jeny02 102 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ من میرم نذرایی که واسه کار پیدا کردن تو هر امامزاده ای کردم ادا کنم 7 لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ اول پولا رو گاز میزنم ببینم واقعی هستن یا تقلبی:دی 6 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ ماشالا یکم بمنم مرضتو بدهمن لباسامو مامانم میخره و گرنه خودم دنبال خرید نیستم مرض خوبی نیستا...خونه خراب کنه در واقع...الان کلی وسیله و لباس و ....غیره خریدم که فقط موقع خریدن نگاشون کردم....بعدش رفتن تو کمد...:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ شما اون موقع متاهل بودی خرج زندگیت کردی :vahidrk::vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ . اولین حقوقموگذاشتم توی یه پاکت تمیزودودستی تقدیم بابا مامانم کردم البته قبولش نکردن وبا خوشحالی وکلی دعای خیربه خودم برش گردوندن، خیلی حال داد 6 لینک به دیدگاه
VINA 31339 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ . اولین حقوقموگذاشتم توی یه پاکت تمیزودودستی تقدیم بابا مامانم کردم البته قبولش نکردن وبا خوشحالی وکلی دعای خیربه خودم برش گردوندن، خیلی حال داد ثابت شد کردی 1 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ اولین حقوقم اصلا یادم نیس باهاش چی کردم!!! البته یه چیزایی یادمه! چون اونموقع نزدیکهی جشن خواهرم بود همش واسه خرید لباس و هدیه جشنشون رفتتتتتتتت!!! الانم که خودم حقوق خودمو میدم همش بابت شهریه دانشگاهم میره هواااااااااااااااااااااااااااا 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ مرض خوبی نیستا...خونه خراب کنه در واقع...الان کلی وسیله و لباس و ....غیره خریدم که فقط موقع خریدن نگاشون کردم....بعدش رفتن تو کمد...:icon_pf (34): یکمش بدی من،من متعادل میشم اولین حقوقم اصلا یادم نیس باهاش چی کردم!!!البته یه چیزایی یادمه! چون اونموقع نزدیکهی جشن خواهرم بود همش واسه خرید لباس و هدیه جشنشون رفتتتتتتتت!!! الانم که خودم حقوق خودمو میدم همش بابت شهریه دانشگاهم میره هواااااااااااااااااااااااااااا بازم خوبه تو جیبی نمیگیری 2 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ یکمش بدی من،من متعادل میشم بازم خوبه تو جیبی نمیگیری ای بابا !!! چه فایده بازم هشتمون گرو نه مونه!!! این دانشگاه تموم بشه یه نفس راحت میکشه این جیبمون... 2 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ من یادم نمیاد با اولین حقوقم چی کار کردم منم دقیقا یادم نمیاد. فکر کنم گوشت و مرغ و میوه گرفتم واسه خونه. منم بیش از 20 ساله که دارم کار میکنم. طبق قوانین کار همه جای دنیا الان دیگه کم کم باید بازنشسته شیم تازه موتورمون گرم شده. 9 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ من بلافاصله بعد از اینکه رفتم سرکار میدوم میرم لیزینگی یه ماشین بر میدارم پس حقوقمم میره پای قسطاش 5 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ منم دقیقا یادم نمیاد. فکر کنم گوشت و مرغ و میوه گرفتم واسه خونه. منم بیش از 20 ساله که دارم کار میکنم. طبق قوانین کار همه جای دنیا الان دیگه کم کم باید بازنشسته شیم تازه موتورمون گرم شده. هی امان از نداشتن بیمه الان باید 29 سال دیگه کار کنم تا باز نشسته بشم 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ ای بابا !!!چه فایده بازم هشتمون گرو نه مونه!!! این دانشگاه تموم بشه یه نفس راحت میکشه این جیبمون... به همین خیال باش منم دقیقا یادم نمیاد. فکر کنم گوشت و مرغ و میوه گرفتم واسه خونه. منم بیش از 20 ساله که دارم کار میکنم. طبق قوانین کار همه جای دنیا الان دیگه کم کم باید بازنشسته شیم تازه موتورمون گرم شده. من بلافاصله بعد از اینکه رفتم سرکار میدوم میرم لیزینگی یه ماشین بر میدارم پس حقوقمم میره پای قسطاش خب وام بگیر صفرشو بخر 3 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ مثله این دیوونه ها هر ماه که حقوق بگیریم می گگیم بذار زیاد شه بعد باهاش یه کاری می کنیم آخرشم کاری نمی کنیم یا گم میشه یا نفله میشه میره پی کارش..... 5 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ مگه چقد میدن؟ هر چقدر! میرم تو خوابگاه زندگی میکنم! از اینا که مخصوص شاغلاست! اونم نشه هرچی! با تمام احترامی که برای خونوادم قائلم ولی زندگی باهاشون برام سخته. 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۰ اولین حقوق رو خیلی نمیشه براش برنامه ریزی کرد... نهایتا خونوادم رو یه شام مهمون کنم. 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ هر چقدر!میرم تو خوابگاه زندگی میکنم! از اینا که مخصوص شاغلاست! اونم نشه هرچی! با تمام احترامی که برای خونوادم قائلم ولی زندگی باهاشون برام سخته.[/ QUOTE] یه روز باید یه تابیک بزنیم از خاطرات بد خوابگاه بگیم تا بدونی چه جهنمیهایشالا یه کار خوب بیدا کنی خونه بگیری زن بگیری بچه دار شی مستقل شی مثله این دیوونه ها هر ماه که حقوق بگیریم می گگیم بذار زیاد شه بعد باهاش یه کاری می کنیم آخرشم کاری نمی کنیم یا گم میشه یا نفله میشه میره پی کارش..... گم میشه؟ اولین حقوق رو خیلی نمیشه براش برنامه ریزی کرد... نهایتا خونوادم رو یه شام مهمون کنم. مگه شام همش چقدر میشهواسه مامانت کادو نمیخری 6 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ یادش بخیر اولین حقوقمو تیرماه 1380 گرفتم که 563 هزار تومان بود البته حقوق 3 ماه و بیست روز رو باهم دادن 300 تومنش رو دادم جای قرض و 100 تومنشو دادم جای قسط و با 63 تومن یه جفت کفش یه ادکلن 3 تا پیراهن و یه شلوار خریدم و تازه یه 10 تومن هم ته دستم موند با همون لباسا رفتم خواستگاری و یادمه پدر عروس ازم پرسید چی داری گفتم خودمم و همین لباسام با کفشام که دم دره 11 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ یادش بخیر اولین حقوقمو تیرماه 1380 گرفتم که 563 هزار تومان بود البته حقوق 3 ماه و بیست روز رو باهم دادن300 تومنش رو دادم جای قرض و 100 تومنشو دادم جای قسط و با 63 تومن یه جفت کفش یه ادکلن 3 تا پیراهن و یه شلوار خریدم و تازه یه 10 تومن هم ته دستم موند با همون لباسا رفتم خواستگاری و یادمه پدر عروس ازم پرسید چی داری گفتم خودمم و همین لباسام با کفشام که دم دره حالا چی داری ؟ 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ هر چقدر!میرم تو خوابگاه زندگی میکنم! از اینا که مخصوص شاغلاست! اونم نشه هرچی! با تمام احترامی که برای خونوادم قائلم ولی زندگی باهاشون برام سخته.[/ QUOTE] یه روز باید یه تابیک بزنیم از خاطرات بد خوابگاه بگیم تا بدونی چه جهنمیهایشالا یه کار خوب بیدا کنی خونه بگیری زن بگیری بچه دار شی مستقل شی گم میشه؟ مگه شام همش چقدر میشهواسه مامانت کادو نمیخری نه بابا از این حرکات جوگیرانه خوشم نمیاد پس انداز میکنم و سر وقتش یه چیز بهتر براش کادو میگیرم... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده