Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ نخستین تصاویر مرزبان های آزاد شده 4 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ رئیس جمهور در پیامی آزادی مرزبانان ایرانی را به مقام معظم رهبری و ملت ایران تبریک گفت. به گزارش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، حجتالاسلام والمسلمین دکتر«حسن روحانی» در پیامی آزادی مرزبانان ایرانی را به مقام معظم رهبری و ملت ایران تبریک گفت. متن پیام رئیس جمهور به این شرح است: بسم الله الرحمن الرحیم ملت غیور و سرافراز ایران آزادی مرزبانان عزیز و دربندمان را که روزهای سخت و تاریکی را پشت سر گذاشتند به شما مردم شریف ایران و به مقام معظم رهبری و فرماندهی کل نیروهای مسلح، تبریک و تهنیت عرض میکنم. خوشحالم که روزهای پرمحنت اسارت سربازان جان برکفمان به سرآمد و این عزیزان پس از تحمل رنج دوران سخت جدایی، به آغوش خانوادههای خود بازگشتند. شادباش ویژه به خانوادههای این عزیزان که با پیشه کردن صبر، امید خود را حفظ کردند تا با تدبیر دولت و مسئولین امنیتی کشور، آزادی عزیزان خود را شاهد باشند. امید آنکه تروریسم و خشونت در منطقه ما برچیده شود و فضای سوءظن و کدورت برای همیشه از میان برود. از همه مسئولین مربوطه به ویژه وزارتخانههای کشور، اطلاعات و خارجه و صدا و سیما میخواهم تا روشن شدن وضعیت پنجمین مرزبان فداکار وطن، لحظهای از پای ننشسته و هرچه سریعتر موجبات رفع نگرانی خانواده بردبار و شریف او را فراهم آورند. بی تردید اینگونه حوادث نفرت انگیز که توسط تعداد اندکی از پیروان فرقه جهل و جور و جنایت، گاه و بیگاه به وقوع میپیوندد، اگر چه کام مردم عزیزمان را تلخ میکند اما اراده ملت و مسئولین را برای ایستادگی بر آرمانهای رفیع خویش و مبارزه با اذناب دشمنان نظام و کشور روز به روز قوی تر و مستحکم تر خواهد نمود. این موفقیت یکبار دیگرنشان داد که موضع جمهوری اسلامی ایران در مقابله با تروریسم و خشونت، یک موضع قاطع، اصولی و تغییر ناپذیر است و در مقابل همه فشارهای سیاسی و تبلیغاتی تا رسوایی و شکست کامل افراط گرایان و همه حامیان خارجی آنان ایستادگی خواهد کرد، حمایت همه مردم و شخصیتهای دینی و سیاسی اعم از شیعه و سنی از این برخورد قاطع ثابت کرد که تروریستها از دستاویز کردن تفاوتهای مذهبی هیچ سودی نخواهند برد و مورد انزجار همه مذاهب و گروههای سیاسی کشورند. لازم میدانم از همه مرزبانان دلیر، فرماندهان و سربازانی که دوران خدمت مقدس سربازی خود را با رشادت و شجاعت در پاسداری و حراست از مرزهای جغرافیایی کشورمان سپری نموده و نقشههای تجاوزگرانه هر متجاوزی به آب و خاک ایران سرافراز را نقش بر آب میکنند، سپاسگزاری نموده و توفیقات و عزت آنان را از خداوند متعال مسالت دارم. حسن روحانی 4 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ یک شادی تلخ ... یک جشن با پرچم سیاه 5 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۳ چ لباس های اتوکشیده ای... تو مرز استحقاق لباس و پوتین ب طرف نمی دن. خوب شد، حداقل ی دست لباس نو دادن بهشون. امیدوارم کارشون با حفاظت و بازرسی نکشه ... منم ناراحتمبرای اینایی که زندن و تو این اوضاع دووم اوردن بیشتر از همه برای اون بنده خدایی که کشته شد!!! اما فیلم محاصرشون رو دیدین:|||؟؟؟؟ اره دیدم ... فک نمی کنم ربطی ب دولت پاکستان داشته باشه. نه ک پاکستان بی گناه باشه، ولی در عمل کاری نکرده. ضمن اینکه بحث وقتی رسانه ای می شه؛ خیلی خیلی پیچدار می شه موضوع. و واقعیت اینجاس ک مرزبانی چون پلیس ه. خیلی از اختیارات رو نداره و این مسئله واقعا سر دراز داره ... 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۳ آزادیشون واقعا تبریک داره؟ تقصیر خودشون بود! اون بیچاره هم نمادی بود برای پس دادن تقاص! 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۳ نماينده مجلس: 4 مرزبان باید تنبیه شوند!۱۸ فروردين ۱۳۹۳ ساعت ۱۷:۳۸ گروه سياسي: رئیس کمیته دفاعی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه باید 4 مرزبان آزادشده تنبیه شوند، گفت: تنبیه برای این است که در زمان انجام وظیفه، دیگر این تخلفات تکرار نشود.اسماعیل کوثری در گفتوگو با خانه ملت، درباره نحوه رفتار با 4 مرزبان آزادشده از دست گروهک تروریستی جیشالعدل بر اساس قانون ایثارگری، گفت: آنها مشمول قانون خدمات مربوط به آزادگان نمیشوند. نماینده تهران ادامه داد: معتقدم باید با 4 مرزبان آزادشده از دست گروهک ترویستی جیشالعدل بهعلت تخلفات و کوتاهی در انجام وظیفه برخورد شود. رئیس فراکسیون ایثارگران مجلس با تأیید خواب بودن 5 مرزبان آزادهشده هنگام انجام وظیفه در مرز، افزود: من بودم به جای برخورداری از خدمات آزادگی، آنها را تنبیه میکردم تا در زمان انجام وظیفه دیگر این تخلفات را تکرار نکنند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۳ آزادیشون واقعا تبریک داره؟تقصیر خودشون بود! اون بیچاره هم نمادی بود برای پس دادن تقاص! قبول دارم، ولی فقط این سربازا 20 ساله بی تجربه مقصر نیستن! نباید فراموش کنیم ک اینا سرباز ان! نیرویی ک ب اجبار عازم مرز شدن! یک لحظه چهره عزیزان خودمون و بزاریم جای این آزاد شده ها، ک تازه بعید می دونم روی ارامش و حتی تو کشور شون ببین! کاش می شد حرف ب قدرت سکوت برسه. کودکی خردسال از سربازی سالخورده ، که بر دکه بقالی نشسته است می پرسد : چه شد که پای خود را از دست دادی ؟ سرباز پیر را سکوت فرا می گیرد و خاطرش پریشان می شود ، زیرا نمی تواند ذهن خود را بر واقعه "نبرد گتیسبرگ "متمرکز کند . لذا با شوخ طبعی به خود می آید و می گوید : خرس آن را خورده است . کودک در شگفت می شود . و سرباز خاموش و ناتوان ، بار دیگر به یاد می آورد: برق گلوله ها و غرش توپها و خود را که به زمین افتاده است . و بیمارستان و جراحان و چاقوی تیزشان و روزهای طولانی در بستر . اگر می توانست این خاطرات را با کلمات تصویر کند ، هنرمند بود . اما اگر هم هنرمند بود هنوز زخمهای عمیق تری بر جانش داشت که نمی توانست توصیفشان کند . Silence by Edgar Lee Masters نماينده مجلس: 4 مرزبان باید تنبیه شوند!۱۸ فروردين ۱۳۹۳ ساعت ۱۷:۳۸ گروه سياسي: رئیس کمیته دفاعی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه باید 4 مرزبان آزادشده تنبیه شوند، گفت: تنبیه برای این است که در زمان انجام وظیفه، دیگر این تخلفات تکرار نشود.اسماعیل کوثری در گفتوگو با خانه ملت، درباره نحوه رفتار با 4 مرزبان آزادشده از دست گروهک تروریستی جیشالعدل بر اساس قانون ایثارگری، گفت: آنها مشمول قانون خدمات مربوط به آزادگان نمیشوند. نماینده تهران ادامه داد: معتقدم باید با 4 مرزبان آزادشده از دست گروهک ترویستی جیشالعدل بهعلت تخلفات و کوتاهی در انجام وظیفه برخورد شود. رئیس فراکسیون ایثارگران مجلس با تأیید خواب بودن 5 مرزبان آزادهشده هنگام انجام وظیفه در مرز، افزود: من بودم به جای برخورداری از خدمات آزادگی، آنها را تنبیه میکردم تا در زمان انجام وظیفه دیگر این تخلفات را تکرار نکنند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ... بعیـــد نیست ! خواهش می کنم اینطوری فکر نکنید! اقای شیک پوش، تا حالا شب بیابون خابیدی؟ فقط خواب ها. فقط. از موجودات خیالی مث مردآزما بگیر تا موجودات حقیقی ! از استرس تماش نداشتن با خانواده حتی با تلفن با گذشت 30 روز! بگیر تا مشکلات خانوادگی هر نفر از سرما شب و گرما روز ! از بیماری های قارچی و پوستی از اینا و خیلی چیزای دیگه، چقدر می دونی؟ اصلا فک کردین این نیروها چ اموزشی دیدن؟! چ سوالی! یاده امضا گذشته هام افتادم: و چ زیباست، زندگی کردن درمیان مردمانی ک بعضی قبل و بعد از حرف زدن اصلا فکر نمی کنند، بعضی اول حرف می زنن بعد فکر می کنن و عده اندکی ک فکر می کنند متهم ب، کفر، بی احساسی یاحماقت می شوند ! این نیروها کلا 60 روز اموزش می بنن. گروهبان های کادری هم 9 ماه اموزش می بینن کلا. منظورم من اینکه واقعا مشکل اموزش هست. هم کیفی هم کمی ! + اینکه تا زمانی ک با کفشهای ی نفر راه نرفتیم بهتره دربارش قضاوتی نکنیم! ب هر حال من مخالف مقصر بودن این نفرات نیستم. ولی باید نکات رو کامل در نظر گرفت. از چی بگم برات... 5 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۳ آزادیشون واقعا تبریک داره؟تقصیر خودشون بود! اون بیچاره هم نمادی بود برای پس دادن تقاص! خودتو بذار جای زن و خواهر و مادر و اصن عشق یکی از این سربازا ببین بازم حسو داری؟ 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۳ قبول دارم، ولی فقط این سربازا 20 ساله بی تجربه مقصر نیستن!نباید فراموش کنیم ک اینا سرباز ان! نیرویی ک ب اجبار عازم مرز شدن! یک لحظه چهره عزیزان خودمون و بزاریم جای این آزاد شده ها، ک تازه بعید می دونم روی ارامش و حتی تو کشور شون ببین! کاش می شد حرف ب قدرت سکوت برسه. .. منم همینو میگم نباید بی تفاوت گذشت به هرحال کوتاهی در انجام وظیفه بوده که متاسفانه تو مرز بودن، گرون تموم شد برای همه هم خودشون و هم کشور خودتو بذار جای زن و خواهر و مادر و اصن عشق یکی از این سربازا ببین بازم حسو داری؟ معلومه که این حسو ندارم، چون اون موقع میشه قضاوت احساسی ببین من سنگ دل نیستم که اما اونا باید حداقل سر پستشون می بودن...ببین یکی باید تلاششو بکنه، اگه نتونست، از پسشون برنیمد، کارشون قابل تقدیره نه اینکه به جای بودن سر پست، دور هم بشینن تو چادر، اونم تو مرز کشور! شاید خیلی جاها اینطور باشن، اما اینا از بدشانسیشون، افتادن تو مرز 4 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ منم همینو میگمنباید بی تفاوت گذشت به هرحال کوتاهی در انجام وظیفه بوده که متاسفانه تو مرز بودن، گرون تموم شد برای همه هم خودشون و هم کشور معلومه که این حسو ندارم، چون اون موقع میشه قضاوت احساسی ببین من سنگ دل نیستم که اما اونا باید حداقل سر پستشون می بودن...ببین یکی باید تلاششو بکنه، اگه نتونست، از پسشون برنیمد، کارشون قابل تقدیره نه اینکه به جای بودن سر پست، دور هم بشینن تو چادر، اونم تو مرز کشور! شاید خیلی جاها اینطور باشن، اما اینا از بدشانسیشون، افتادن تو مرز یجوری گفتی که من واقعا فک کردم سنگدلی کوتاهی در انجام وظیفه همه جای این کشور داره بیداد میکنه ... واقعا بیداد میکنه... چه این 5 نفر چه بقیه ی سربازا اموزش درستی مطابق باجایی که قراره توش خدمت کنن نمیبینن که بخان با تروریست های که هزارجور آموزوش نظامی و چریکی مختلف میبینن مقابله کنن...اینا بیش از اینکه مقصر باشن، قربانی ان ... و بنظر من کوتاهی اینا از کوتاهی ای که در حقشون توی اموزش و ... شده خیلی ناچیزتره 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ یجوری گفتی که من واقعا فک کردم سنگدلی کوتاهی در انجام وظیفه همه جای این کشور داره بیداد میکنه ... واقعا بیداد میکنه... چه این 5 نفر چه بقیه ی سربازا اموزش درستی مطابق باجایی که قراره توش خدمت کنن نمیبینن که بخان با تروریست های که هزارجور آموزوش نظامی و چریکی مختلف میبینن مقابله کنن...اینا بیش از اینکه مقصر باشن، قربانی ان ... و بنظر من کوتاهی اینا از کوتاهی ای که در حقشون توی اموزش و ... شده خیلی ناچیزتره ای بابا، پس باید واضح تر میگفتم ببین قبول ه حرفت اما نمیدونم چرا همه میگن کشور مشکل داره...همه میندازن گردن هم درسته کشور پکیده! اما وجدان چی؟ طرف حداقل جایی که باید میبوده، نبوده اون موقع به نظرم اصلا توجیه نداره اصن گیریم آموزش هم ندیده هیچی! نباید سرجاش باشه؟ بهش مسئولیت داده شده، نباید اطاعت کنه؟ 1 لینک به دیدگاه
Amir Sadeghipour 1640 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ ای بابا، پس باید واضح تر میگفتم ببین قبول ه حرفت اما نمیدونم چرا همه میگن کشور مشکل داره...همه میندازن گردن هم درسته کشور پکیده! اما وجدان چی؟ طرف حداقل جایی که باید میبوده، نبوده اون موقع به نظرم اصلا توجیه نداره اصن گیریم آموزش هم ندیده هیچی! نباید سرجاش باشه؟ بهش مسئولیت داده شده، نباید اطاعت کنه؟ سلام کاملا مشخص شد سنگدلی تو مرز اصلا فرصتی واسه استراحت نیست بخاطر کمبود نیرو. الان اینهایی که میبینی نشسته بودن تو چادر تمام شب رو بیدار بودن. به نظر من کاملا توجیه داره 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ سلامکاملا مشخص شد سنگدلی تو مرز اصلا فرصتی واسه استراحت نیست بخاطر کمبود نیرو. الان اینهایی که میبینی نشسته بودن تو چادر تمام شب رو بیدار بودن. به نظر من کاملا توجیه داره آقا امیر تو چادر تمام شب رو بیدار باشی، چه فایده؟ 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ سلام آزادی سربازان یک بحث هست که همه ما خوشحالیم که چهار نفرشون سالم برگشتند. ولی از طرفی بی مسئولیتی در مرز، اونم مرز خطرناکی مثل پاکستان واقعا جای هیچ گونه دفاع و توجیه ندارد. گروهبان یکم (دانایی فرد) مسئول این چهار نفر بوده. سهل انگاری کردند. باید تنبیه بشوند به نظر من. 3 لینک به دیدگاه
Amir Sadeghipour 1640 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ آقا امیر تو چادر تمام شب رو بیدار باشی، چه فایده؟ شب رو که تو چادر نیستن.روز میرن تو چادر 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ من خودم ناجا خدمت کردم باید بگم اصلا آموزشی در کار نیست کل آموزش خلاصه میشه در نظام جمع و رژه ، سه میدان تیر شامل کلاش ژ3 و کلت در مجموع 50 تیر و بقیه هم مسائل عقیدتی سیاسی ، اما مسئله خوابیدن سر پست چیز دیگه ایه والا ما واسه پست دم دیوار پادگان هم جرأت خوابیدن نداشتیم چه برسه به مرز ، این سربازان با فرض اینکه در حقشون اجحاف شده و ... آیا نباید نگران جان خودشون می بودن 3 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۳ لب مرزه پاکستانه ... شوخی نیس... اونجا جای خواب نیست! به عنوان یک سرباز به مسئولیتشون خوب عمل نکردن... عقل سلیم حکم میکنه آدم تو جنگلی پر از گرگ نره راحت بخوابه.. بعیر هم میدونم از بحث توجیه گذشته باشه... چون انگار یکیشون آخرای سربازی ش بوده لااقل... غیر از دانایی فرد که مافوق بوده. و متاسفانه سهل انگاریهای متعدد از جانب خیلیها حادثه تلخی رو رقم زد. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده