jeny02 102 ارسال شده در 15 فروردین، 2012 من میرم نذرایی که واسه کار پیدا کردن تو هر امامزاده ای کردم ادا کنم 7
Dezire1536972473 620 ارسال شده در 15 فروردین، 2012 اول پولا رو گاز میزنم ببینم واقعی هستن یا تقلبی:دی 6
from_hell 10964 ارسال شده در 15 فروردین، 2012 ماشالا یکم بمنم مرضتو بدهمن لباسامو مامانم میخره و گرنه خودم دنبال خرید نیستم مرض خوبی نیستا...خونه خراب کنه در واقع...الان کلی وسیله و لباس و ....غیره خریدم که فقط موقع خریدن نگاشون کردم....بعدش رفتن تو کمد...:icon_pf (34): 3
hamidbala 2844 ارسال شده در 15 فروردین، 2012 شما اون موقع متاهل بودی خرج زندگیت کردی :vahidrk::vahidrk: 1
saeed99 2563 ارسال شده در 15 فروردین، 2012 . اولین حقوقموگذاشتم توی یه پاکت تمیزودودستی تقدیم بابا مامانم کردم البته قبولش نکردن وبا خوشحالی وکلی دعای خیربه خودم برش گردوندن، خیلی حال داد 6
VINA 31339 سازنده ارسال شده در 15 فروردین، 2012 . اولین حقوقموگذاشتم توی یه پاکت تمیزودودستی تقدیم بابا مامانم کردم البته قبولش نکردن وبا خوشحالی وکلی دعای خیربه خودم برش گردوندن، خیلی حال داد ثابت شد کردی 1
Mahsa.Gha 6571 ارسال شده در 15 فروردین، 2012 اولین حقوقم اصلا یادم نیس باهاش چی کردم!!! البته یه چیزایی یادمه! چون اونموقع نزدیکهی جشن خواهرم بود همش واسه خرید لباس و هدیه جشنشون رفتتتتتتتت!!! الانم که خودم حقوق خودمو میدم همش بابت شهریه دانشگاهم میره هواااااااااااااااااااااااااااا 4
VINA 31339 سازنده ارسال شده در 15 فروردین، 2012 مرض خوبی نیستا...خونه خراب کنه در واقع...الان کلی وسیله و لباس و ....غیره خریدم که فقط موقع خریدن نگاشون کردم....بعدش رفتن تو کمد...:icon_pf (34): یکمش بدی من،من متعادل میشم اولین حقوقم اصلا یادم نیس باهاش چی کردم!!!البته یه چیزایی یادمه! چون اونموقع نزدیکهی جشن خواهرم بود همش واسه خرید لباس و هدیه جشنشون رفتتتتتتتت!!! الانم که خودم حقوق خودمو میدم همش بابت شهریه دانشگاهم میره هواااااااااااااااااااااااااااا بازم خوبه تو جیبی نمیگیری 2
Mahsa.Gha 6571 ارسال شده در 15 فروردین، 2012 یکمش بدی من،من متعادل میشم بازم خوبه تو جیبی نمیگیری ای بابا !!! چه فایده بازم هشتمون گرو نه مونه!!! این دانشگاه تموم بشه یه نفس راحت میکشه این جیبمون... 2
Abolfazl_r 20780 ارسال شده در 15 فروردین، 2012 من یادم نمیاد با اولین حقوقم چی کار کردم منم دقیقا یادم نمیاد. فکر کنم گوشت و مرغ و میوه گرفتم واسه خونه. منم بیش از 20 ساله که دارم کار میکنم. طبق قوانین کار همه جای دنیا الان دیگه کم کم باید بازنشسته شیم تازه موتورمون گرم شده. 9
.Pa.Ri.Sa. 4117 ارسال شده در 15 فروردین، 2012 من بلافاصله بعد از اینکه رفتم سرکار میدوم میرم لیزینگی یه ماشین بر میدارم پس حقوقمم میره پای قسطاش 5
Avenger 19334 ارسال شده در 15 فروردین، 2012 منم دقیقا یادم نمیاد. فکر کنم گوشت و مرغ و میوه گرفتم واسه خونه. منم بیش از 20 ساله که دارم کار میکنم. طبق قوانین کار همه جای دنیا الان دیگه کم کم باید بازنشسته شیم تازه موتورمون گرم شده. هی امان از نداشتن بیمه الان باید 29 سال دیگه کار کنم تا باز نشسته بشم 3
VINA 31339 سازنده ارسال شده در 15 فروردین، 2012 ای بابا !!!چه فایده بازم هشتمون گرو نه مونه!!! این دانشگاه تموم بشه یه نفس راحت میکشه این جیبمون... به همین خیال باش منم دقیقا یادم نمیاد. فکر کنم گوشت و مرغ و میوه گرفتم واسه خونه. منم بیش از 20 ساله که دارم کار میکنم. طبق قوانین کار همه جای دنیا الان دیگه کم کم باید بازنشسته شیم تازه موتورمون گرم شده. من بلافاصله بعد از اینکه رفتم سرکار میدوم میرم لیزینگی یه ماشین بر میدارم پس حقوقمم میره پای قسطاش خب وام بگیر صفرشو بخر 3
R@M!N 2978 ارسال شده در 15 فروردین، 2012 مثله این دیوونه ها هر ماه که حقوق بگیریم می گگیم بذار زیاد شه بعد باهاش یه کاری می کنیم آخرشم کاری نمی کنیم یا گم میشه یا نفله میشه میره پی کارش..... 5
NYC 20977 ارسال شده در 15 فروردین، 2012 مگه چقد میدن؟ هر چقدر! میرم تو خوابگاه زندگی میکنم! از اینا که مخصوص شاغلاست! اونم نشه هرچی! با تمام احترامی که برای خونوادم قائلم ولی زندگی باهاشون برام سخته. 4
pianist 31130 ارسال شده در 15 فروردین، 2012 اولین حقوق رو خیلی نمیشه براش برنامه ریزی کرد... نهایتا خونوادم رو یه شام مهمون کنم. 4
VINA 31339 سازنده ارسال شده در 16 فروردین، 2012 هر چقدر!میرم تو خوابگاه زندگی میکنم! از اینا که مخصوص شاغلاست! اونم نشه هرچی! با تمام احترامی که برای خونوادم قائلم ولی زندگی باهاشون برام سخته.[/ QUOTE] یه روز باید یه تابیک بزنیم از خاطرات بد خوابگاه بگیم تا بدونی چه جهنمیهایشالا یه کار خوب بیدا کنی خونه بگیری زن بگیری بچه دار شی مستقل شی مثله این دیوونه ها هر ماه که حقوق بگیریم می گگیم بذار زیاد شه بعد باهاش یه کاری می کنیم آخرشم کاری نمی کنیم یا گم میشه یا نفله میشه میره پی کارش..... گم میشه؟ اولین حقوق رو خیلی نمیشه براش برنامه ریزی کرد... نهایتا خونوادم رو یه شام مهمون کنم. مگه شام همش چقدر میشهواسه مامانت کادو نمیخری 6
هوتن 15061 ارسال شده در 16 فروردین، 2012 یادش بخیر اولین حقوقمو تیرماه 1380 گرفتم که 563 هزار تومان بود البته حقوق 3 ماه و بیست روز رو باهم دادن 300 تومنش رو دادم جای قرض و 100 تومنشو دادم جای قسط و با 63 تومن یه جفت کفش یه ادکلن 3 تا پیراهن و یه شلوار خریدم و تازه یه 10 تومن هم ته دستم موند با همون لباسا رفتم خواستگاری و یادمه پدر عروس ازم پرسید چی داری گفتم خودمم و همین لباسام با کفشام که دم دره 11
R@M!N 2978 ارسال شده در 16 فروردین، 2012 یادش بخیر اولین حقوقمو تیرماه 1380 گرفتم که 563 هزار تومان بود البته حقوق 3 ماه و بیست روز رو باهم دادن300 تومنش رو دادم جای قرض و 100 تومنشو دادم جای قسط و با 63 تومن یه جفت کفش یه ادکلن 3 تا پیراهن و یه شلوار خریدم و تازه یه 10 تومن هم ته دستم موند با همون لباسا رفتم خواستگاری و یادمه پدر عروس ازم پرسید چی داری گفتم خودمم و همین لباسام با کفشام که دم دره حالا چی داری ؟ 4
pianist 31130 ارسال شده در 16 فروردین، 2012 هر چقدر!میرم تو خوابگاه زندگی میکنم! از اینا که مخصوص شاغلاست! اونم نشه هرچی! با تمام احترامی که برای خونوادم قائلم ولی زندگی باهاشون برام سخته.[/ QUOTE] یه روز باید یه تابیک بزنیم از خاطرات بد خوابگاه بگیم تا بدونی چه جهنمیهایشالا یه کار خوب بیدا کنی خونه بگیری زن بگیری بچه دار شی مستقل شی گم میشه؟ مگه شام همش چقدر میشهواسه مامانت کادو نمیخری نه بابا از این حرکات جوگیرانه خوشم نمیاد پس انداز میکنم و سر وقتش یه چیز بهتر براش کادو میگیرم... 3
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری