partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ من با اولین حقوقم ، خواهرام رو دعوت می کنم با هم بریم به یه مجموعه تفریحی ، که البته از اینجا کمی دوره ... 5 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ تابیک بزنیم از خاطرات بد خوابگاه بگیم تا بدونی چه جهنمیهایشالا یه کار خوب بیدا کنی خونه بگیری زن بگیری بچه دار شی مستقل شی 5 سال مستقل زندگی کردم، تو شیراز، وقتی دانشجو بودم. چون مستقل بودنو تجربه کردم میگم نمیتونم با خونواده زندگی کنم. کلاً سختی رو دوست دارم. 7 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ ما زیادی توو امتحانا نشستیم خونه از اجتماع دور بودیییم حقوق رو ول کنید بابا کار کجا بود اصلا که دلمون و به حقوقش خوش کنیم ؟ 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ حالا چی داری ؟ الان چیزی کم کسر ندارم 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ ما زیادی توو امتحانا نشستیم خونهاز اجتماع دور بودیییم حقوق رو ول کنید بابا کار کجا بود اصلا که دلمون و به حقوقش خوش کنیم ؟ بالاخره تو شاغلی یا نه این همه کار، شغل دلالی دلار الان تو بورسه خیلی هم درامد زاست 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ الان چیزی کم کسر ندارم اینا همش فواید ازدواجه هااا 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ اینا همش فواید ازدواجه هااا اره خداییش اگه ازدواج درست باشه خدا هم برکت میده من زمانی که ازدواج کردم یه دوستی داشتم که به من میخندید و مسخره ام میکرد دوتایی باهم اومده بودیم سر کار و حقوقمون هم تقریبا یکی بود الان با اینکه یازده ساله هزینه یه خانواده بر دوشم بوده ولی خیلی از اون دوستم که ازدواج نکرد از نظر اقتصادی جلوترم 8 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ بالاخره تو شاغلی یا نهاین همه کار، شغل دلالی دلار الان تو بورسه خیلی هم درامد زاست آره ولی کار خوب رو توو جمع نگو که لو نره ! اره خداییش اگه ازدواج درست باشه خدا هم برکت میده من زمانی که ازدواج کردم یه دوستی داشتم که به من میخندید و مسخره ام میکرد دوتایی باهم اومده بودیم سر کار و حقوقمون هم تقریبا یکی بود الان با اینکه یازده ساله هزینه یه خانواده بر دوشم بوده ولی خیلی از اون دوستم که ازدواج نکرد از نظر اقتصادی جلوترم دلیل خاصی داره ؟ 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ آره ولی کار خوب رو توو جمع نگو که لو نره ! دلیل خاصی داره ؟ اکی دلیلش اینه زنا خیلی خوبن پولا رو جمع میکنن 3 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۰ هيچي قسط هامو ميدم و از يكي قرض مي كنم تا ماهه ديگه باز بهش بر مي گردونم 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ دلیل خاصی داره ؟ من تجربه خودم رو بصورت یه جمله خبری عرض کردم شما راجع به اون تحقیق کنید به هر نتیجه ای که رسیدید همون درسته 3 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ من دادم به مامانم چه مامانه زرنگی............. گربه رو در حجله کشته........... 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۰ اولی را کمک کردم به یه نفر که وضع مالی خوبی نداشت دومی هم یه موبایل n73 گرفتم سال 85 بود شد 520 هزار تومن 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۱ من با اولین حقوقم رفتم یه لیف حموم خریدم...از این گردا...نرمه....لیمویی رنگ هم هست...کلاً هر وقت می رم حموم خوشحال می شم و یاد اولین حقوقم میفتم 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۱ من که هیچ کاری نکردی یه راست ریختم حلقوم دانشگاه 2 لینک به دیدگاه
fateme-bay 1232 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۱ ای بابا...یادش بخیر همین سه سال پیش بود.....اولین حقوقم رو دادم یه عینک آفتابی خفن واسه خودم خریدم...خانواده رو به یه بستنی خفن...مهمان کردم خلاصه یادمه که آخر ماه چیزی از اون باقی نمونده بود دوران مجردی..خوش میگذشت...حقوقم رو صرف خرج و خورج خودم میکردم.... قرانی هم واسه خونه بابا خرج نمیکردم و خلاصه...حال و حولی بود یه 6 ماهی راحت بودیم تا...ازدواج کردیم و... اما الان... وقتی حقوق میگیرم اولین کاری که میکنم اینکه 400 تومن فقط قسط میدم..قسط وام ماشین و کالا و ازدواج... به همین راحتی همه حقوق...میره هوا نمیدونم باقی ماه رو باید چه بکنم.....:icon_pf (34): ولی بازم همیشه میگم: خدایا شکرت 3 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۱ با اولین حقوقم چندتا کتاب خریدم و اسپیکر سیستمم رو تعویض کردم 2 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۱ اولين حقوقم 150 تومن بود من رفتم مانتو و لباس اينا خريدم يه جعبه شيريني هم نخريدم واسه خونه(چراشو هنو نميدونم... شايد عقلم نرسيد):5c6ipag2mnshmsf5ju3 بقيشم همين طور ميره واسه شهريه دانشگاه و خوراك و پوشاك و مايحتاج زندگي... با اين خرج گرون كم هم ميارم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده