pesare irani 41805 ارسال شده در 3 مرداد، 2014 عزیزم منظورم شما نبودین...اتفاقا سعادت نداشتم ببینمتون منظورم دوستانی هست که در صحنه حضور داشتن...شیرینی ام خوردن اما یه ندا ندادن که بمونیم واسه بستنی همش تقصیر کبد چرب میلاد بودددددددددددددددددددددددددددد :icon_pf (34):
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 3 مرداد، 2014 حالا چرا میزنی؟ مدیونین اگه منظورتون ما بوده باشیم اتفاقا حرفت شد، بعد یه بچه ها نشونه ازت داد، کلی خندیدم آقا محمد مگه چیزی داد؟ ما که برگشتیم، نه شما بودین، نه شیرینی:| عمرا ما وایسیم عکس بگیریم :| اتفاقا من هیچ کاره بودم میخوای از لیست خطشون بزنی؟ گیرت نیارم خوش فکر.... ممنون آقا حمید همون بستنیه رو 60 نفر دنگ دادن که یکیشونم من بودم دیگه دیگه مدیون کردی روبه روی کسی بشینی پشت سر کس دیگه غیبت کنی میشه غیبت مهدی جان بابا لغت غیبت تو دایره لغات دخترا تعریف نشده که بوگو صحبت عادی عزیزم منظورم شما نبودین...اتفاقا سعادت نداشتم ببینمتون منظورم دوستانی هست که در صحنه حضور داشتن...شیرینی ام خوردن اما یه ندا ندادن که بمونیم واسه بستنی واقعاً که
mim-shimi 25686 ارسال شده در 3 مرداد، 2014 دیگه مدیون کردی روبه روی کسی بشینی پشت سر کس دیگه غیبت کنی میشه غیبت نه دیگه راجع به هرکی روبرومون بود، صحبت کردیم بعدش دیدیم راجع به همه روبرویی ها حرف زدیم، گفتیم ضایس جامونو عوض کنیم، رفتیم کتاب خریدیم، برگشتیم و روبرویی ها ناخودآگاه تغییر کردن
Gandom.E 17805 ارسال شده در 3 مرداد، 2014 همش تقصیر کبد چرب میلاد بودددددددددددددددددددددددددددد :icon_pf (34): چه ربطی داشت؟؟؟ یا زود توضیح میدین یا دادگاهیتون میکنم مهدی جان بابا لغت غیبت تو دایره لغات دخترا تعریف نشده که بوگو صحبت عادی واقعاً که خوشم میاد تو میتینگا مظلومی میای اینجا خوب در مورد خانوما نظر سیاسی میدیدارم برات.... واقعا که چی؟؟؟
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 3 مرداد، 2014 نه دیگهراجع به هرکی روبرومون بود، صحبت کردیم بعدش دیدیم راجع به همه روبرویی ها حرف زدیم، گفتیم ضایس جامونو عوض کنیم، رفتیم کتاب خریدیم، برگشتیم و روبرویی ها ناخودآگاه تغییر کردن از صحبت عادی(غیبت) سیر نمیشید
mim-shimi 25686 ارسال شده در 3 مرداد، 2014 خوشم میاد تو میتینگا مظلومی میای اینجا خوب در مورد خانوما نظر سیاسی میدیدارم برات.... واقعا که چی؟؟؟ یعنی این جمله رو بدم با طلا بنویسن
mim-shimi 25686 ارسال شده در 3 مرداد، 2014 از صحبت عادی(غیبت) سیر نمیشید بله دیگه وقتی ناهاری در کار نباشه، مجبوریم خودمونو سیر کنیم
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 3 مرداد، 2014 چه ربطی داشت؟؟؟یا زود توضیح میدین یا دادگاهیتون میکنم خوشم میاد تو میتینگا مظلومی میای اینجا خوب در مورد خانوما نظر سیاسی میدیدارم برات.... واقعا که چی؟؟؟ مظلوم کجا بود بابا واقعیت ها رو باید گفت واقعاً که چه آدمایین دیگه
Gandom.E 17805 ارسال شده در 3 مرداد، 2014 یعنی این جمله رو بدم با طلا بنویسن مظلوم کجا بود بابا واقعیت ها رو باید گفت واقعاً که چه آدمایین دیگه بله خیلی واقعیتها هست که ما خانومی میکنیم در مورد آقایون نمیگیم...از این به بعد یادم باشه بگم خودتون واقعا که
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 3 مرداد، 2014 بله دیگهوقتی ناهاری در کار نباشه، مجبوریم خودمونو سیر کنیم از خسیس الرعایا بعید بود همچین کاری
Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 3 مرداد، 2014 همش تقصیر کبد چرب میلاد بودددددددددددددددددددددددددددد :icon_pf (34): کبد چرب مهدی جان بابا لغت غیبت تو دایره لغات دخترا تعریف نشده که بوگو صحبت عادی بسه که غیبت کردن ..براشون عادیه محمد جان نه دیگهراجع به هرکی روبرومون بود، صحبت کردیم بعدش دیدیم راجع به همه روبرویی ها حرف زدیم، گفتیم ضایس جامونو عوض کنیم، رفتیم کتاب خریدیم، برگشتیم و روبرویی ها ناخودآگاه تغییر کردن فک نکنم به کسی رحم کرده باشید .. چون تا آخرین نفر تو نمایشگاه رو غیبت کردید رفتید اونجا غیبت ها رو ادامه بدید...... از صحبت عادی(غیبت) سیر نمیشید چیز دیگه ندارند دیگه داداش
mim-shimi 25686 ارسال شده در 3 مرداد، 2014 از خسیس الرعایا بعید بود همچین کاری کی خسیس ه؟:| بسه که غیبت کردن ..براشون عادیه محمد جان فک نکنم به کسی رحم کرده باشید .. چون تا آخرین نفر تو نمایشگاه رو غیبت کردید رفتید اونجا غیبت ها رو ادامه بدید...... چیز دیگه ندارند دیگه داداش هی ما هیچی نمیگیم
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 3 مرداد، 2014 کبد چرب بسه که غیبت کردن ..براشون عادیه محمد جان فک نکنم به کسی رحم کرده باشید .. چون تا آخرین نفر تو نمایشگاه رو غیبت کردید رفتید اونجا غیبت ها رو ادامه بدید...... چیز دیگه ندارند دیگه داداش خب دیگه غیبت غذای روحشونه
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 3 مرداد، 2014 کی خسیس ه؟:| هی ما هیچی نمیگیم خسیس الرعایا = ممدو = سبز نواندیشان
pari.v 10304 ارسال شده در 3 مرداد، 2014 اصلا فک نمی کردم برادران ادمین اینقد مظلوم باشن (اولین نکته ای که نمایشگاه کتاب نظرمو جلب کرد!!!) دوم اینکه نمایشگاه چیزی نداشت
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 3 مرداد، 2014 خب هیچی نگید بخند داداش اینا غیبت نکنن باهم دعوا میکنن سوژه ندین دست ملت تا غیبتتونو نکنن!!! وااااااااااالا سوژه؟ یه مرد سوژه دست یه زن نمیده:|
pari.v 10304 ارسال شده در 3 مرداد، 2014 سوژه؟ یه مرد سوژه دست یه زن نمیده:| همین الان یه جایی سوژه دادی دست ملت!!! اونم از نوع مونث!! بگــــــــــــــم؟؟؟؟ بگــــــــــــــــــــــــــــم؟؟؟؟؟؟ بگــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم؟؟؟؟؟؟ والا میتینگ که پرسوژه بود گفتن نداره!
ارسال های توصیه شده