Mr. Specific 43573 ارسال شده در 4 مرداد، 2014 بیچاره ما قرار اولیای گشنه و تشنه و گوشه نشین.. برا بعضیها حتما خریده بیچاره شما واقعا :icon_razz:
pari.v 10304 ارسال شده در 4 مرداد، 2014 راست میگه دیگه مهندس راس میگه اسپم نکن در اخر خواهش دارم اسپم نکنید بخصوص خانوم پری.وی بیچاره پری . وی
pari.v 10304 ارسال شده در 4 مرداد، 2014 برا بعضیها حتما خریده بیچاره شما واقعا :icon_razz: نخیر من شیشلیک می خواستم نخریدن برام
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 4 مرداد، 2014 نخیر من شیشلیک می خواستم نخریدن برام پس حقت بود :vahidrk:
spow 44198 ارسال شده در 4 مرداد، 2014 به نکته بس کلفتی اشاره فرمودی بابایی بیچاره ما قرار اولیای گشنه و تشنه و گوشه نشین.. سه شنبه بیایین بریم خونشون شام مهمونی ادرسشم دارم نمیتونه بپیچونه:gnugghender:
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 4 مرداد، 2014 سه شنبه بیایین بریم خونشون شام مهمونیادرسشم دارم نمیتونه بپیچونه:gnugghender: به جان خودم الان این پست رو بخونه اسباب کشی میکنه
pari daryayi 22938 ارسال شده در 4 مرداد، 2014 سلام عرض شد به دوستان میتینگ اومده نیومده های عامد (از عمد) دعوت شده ها و نیومده های غیر عامد (غیر عمدی) و در حسرت ماندگان(در آرزوی دیدار دوستان مانده ها!) به عنوان شخصی که برای چهارمین سال پیاپی در این روز نمایشگاه رو مکان قرار داده برای زیارت دوستان، عرض می نماییم که خیلی خوشحال شدیم از زیارتتون عزیزان مخصوصا سیندخت خودم که بانی حضورم شد خیلی ها سالای پیش بودن که امسال جاشون خالی بود! رفیقانه یک ربعه راه، نیمه راه و سه چهارم راه 4 و 2 3 سال پیش! ددی، اوریون نبولا، زرینگ، سمنگ، میلاد ،سپیده، اسی و.... خیلی ها هم اون سالا نبوده و امسال بودند حضور همگی شیرین بود! البته که این ازون مدلاست که هیچ وقت نه این جای اون رو می گیره و نه اون جای اینو! به امید روزی که هم این باشد و هم آن ارادتمند - پری
masi eng 47044 ارسال شده در 4 مرداد، 2014 تازه این الو هستا.. کسایی که بستنی خوردید خدا بهتون رحم کنه.. البته شوخی بید.. نوش جونتون.
آرتاش 33340 ارسال شده در 4 مرداد، 2014 این افتخاره؟بدبخت داری تو منطقه ی محروم زندگی می کنی برا منی که بدم میاد از این چیزا آره دیگه بابا افتخارهای خدا نکنه تو بیابونیم خبر نداریم
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 4 مرداد، 2014 خیلی بیشتر از این این چی؟ :jawdrop: قبلا یه عکسی میذاشتید هاااااااآقا هیچ کسی راضی نباشه ممد جوانان رنگ گوجه ای سابق راضی هست. عکس اونو در حال استعمال دخانیات بذارید. ممد هنوز اون عکس در آرشیو موجود است @Mohammad Aref اونی که با شیخ و عابدی و اینا فیلم بازی کرده بودیم؟ یا اونی که شبیه اینه؟ سپاس ویژه از همه دوستان به خصوص مهدی عارف و محمد عارف عزیز .... آقا من چرا تا حالا به آیدیت دقت نکرده بودم چی نوشته ما هم خوشحال شدیم از دیدنت ممد چشم مارو دور دیدی نهارم نمیگیری؟ای جماعت قبلنا وقتی میرفتیم بیرون اگه همه نهارو حساب نمیکرد لااقل نصف نهار به حساب ممد بود رهمتون کلاه گذاشته اونایی هم که میدونستن و نگفتن حتما یا تهدید کرده یا رشوه داده بهشون نامرد آقا چرا به شورش می تحریکی بقیه رو
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 4 مرداد، 2014 آقا چرا به شورش می تحریکی بقیه رو نترس ما که دیگه نمیاییم خسیس
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 4 مرداد، 2014 اونی که با شیخ و عابدی و اینا فیلم بازی کرده بودیم؟ یا اونی که شبیه اینه؟ همونی که خیلی خماری اونی که فیلم نیست
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 4 مرداد، 2014 نترس ما که دیگه نمیاییم خسیس خب خدا رو شکر همونی که خیلی خماری اونی که فیلم نیست کوفت فیلم نیست اونکه تو انجمن هم بود. الان نیست؟
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 4 مرداد، 2014 خب خدا رو شکر حالا اگر میومدی کرج،میدیدی ما چقدر مهمون نوازیم
pari.v 10304 ارسال شده در 4 مرداد، 2014 پس حقت بود :vahidrk: نخیر :tt2: سه شنبه بیایین بریم خونشون شام مهمونیادرسشم دارم نمیتونه بپیچونه:gnugghender: بریم بریم.. من دوباره میام تهران
afshin18 11175 ارسال شده در 4 مرداد، 2014 برا منی که بدم میاد از این چیزا آره دیگه بابا افتخارهای خدا نکنه تو بیابونیم خبر نداریم گربه دستش به گوشت نمی رسه استغفر الله ...
*pedram* 21266 ارسال شده در 5 مرداد، 2014 آغا من رفتم کارت بن کتابم رو از بانک بگیرم چند بار تو سیستم زد و فعال نشد. گفت برو شعبه شبستان اونجا برات انجام میدن. میترسم برم شبستان اونجام بهم بگن باید همون شعبه برات انجام بده.(چون این اتفاق یه پروسه طبیعیه و در 99% کارهای اداری و دولیتی در ایران رخ میده) خواستم بپرسم برای کسی هم این اتفاق افتاده که از اون شعبه ای که کارت رو گرفته کارتش فعال نشده باشه و به شعبه شبستان مراجعه کرده باشه؟
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 5 مرداد، 2014 میخوام بدونم چرا هیچکس منو از وجود این تاپیک خبردار نکرد!؟ بازم دم سلامت عزیزم گرم که یه خبری داد وگرنه هنوزم در جهل بودم بابا من همش دو روز نبودم چطوری درباره 4 ساعت 20 صفحه حرف زدین!!!! خب ما هم بسیار از حضور در کنار دوستان خوشحال شدیم، خیلی خوش گذشت، خیلی خوب بود، دوستای گلمونو از نزدیک دیدیم و آشنا شدیم جای همه اونایی که نبودن هم بسیار خالی پ.ن: مستر عارف کوچک، اصفهانی ام مدیر، اصفهانی، دیگه از لهجه که داد میزد:ws28:
Lean 56968 ارسال شده در 6 مرداد، 2014 دوستان گرامی که ازین تهرانی و کرجی جماعت نتونستن ناهار بگیرن تشریف بیارن مشهد شیشلیک معین درباری در خدمتیم یه همچین مهمون نوازایی هستیم ما 1
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 6 مرداد، 2014 دوستان گرامی که ازین تهرانی و کرجی جماعت نتونستن ناهار بگیرن تشریف بیارن مشهد شیشلیک معین درباری در خدمتیم یه همچین مهمون نوازایی هستیم ما من که دیگه کلا تهران نمیرم واسه نواندیشانی ها همشون خسیسن شیش ساعت ما رو کاشتن اونجا،منم وقتی دیدم هیشکی محل نمیده و داریم از گشنگی تلف میشیم،پا شدم رفتم مهدی اول ضمانت کن که غذا میدی بعد ما بیاییم:5c6ipag2mnshmsf5ju3
ارسال های توصیه شده