Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ بخند داداش اینا غیبت نکنن باهم دعوا میکنن ایول خوب گفتی اونم دعوای دخترا با هم واویلاس لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ایول خوب گفتی اونم دعوای دخترا با هم واویلاس آره دیدی دعواشونو گیسو گیس کشی لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سیلااااااااااااااام منم خیلی خوشحال شدم که دوستان رو دیدم در نمایشگاه کتاب و سپاسگذارم از اونهایی که حضور داشتن و باعث شدن که اون روز یه روز خاطره انگیز برای ما باشه و یه تشکر ویژه از دوستانی که نتونستن باشن که همین نبودنشون هم برای ما جذاب بود در اخر خواهش دارم اسپم نکنید بخصوص خانوم پری.وی لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ آره دیدی دعواشونو گیسو گیس کشی آخ آخ نگو این فن مشترک بینشون لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سیلاااااااااااااااممنم خیلی خوشحال شدم که دوستان رو دیدم در نمایشگاه کتاب و سپاسگذارم از اونهایی که حضور داشتن و باعث شدن که اون روز یه روز خاطره انگیز برای ما باشه و یه تشکر ویژه از دوستانی که نتونستن باشن که همین نبودنشون هم برای ما جذاب بود در اخر خواهش دارم اسپم نکنید بخصوص خانوم پری.وی مهندس راس میگه اسپم نکن آخ آخ نگو این فن مشترک بینشون خخخخخخخخخ:ws28: فن همشون هم گوشه ی پایین a (به یاد دوران کودکی سگا داشتیم:دی) لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سیلاااااااااااااااممنم خیلی خوشحال شدم که دوستان رو دیدم در نمایشگاه کتاب و سپاسگذارم از اونهایی که حضور داشتن و باعث شدن که اون روز یه روز خاطره انگیز برای ما باشه و یه تشکر ویژه از دوستانی که نتونستن باشن که همین نبودنشون هم برای ما جذاب بود در اخر خواهش دارم اسپم نکنید بخصوص خانوم پری.وی به داش میلاد راست میگه دیگه خخخخخخخخخ:ws28: فن همشون هم گوشه ی پایین a (به یاد دوران کودکی سگا داشتیم:دی) با دکمه فلش سمت راست لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۳ یعنی اینقدر شبیه بودیم؟ خیلی بیشتر از این لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۳ دوستان تبریز جای امنی است.(نقطه سر خط)در تبریز قلیان وجود ندارد. این افتخاره؟ بدبخت داری تو منطقه ی محروم زندگی می کنی لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۳ اتفاقا با مینا(مینی) گفتیم نیمدی چرایهو داغ دلش سر جشن فارغ التحصیلیشون تازه شد دمت گرم آره بابا دو تا رو هم شوهر دادیم کی خرید پس؟ منظور از دو دسته چیه؟ من حسابیدم هیچی همینطوری لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۳ من حسابیدمهیچی همینطوری ممنون لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سیلاااااااااااااااممنم خیلی خوشحال شدم که دوستان رو دیدم در نمایشگاه کتاب و سپاسگذارم از اونهایی که حضور داشتن و باعث شدن که اون روز یه روز خاطره انگیز برای ما باشه و یه تشکر ویژه از دوستانی که نتونستن باشن که همین نبودنشون هم برای ما جذاب بود در اخر خواهش دارم اسپم نکنید بخصوص خانوم پری.وی 19 10 بار از روش بنویس لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۳ قبلا یه عکسی میذاشتید هااااااا آقا هیچ کسی راضی نباشه ممد جوانان رنگ گوجه ای سابق راضی هست. عکس اونو در حال استعمال دخانیات بذارید. ممد هنوز اون عکس در آرشیو موجود است :ws3: @Mohammad Aref لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۳ اتفاقا حرفت شد، بعد یه بچه ها نشونه ازت داد، کلی خندیدمآقا محمد مگه چیزی داد؟ کی و چی گفت؟ بگو منم بخندم شنیده ها حاکی از این هستند که بستنی خرید :icon_pf (34): البته به صورت شراکتی این بشر با اینکه رفته سر کار و حقوق بگیر شده ولی هر روز داره خسیس تر میشه. محمد پاشو بیا اینجا تا بهت بگم مهمون نوازی یعنی چی لینک به دیدگاه
asiabadboy 510 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سپاس ویژه از همه دوستان به خصوص مهدی عارف و محمد عارف عزیز .... لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۳ قبلا یه عکسی میذاشتید هاااااااآقا هیچ کسی راضی نباشه ممد جوانان رنگ گوجه ای سابق راضی هست. عکس اونو در حال استعمال دخانیات بذارید. ممد هنوز اون عکس در آرشیو موجود است @Mohammad Aref عکس نگرفتیم شنیده ها حاکی از این هستند که بستنی خرید :icon_pf (34): البته به صورت شراکتی این بشر با اینکه رفته سر کار و حقوق بگیر شده ولی هر روز داره خسیس تر میشه. محمد پاشو بیا اینجا تا بهت بگم مهمون نوازی یعنی چی n نفر انگار پولشو دادن! لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۳ عکس نگرفتیم n نفر انگار پولشو دادن! رجوع شود به ضرب المثل زیر: یک تار مو کندن از خرس غنیمت است. پ.ن: خرس در اینجا به معنای محمد جوانان رنگ گوجه ای سابق می باشد. لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۳ خودت داری میگی یه ناهارا. کم نیست که. اسمش یه ناهاره این جماعت نواندیشانو بالاخره شناختم دیگه تو این قرارا. واسه همین حتی جعفرم زنگ زد یه بار گفت بچه ها کسی ناهار میخواد بگیرم بیارم. میدونستم بخواد بیاره، هیشکی رحم نمیکنه گفتم نه کسی نمیخواد خودت بخور قبلشم حرفی از ناهار اینا نزده بودم و تو انجمنم بهت گفتم دیگه ممد چشم مارو دور دیدی نهارم نمیگیری؟ ای جماعت قبلنا وقتی میرفتیم بیرون اگه همه نهارو حساب نمیکرد لااقل نصف نهار به حساب ممد بود رهمتون کلاه گذاشته اونایی هم که میدونستن و نگفتن حتما یا تهدید کرده یا رشوه داده بهشون نامرد لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ممد چشم مارو دور دیدی نهارم نمیگیری؟ای جماعت قبلنا وقتی میرفتیم بیرون اگه همه نهارو حساب نمیکرد لااقل نصف نهار به حساب ممد بود رهمتون کلاه گذاشته اونایی هم که میدونستن و نگفتن حتما یا تهدید کرده یا رشوه داده بهشون نامرد به نکته بس کلفتی اشاره فرمودی بابایی لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ممد چشم مارو دور دیدی نهارم نمیگیری؟ای جماعت قبلنا وقتی میرفتیم بیرون اگه همه نهارو حساب نمیکرد لااقل نصف نهار به حساب ممد بود رهمتون کلاه گذاشته اونایی هم که میدونستن و نگفتن حتما یا تهدید کرده یا رشوه داده بهشون نامرد بیچاره ما قرار اولیای گشنه و تشنه و گوشه نشین.. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده