Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ منم تبریک میگم:flowerysmile: امیدوارم این دوران مسخره ی سربازی هم زودتر تموم بشه شیرینی فارغ شدن از سربازیتونو بخوریم این عکسه آواتار چه تیپی زدیااااا لینک به دیدگاه
Joe Dalton 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ بسم رب الشهدا والصدیقین میلاد خجسته ی تمام سربازان جان بر کف میمون باد. آیکون احترام نظامی! لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ به به تبریک می گم 120 سال شاد و موفق زندگی کنی. لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۳ تولدت مبارک داداشم. انشالله بهترینارو از خدا هدیه بگیری لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۳ بابا من شیرنی دوس دارم . ای خدا. الان دلم خواست ز دست و دیده و دل هر دو فریاددددددددددد ک هر چ دیده بیند دل کند یاد تولدت مبارک آقای باشخصیت لحظه های زندگیت پر از قشنگی درود ذست شما مرسی خانوم آروم اروزی قشنگیه. متشکرم پاینده و سلامت باشی. تولدتون مبارک آقا سجاد امیدورام همیشه شاد، سلامت و پیروز باشید درود متشکرم. سلامتی رو خیلی دوس دارم سرافراز باشید تولدتون مبارک متشکرم. پاینده باشین تولدت مبارك آقا سجاد عزيز بهترينها رو براي شما آرزو ميكنم مرسی. متسکرم شرکت کردی به به ببین تولد کیه!!!تولدت مبارک آقای مهندس سجاد اول از همه آرزو می کنم همیشه شادِ شادِ شاد باشی و سالم و سلامت و تندرست هم خودت هم همه ی عزیزانت آرزو می کنم که به تمامِ اهداف بزرگ و کوچیک، بلند مدت و کوتاه مدت، بلندپروازانه و کوتاه پروازانه ()، ایده آل گرایانه و واقع گرایانه، قلبی و عقلیت برسی و برات راستی و درستی در همه ی زمینه ها آرزوم می کنم و خوشبختی واقعی خودشیفته ام هستی چقد شلوغی تو جشن بچه ها روز دیگه ای امرزو برو فردا بیا ارزوهای قشنگی بود. متشکرم. خوب دیگه، فروردینی ها کلا ی ویژگی دارن ک می گن بده. همین خودشیفتگیه. اخه ادم اینقدررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر خوب و فرشته، و خلاصه توپ و بی ایراد و دیگه سرو روان و اینا . چاره ای نداره خودشیفته می شه دیگه :دی پرچ،،،،،،،،،،،،،م رو ببین چقدر بالاس زنده باد فروردین تولدت مبارک آقا سجاد متشکرم مرسی شرکت کردی تولدت مبارک.:hapydancsmil::hapydancsmil: تولدتون مبارک... منم تبریک میگم:flowerysmile:امیدوارم این دوران مسخره ی سربازی هم زودتر تموم بشه شیرینی فارغ شدن از سربازیتونو بخوریم این عکسه آواتار چه تیپی زدیااااا کی گفته من سربازم از دست این محمد. پاینده باشی و برقرار خوشحالمون کردی شرکت کردی، مهندس اواتار ک پیر شدم. دیگه تیپ پیرمردونه می زنیم بسم رب الشهدا والصدیقینمیلاد خجسته ی تمام سربازان جان بر کف میمون باد. آیکون احترام نظامی! به به. خیلی هم خوب. ب نام نور متشکرم به به تبریک می گم 120 سال شاد و موفق زندگی کنی. بله. منم ک می گم به به مرسی. لطف کردی شکرت کردی kachal tavalodet mobarak mqc khili ham mo darm تولدت مبارک مهندس درود به به ادمین عزیز. کوچیک نوازی کردی متشکرم. تولدت مبارک داداشم. انشالله بهترینارو از خدا هدیه بگیری عجب ارزوی خوبی. متشکرم تولدت مبارک:hapydancsmil: مرسی :hapydancsmil: تولدتون مبارک:) متشکرم :icon_gol: راستی، روز زن رو ب همه خانوم مخصوصا فروردینــــــــــــــی ها تبریک می گم لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۳ آقای مهندس تولدتون مبارک براتون بهترین هارو آرزو میکنم... لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۳ تفلدت مبارك حاجي:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۳ زاد روتون خجسته و پیروز باشه. منم عکستو دیدم فکر کردم تیپ کوهته نگو تیپ جدیدته . لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۳ تفلدت مبارك حاجي:hapydancsmil: متشکرم حاج خانم (!) زاد روتون خجسته و پیروز باشه.منم عکستو دیدم فکر کردم تیپ کوهته نگو تیپ جدیدته . سپاس اندر سپاس منم فک کنم تیپ جدیدمه آقای مهندس تولدتون مبارک براتون بهترین هارو آرزو میکنم... متشکرم. منم برای شما ارزوی سلامتی و بهروزی دارم. پ ن: خیلی از بچه ها اسم کاربریشون رو عوض کردن، پیش پیش ببخشید اگه جایی کسی رو نشناختم و شاید زیادی باش رسمی برخورد کردم. از همه تون متشکرم. امیدوارم همه شاد و پاینده و سرخوش باشن. ./.:icon_gol: لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۳ بگو چرا امروز و دیروز انقد بارون می اد. بارون روشنایی بخش. کادو متولد شدن من ب زمینی هاس تولد من ه. ای بابا اصلا حواسم نبودا اینطوری دیگه، فروردین ها پرچــــــــــــــــــــــــــــــم بالا نمیخای بگی که بارونا اشک فرشته هاس برا اینکه یکی ازشون کم شده ... چقد شلوغی تو جشن بچه ها روز دیگه ای امرزو برو فردا بیا ارزوهای قشنگی بود. متشکرم. خوب دیگه، فروردینی ها کلا ی ویژگی دارن ک می گن بده. همین خودشیفتگیه. اخه ادم اینقدررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر خوب و فرشته، و خلاصه توپ و بی ایراد و دیگه سرو روان و اینا . چاره ای نداره خودشیفته می شه دیگه :دی پرچ،،،،،،،،،،،،،م رو ببین چقدر بالاس زنده باد فروردین خب حالا همچین میگه فروردین فرودین انگار دی به دنیا اومده لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۳ من چرا تاپیکا رو دیر میبینم؟ تولدت مبارک سجاد جان..ایشاالله همیشه سالم و شاد باشی لینک به دیدگاه
parisa.na 1558 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۳ تولدتون مبارک!امیدوارم همیشه موفق باشین! لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۳ نمیخای بگی که بارونا اشک فرشته هاس برا اینکه یکی ازشون کم شده ... خب حالا همچین میگه فروردین فرودین انگار دی به دنیا اومده آفرین. چ خوب حدس زدی دی، ک گذشت دی نشون دنده دیروز. دیروز هم نشون دهنده گذشته. گذشته هم ک گدشته، پس مهم نیست شد آنچه ک شد من چرا تاپیکا رو دیر میبینم؟تولدت مبارک سجاد جان..ایشاالله همیشه سالم و شاد باشی چرا داد می زنی؟ احتمالا کار محمده برو یخه اونو بگیر متشکرم. امیدوارم زندگی پر از شادی و انرژی داشته باشی تبریک میگم.:rose: متشکرم تولدتون مبارک!امیدوارم همیشه موفق باشین! خیلی ممنون. منم امیدوارم سلامت و پاینده باشید لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۳ تولد مبارک حاجی سجاد سرباز اسلام:دی بابا فک کردم رفتی تو نظام کفش کادریا رو پوشیدی. مرز کجا افتادی؟:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده