hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۸۹ من جای داماد بودم وقتی طرف دختر گفتن ........... سریع بلند میشدم میامدم یکی ارزون تر پیدا کنم 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۸۹ من جای داماد بودم وقتی طرف دختر گفتن ........... سریع بلند میشدم میامدم یکی ارزون تر پیدا کنم مگه داری جنس میخری ارزونوشو میخای:167:اتفاقا چون ورزشکاری امنیت جانی پایین میاد 3 برابر حساب میکنیم 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۸۹ مهریه قطعاً واسه متسحکم تر شدن پایه های خانواده لازمه. ولی متأسفانه الان وسیله ای شده بیشتر واسه چشم و هم چشمی. و فکر میکنن وقتی مهریه خیلی بالا بشه یعنی واسه دخترشون بیشتر ارزش قائلن. واسه ازدواج به اندازه کافی سنگای بزرگ هست که جلوی پا میندازن حداقل این مهریه رو دیگه سنگشو کوچیکتر کنن. به نظرم باید به اندازه معقول باشه و همینطور با توجه به وسع مالی طرف. اما دیگه 1366 سکه اونم واسه یه خانواده معمولی خیلی زیاده. :icon_pf (34): هرچی هم جلوتر میرن سال تولدا بزرگ تر میشن و تعداد سکه ها بیشتر. بازم حالا خوبه زیادی کلاس نذاشتن که میلادی حساب کنن 6 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۸۹ مهریه قطعاً واسه متسحکم تر شدن پایه های خانواده لازمه. ولی متأسفانه الان وسیله ای شده بیشتر واسه چشم و هم چشمی. و فکر میکنن وقتی مهریه خیلی بالا بشه یعنی واسه دخترشون بیشتر ارزش قائلن. واسه ازدواج به اندازه کافی سنگای بزرگ هست که جلوی پا میندازن حداقل این مهریه رو دیگه سنگشو کوچیکتر کنن. به نظرم باید به اندازه معقول باشه و همینطور با توجه به وسع مالی طرف. اما دیگه 1366 سکه اونم واسه یه خانواده معمولی خیلی زیاده. :icon_pf (34): هرچی هم جلوتر میرن سال تولدا بزرگ تر میشن و تعداد سکه ها بیشتر. بازم حالا خوبه زیادی کلاس نذاشتن که میلادی حساب کنن تاپیک قحط بود تلپ اومدی اینجا؟......فک نکن با این پستا برات زن میگیریم:w00: .....نمیگیریم 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۸۹ دیدم تاپیکش تو بورسه گفتیم ما هم بیایم یه نظری بدیم. حالا زن کی خواست با 1366 تا سکه 2 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۸۹ مهریه اگه میزانش در حد معقول نباشه اگه خدایه نکرده زندگیه دو نفر به طلاق هم کشیده بشه اکثرا مردا انقدر خوب میپیچونن که اون مهر بالارو نمیدن(معمولا دادگاه انقدر مساله رو کش میده که طلاقی که به رضایت خانم هست آخرش میرسه به بخشیدن مهر) حتی بحث پیچش هم نباشه... وقتی داری با کسی اردواج میکنی که سطح و توان مالیش رو میدونی ولی 1000 برابر اون مهر میذاری خب بعدا که مهرتو بذاری اجرا بهش میرسی؟؟؟وقتی چنین پولی رو نداره بده خب چه انتظاری میشه داشت!!! نهایتش میره زندان مهر باید باشه نه کم نه زیاد(معقولانه و با توجه به شرایط شخص مقابل) من که فکر میکنم اگه پسری همون اول با مهریه دختر موافقت میکنه اگه واقعا کارش درست باشه تو همون ماهای اول باید اون پولو بذاره کنار... امیدوارم هیچ زندگیی هیچ وقت به جدایی نکشه اما اگه اینطور شد دستش خالی نیست و میتونه حق همسرش رو بده اگرم زندگیه خوبی داره که چه بهتر همون پولو میاره و تو زندگیش کنار همسرش باهم استفاده میکنن 5 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۸۹ مگه داری جنس میخری ارزونوشو میخای:167:اتفاقا چون ورزشکاری امنیت جانی پایین میاد 3 برابر حساب میکنیم ورزش می کنم تا با آمادگی بالای بدنی که دارم توی این طور مواقع سریع فرار کنم:w410: 3 لینک به دیدگاه
anjello 2427 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۸۹ تاپیک قحط بود تلپ اومدی اینجا؟......فک نکن با این پستا برات زن میگیریم:w00: .....نمیگیریم :ws28: لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۸۹ سلام به دوستان ... متاسفانه تفکر اینکه مهریه بالا ضامن سلامتی و بقای زندگی مشترکه اصلا درست نیست ... !! جوون های این زمونه بیشتر به فرعیات زندگی گرفتار شدن ... !! اصل زندگی و حس مشترک به عشق و علاقه واقعی برمیگرده که متاسفانه کم شده ... !! امید که دوستان جوون هوس زودگذر رو با عشق پاک اشتباه نگیرن ... 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۸۹ سلام به دوستان ... متاسفانه تفکر اینکه مهریه بالا ضامن سلامتی و بقای زندگی مشترکه اصلا درست نیست ... !! جوون های این زمونه بیشتر به فرعیات زندگی گرفتار شدن ... !! اصل زندگی و حس مشترک به عشق و علاقه واقعی برمیگرده که متاسفانه کم شده ... !! امید که دوستان جوون هوس زودگذر رو با عشق پاک اشتباه نگیرن ... واسه بقا نیست اما واسه پدر در اوردن عالیه:167::167::167::167: لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۸۹ من که با کمش موافقم علی رغم اینکه خونوادم میگن باید بالا باشه!!! :Ghelyon: 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۸۹ مهريه هم بودنش بده هم نبودنش!! ولي بهتره که مقدارش معقول باشه!!! 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۸۹ من که با کمش موافقم علی رغم اینکه خونوادم میگن باید بالا باشه!!! :Ghelyon: اخرش پایین بگیریم واست یا بالا 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۸۹ اخرش پایین بگیریم واست یا بالا خوب دختر خوب می گه هر چی بابام بگه لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۸۹ خوب دختر خوب می گه هر چی بابام بگه بابایه که دولا پهنا حساب میکنه لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۸۹ بزار هرچی دوست داره بزنه........اگه میتونه بیاد بگیرهههههه:w00: لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۸۹ من که با کمش موافقم علی رغم اینکه خونوادم میگن باید بالا باشه!!! :Ghelyon: سیاست خوبیه....بنداز سر باباهه خزیده بیا جلو .... شوخی لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۸۹ اخرش پایین بگیریم واست یا بالا چی بگم والا!!!!!!!! من اعتقاد دارم یا بالای بالا مثلا 2000 یا 3000 یا پایینه پایین!! حالا هرچی دوس دارید ...:Ghelyon: سیاست خوبیه....بنداز سر باباهه خزیده بیا جلو.... شوخی :persiana__hahaha: پس چی!!! لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ به نظر من مهریه بالا نتیجه چشم و هم چشمی های دختر و والدین و سطحی نگری اونهاست...مهریه بالا نه شان میاره نه آبرو و نه حتی متضمن رفاه و تداوم زندگیه... آقا پسری هم که حاضر میشه چند هزار سکه مهر یه دختر کنه به نشونه عشق واقعی به نظر من فقط منطق توخالی و پوچ خودشو رسونده,علاقه رو جور دیگه هم میشه ثابت کرد؛ مثلا با تنظیم شرایط ضمن عقد عاقلانه و صدالبته عادلانه جوری که نه سیخ بسوزه نه کباب هان؟!! خیلی موافقم .. تمام اینها دلیلش اینه که کم کم داره از خانواده های ایرانی مفهوم خدا (نعوذ بالله) حذف میشه. چطور الان میگم.اگه یه خواستگار که آدم خوبی باشه. نه ظاهری با تحقیق در مورد نفر تصدیق بشه که شخصی دارای حسن شهرت معنوی و اخلاقی هستش و با وضع مالی معمولی بدون ماشین و با اماکن اینکه یه خونه اجاره کنه و درآمد و حقوقش هم برای یه زندگی معمولی کفایت کنه و با مهریه 14 سکه به نیت خالص و پاک 14 معصوم بیاد خواستگاری یه دختر خانم و مورد دوم هم یه نفر که اونچنان به موارد اخلاقی قید و بندی نداره ولی وضعیت مالی فوق العاده خوبی داره و ماشین آن چنانی و خانه در فلان محله و کار آزاد یا دولتی با درآمد خیلی بالا و کلیه امکانات رفاهی رو هم برای خانم فراهم کنه و مهریه هم به سال تولد (البته میلادی چون با کلاس تره) رو پرداخت کنه............. میشه بگید که پدر و مادر و دختر خانم به مورد اول رضایت میدن یا مورد دوم.......... خوبی؟ پاکی؟ صداقت؟ قناعت؟ وضعیت مالی معمولی؟ عشق پاک؟ قناعت زن و شوهر در زندگی؟ همه اینها سیخی چند؟ :ws44: سیخی چند؟ :w00: خوب به همین سادگی مشکل حل شد.......... اون پدر و مادر دختر خودشون رو به مهریه ، به وضع ظاهری ،به ماشین ، به پول ، به مال و منال ، به خونه و به همه چیز فروختند :w00::w00::w00::w00::w00::w00::w00::w00::w00::w00::w00::w00::w00::w00: به غیر از اون چیزی که پیامبر اسلام فرمودند و حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س) به همون گفته با هم ازدواج کردند.......... :icon_gol: به قول استاد شهریار.......... :ws44::ws44::ws44: یار و همسر نگرفتم که گرو بود سرم........... :ws44::ws44::ws44: تو شدی مادر و من با همه پیری پسرم........ :ws44::ws44::ws44: پدرت تا گوهر خویش به زر و سیم فروخت........... :ws44::ws44::ws44: پدر عشق بسوزد که درآمد پدرم............. :ws44::ws44::ws44: ************ حالا یکی بیاد اینها رو جواب بده............... :icon_gol::icon_gol: مورد اولی ...........اما خداییش تو این دوره زمونه فهمیدن این موضوع که طرف واقعا اهل زندگیه خیلی سخته خیلی........ادما هزارتا رو دارن و میلیونها فیلم مشکل ما مهریه و خونه ماشین نیس مشکل قانون زن ستیز کشورماست که حتی مردا و پسرای خوب رو هم هوایی می کنه 3 لینک به دیدگاه
anjello 2427 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ خیلی موافقم .. مورد اولی ...........اما خداییش تو این دوره زمونه فهمیدن این موضوع که طرف واقعا اهل زندگیه خیلی سخته خیلی........ادما هزارتا رو دارن و میلیونها فیلم مشکل ما مهریه و خونه ماشین نیس مشکل قانون زن ستیز کشورماست که حتی مردا و پسرای خوب رو هم هوایی می کنه خب سارا خانم الان با این شرایط راه حل چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده