی خماری اونی که فیلم نیست کوفت فیلم نیست اونکه تو انجمن هم بود. الان نیست؟ لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۳ خب خدا رو شکر حالا اگر میومدی کرج،میدیدی ما چقدر مهمون نوازیم لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۳ پس حقت بود :vahidrk: نخیر :tt2: سه شنبه بیایین بریم خونشون شام مهمونیادرسشم دارم نمیتونه بپیچونه:gnugghender: بریم بریم.. من دوباره میام تهران لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ برا منی که بدم میاد از این چیزا آره دیگه بابا افتخارهای خدا نکنه تو بیابونیم خبر نداریم گربه دستش به گوشت نمی رسه استغفر الله ... لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ آغا من رفتم کارت بن کتابم رو از بانک بگیرم چند بار تو سیستم زد و فعال نشد. گفت برو شعبه شبستان اونجا برات انجام میدن. میترسم برم شبستان اونجام بهم بگن باید همون شعبه برات انجام بده.(چون این اتفاق یه پروسه طبیعیه و در 99% کارهای اداری و دولیتی در ایران رخ میده) خواستم بپرسم برای کسی هم این اتفاق افتاده که از اون شعبه ای که کارت رو گرفته کارتش فعال نشده باشه و به شعبه شبستان مراجعه کرده باشه؟ لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۳ میخوام بدونم چرا هیچکس منو از وجود این تاپیک خبردار نکرد!؟ بازم دم سلامت عزیزم گرم که یه خبری داد وگرنه هنوزم در جهل بودم بابا من همش دو روز نبودم چطوری درباره 4 ساعت 20 صفحه حرف زدین!!!! خب ما هم بسیار از حضور در کنار دوستان خوشحال شدیم، خیلی خوش گذشت، خیلی خوب بود، دوستای گلمونو از نزدیک دیدیم و آشنا شدیم جای همه اونایی که نبودن هم بسیار خالی پ.ن: مستر عارف کوچک، اصفهانی ام مدیر، اصفهانی، دیگه از لهجه که داد میزد:ws28: لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۳ دوستان گرامی که ازین تهرانی و کرجی جماعت نتونستن ناهار بگیرن تشریف بیارن مشهد شیشلیک معین درباری در خدمتیم یه همچین مهمون نوازایی هستیم ما 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۳ دوستان گرامی که ازین تهرانی و کرجی جماعت نتونستن ناهار بگیرن تشریف بیارن مشهد شیشلیک معین درباری در خدمتیم یه همچین مهمون نوازایی هستیم ما من که دیگه کلا تهران نمیرم واسه نواندیشانی ها همشون خسیسن شیش ساعت ما رو کاشتن اونجا،منم وقتی دیدم هیشکی محل نمیده و داریم از گشنگی تلف میشیم،پا شدم رفتم مهدی اول ضمانت کن که غذا میدی بعد ما بیاییم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده