shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۳ این شما و این هم هفت سین های زیبای دوستانتون البته این بزرگهاش هستند کوچولوهاش اینجا قرار دارند لطفا به جفتش رأی بدهید. جوایز : نفر اول 150 امتیاز نفر دوم 100 امتیاز نفر سوم 50 امتیاز انتخاب چند گانه هست دوستان حداکثر به سه تا رأی بدهید با سپاس ....................... زیباترین هفت سین 93 شماره 1 : زیباترین هفت سین 93 شماره 2: زیباترین هفت سین 93 شماره 3: زیباترین هفت سین 93 شماره 4 : زیباترین هفت سین 93 شماره 5 : زیباترین هفت سین 93 شماره 6 : زیباترین هفت سین 93 شماره7 : زیباترین هفت سین 93 شماره 8: زیباترین هفت سین 93 شماره 9 : زیباترین هفت سین 93 شماره 10 : 28 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۳ جالب بود من فقط هلاک ساعتای سفره 6 شدم 6 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۳ با تشکر رأی بدادیم اینم بگم ما هم سفره هفت سین چیده بودیم اما دریغ از نبود دوربین 5 لینک به دیدگاه
sanasolo 259 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۳ هفت سین 5 خیلی خوبه.آفرین به طراحش. 4 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۳ منم از 5 خوشم اومد.خیلی شیکه 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۳ کسی میدونه من چه فکری کردم شرکت کردم م م 5 لینک به دیدگاه
notrino 2604 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۳ منم از 5 خوشم اومد.خیلی شیکه امان از بعضیا...وای وای وای.... 2 لینک به دیدگاه
ShaMoh 3002 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۳ منم رای دادم . دست شرکت کننده ها درد نکنه - سالتون مثل سفره های زیباتون ، خوب باشه ... 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۳ با تشکررأی بدادیم اینم بگم ما هم سفره هفت سین چیده بودیم اما دریغ از نبود دوربین یعنی هیچ کس دوربین نداشت یا گوشیش دوربین نداشت اطرافتون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۳ یعنی هیچ کس دوربین نداشت یا گوشیش دوربین نداشت اطرافتون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دوربین رو بردن مسافرت دوربین داره موبایلم اما باطریش یکم مورد داره:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۳ دوربین رو بردن مسافرتدوربین داره موبایلم اما باطریش یکم مورد داره:5c6ipag2mnshmsf5ju3 همراه با شارژر ازش عکس میگرفتی خب 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۳ همراه با شارژر ازش عکس میگرفتی خب تو همون دوربین عکس ازش دارم اما خب فراموش کردم مسابقه رو بعدشم که دوربینو بردن 5 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ من 10 رو دوس داشتم چون ساده ست 3 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۳ منم رای دادم ممنون از همه ی خوش ذوقا که مثل من تنبلی نکردن واسه سفره ی هفت سین احساس میکنم یکم سفره ها داره تکراری میشه تقریبا بیشتر سفره هایی که میبینم چنتا میز گذاشتن و روش پارچه انداختن و اینا.خیلی قشنگه و البته زحمت هم داره اما یکم ابتکاری تر کار کنیم جذابتر میشه بارم ممنون از دوستان 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۳ من دو رو دوس داشتم .. ده واسه هر کسیه بیاد سماورشو بمن بده:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ منم رای دادم ممنون از همه ی خوش ذوقا که مثل من تنبلی نکردن واسه سفره ی هفت سین احساس میکنم یکم سفره ها داره تکراری میشه تقریبا بیشتر سفره هایی که میبینم چنتا میز گذاشتن و روش پارچه انداختن و اینا.خیلی قشنگه و البته زحمت هم داره اما یکم ابتکاری تر کار کنیم جذابتر میشه بارم ممنون از دوستان خود این همه هماهنگی هم کلی فکر میخواهد و همت. البته امسال من توی ف.ب بیشتر کلی ایده های جدید دیدم از هفت سین . البته معلوم بود اون افراد کلی وقت و برنامه ریزی داشتند براش . بیشتر تو خط مزرعه و رودخانه و کلبه بود که بیس کار سبزه بود. سال دیگه هنر شما هم میبینیم ایشالا با ابتکار جدید ولی هرچی باشه اسمش روشه سفره هفت سین و اگر بدون سفره باشه کارش اصلا نمیشه. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده